Γαμοβάφτιση Τώρα!!!! Τι Φοράμε;

Έφτασε η ώρα της γαμοβάφτισης. Ναι ακριβώς, εκείνα τα δύο μυστήρια που πολλοί επιλέγουν πια να τα κάνουν μαζί. Και πολύ καλά κάνουν οι άνθρωποι, γιατί τους έρχεται πιο οικονομικά. Δεν είναι καιρός για έξοδα. Θα δώσουν που θα δώσουν ένα σκασμό λεφτά, τουλάχιστον ας τα δώσουν μόνο μια φορά.

Ένα μεγάλο θέμα βέβαια είναι, τι στο καλό ρουχα για γαμο και τι ρουχα για βαπτιση θα φορέσουν όσες κυρίες θα παραβρεθούν. Λέω μεγάλο, διότι αυτή είναι μια ιδιάζουσα περίπτωση. Είναι πιο χρονοβόρα διαδικασία, καθώς το μυστήριο κρατάει πολύ. Οπότε θα πρέπει να βρούμε ένα ντυσιμο για γαμο, το οποίο να είναι άνετο και συνάμα εκθαμβωτικό, όπως άλλωστε αρμόζει στην περίσταση.

Σε αυτή τη διπλή χαρά η κάθε κυρία θα έχει τον ρόλο της. Και θα υπάρχουν πολλοί ρόλοι, πίστεψέ με. Ο καθένας μοναδικός και εξίσου απαραίτητος. Κάτι σαν θεατρική παράσταση. Και όπως και στο θέατρο ο στυλίστας φροντίζει να είναι όλοι στην πένα, έτσι θα φροντίσουμε κι εμείς εσένα.

ΠΕΘΕΡΑ

Είσαι η πεθερά και, εκτός του ότι παντρεύεται το παιδί σου, βαφτίζεται και το εγγόνι σου. Ίσως είναι η μόνη ευκαιρία της ζωής σου για να ντυθείς κι εσύ, όπως αυτές οι καλοντυμένες που βλέπεις στην τηλεόραση. Όσο και να θες να είσαι άνετη, δυστυχώς η επιλογή είναι μια: φορεματα για γαμο για πεθερες. Φόρεμα, τίποτα άλλο. Απλά φρόντισε να μην είναι πολύ στενό, για να μπορείς να κινείσαι και το ύφασμα να είναι δροσερό. Μην ξεχνάς ότι θα το φοράς για πολλές ώρες.

Tip: Παπουτσάκι στρωτό. Αν θες τακούνι σώνει και καλά, φρόντισε να είναι λίγο, πολύ λίγο. Το πολύ δεν θα το αντέξεις για ώρα.

ΜΑΜΑ / ΝΥΦΗ

Εντάξει, στο μυστήριο του γάμου θα βάλεις νυφικό. Μετά όμως; Στη βάφτιση; Δεν μπορείς να εμφανιστείς με τα τούλια και δεν θες κιόλας. Θα είσαι από το πρωί στο πόδι. Θα σκάσεις και θα δυσανασχετήσεις. Κοίτα, μια καλή και ασφαλής επιλογή είναι φορεματα για βαπτιση μαμα.

Αλλά… αν θέλεις να εστιάσεις στη βολή σου και όχι στην υπερπαραγωγή σου, μπορείς να βάλεις και ένα ωραίο, αεράτο υφασμάτινο παντελόνι με μια αντίστοιχη μπλούζα από πάνω. Να θυμάσαι ότι η κούραση θα είναι μεγάλη, οπότε ίσως μετά το νυφικό να έχεις ανάγκη να είσαι πιο casual ντυμένη. Εναλλακτικά, και σε αυτή την περίπτωση, αιθέρια μάξι φορέματα ή midi επιλογές, θα σε κάνουν να είσαι και άνετη, και κομψή.

Tip: Παπούτσι πλατφόρμα και κατά προτίμηση λίγο χαμηλή. Αν κάνεις την υπέρβαση και φορέσεις τακούνια, το βράδυ τα πόδια σου θα θυμίζουν βαρέλια με κρασί και δεν θα ξέρεις που να τα βάλεις από τον πόνο.

ΚΟΥΜΠΑΡΑ / ΝΟΝΑ

Πολύ σημαντικός και αυτός ο ρόλος. Θα είσαι κι εσύ από αυτές που θα στηθούν με τις ώρες περιμένοντας και πράττοντας. Όχι όμως όπως οι υπόλοιπες, οπότε εσύ μπορείς να φορέσεις και αμπιγιε φορεματα, ως οφείλεις άλλωστε.

Υπάρχουν πολλές επιλογές από φορεματα για κουμπαρα ή φορεματα για νονα οπότε μη φοβού. Βέβαια, εσύ μπορείς να φορέσεις και ένα ωραιότατο κοστούμι, ή φούστα με μπλούζα, επίσης. Οι επιλογές σου είναι πολλές, καθώς ο ρόλος σου είναι, ιδιαίτερος μεν, αλλά όχι τόσο κουραστικός δε.

Tip: Βάλε τα εκείνα τα σέξι ψηλοτάκουνα πέδιλα που είδες στην αγορά και σου έκατσαν. Είναι η ευκαιρία σου.

Όπως κατάλαβες, όλοι οι δρόμοι οδηγούν σε φορέματα για γάμο. Σαφώς και μπορείς να βάλεος ό,τι θες, αλλά η μέρα επιβάλλει, επί το πλείστον, το παραδοσιακό φόρεμα. Είναι η πιο ασφαλής και θηλυκή λύση.

Στη rave.com.gr, σε περιμένει μια τεράστια γκάμα από φορεματα για γαμο και φορεματα για βαπτιση, ανάμεσα στα οποία θα βρεις σίγουρα αυτό που θα σε κολακεύει και θα αναδεικνύει τα «προσόντα» σου.

Η ΩΡΑ Η ΚΑΛΗ ΚΑΙ ΝΑ ΣΑΣ ΖΗΣΕΙ ΤΟ ΠΑΙΔΑΚΙ!!!!