Γάμος στο Δημαρχείο: Τι ΠΡΕΠΕΙ να Φορέσεις!

Σήμερα γάμος γίνεται αλλά όχι σε ωραίο περιβόλι. Θα γίνει στο δημαρχείο και πάλι με δόξα και τιμή. Τα τελευταία χρόνια, όλο και περισσότερα ζευγάρια προτιμούν το δημαρχείο. Λίγο η αποφυγή ταλαιπωρίας, λίγο τα λιγότερα έξοδα, όλα συμβάλλουν σε αυτή την επιλογή.

Ας μην ξεχνάμε ότι είναι Καλοκαίρι και η ζέστη δεν κάνει διακρίσεις. Οπότε και εδώ μας προβληματίζει τι ντυσιμο για γαμο θα κάνουμε, για να είμαστε μοδάτες και «αξιοπρεπείς». Δεν έχει σημασία που δεν είναι στην εκκλησία. Γάμος είναι κι αυτός και θέλει τα κατάλληλα ρουχα για γαμο. Για το ζευγάρι δεν αποτελεί υποδεέστερη περίπτωση. Εξακολουθεί να είναι η ωραιότερη μέρα της ζωής τους.

Εξάλλου και ο γάμος στο δημαρχείο έχει μια αύρα Ευρωπαϊκών προδιαγραφών. Περιλαμβάνει όλα εκείνα τα λόγια που βλέπουμε στις ταινίες. “Δέχεστε ο ένας τον άλλον;” ή “Όποιος διαφωνεί με αυτόν τον γάμο να το πει τώρα αλλιώς να σωπάσει για πάντα”. Εντάξει αυτό δεν το λένε στα ελληνικά δημαρχεία, αλλά είπα να το κάνω λίγο πιο κινηματογραφικό.

Δυστυχώς ή ευτυχώς, εδώ οι ενδυματολογικές προτιμήσεις που πρέπει να ακολουθήσουμε, διαφέρουν από το γάμο στην εκκλησία. Καταρχάς θα γίνει κατά τη διάρκεια της ημέρας, οπότε δεν μπορούμε ας πούμε να βάλουμε αμπιγιε φορεματα. Για φαντάσου, να εμφανιστείτε σύσσωμοι στις δώδεκα το μεσημέρι, φορώντας βραδυνα φορεματα. Δεν ταιριάζει!

Για καλή σου τύχη όμως, υπάρχουν πολλά άλλα γυναικεια ρουχα, που μπορείς να βάλεις, και φυσικά, εμείς τα ξέρουμε. Τι έτσι θα σε στέλναμε σε ολόκληρο γάμο; Χωρίς τα κατάλληλα ρουχα γυναικεια;

Τι Πρέπει να Έχεις στο Μυαλό σου;

Θα είναι Μέρα;

Γιατί, οκ, γάμος είναι, αλλά είναι ΜΕΡΑ! Οπότε, σαφώς επιτρέπονται τα φορεματα για γαμο, αρκεί να είναι άνετα, απλά και κομψά. Ακόμα και η κουμπάρα να είσαι, μπορείς να βρεις φορεματα για κουμπαρα, που να ανταποκρίνονται στις παραπάνω προδιαγραφές.

Είναι Καλοκαίρι;

Ήδη σκάει το τζίτζικας και κατά πάσα πιθανότητα θα είναι μεσημέρι. Οπότε, θα πρέπει να επιλέξεις ρουχα αεράτα και βολικά. Ναι, υπάρχουν και τέτοια, που συνάμα, μπορούν να σε κάνουν να δείχνεις υπέροχη.

Αγχώθηκες; Κακώς. Εμείς τι κάνουμε εδώ βρε κουτό; Κοίτα πώς θα σε ξελασπώσουμε χωρίς να το καταλάβεις. Πάμε:

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Εντάξει, μην τα βγάλεις εντελώς από το πλάνο. Απλά φρόντισε τα φορεματα γαμου που θα βρεις, να έχουν πιο απλή εμφάνιση από τούλια και δαντέλες. Να μοιάζουν πιο πολύ καθημερινά και φορεματα για γαμο νεανικα. Ακόμα και μακρύ και εντυπωσιακό να είναι το φόρεμα, αν είναι από ένα απλό ύφασμα, μην το φοβηθείς. Είναι ό,τι πρέπει.

ΣΥΝΔΥΑΣΜΟΙ

Οι συνδυασμοί ενδείκνυνται περισσότερο σε αυτή την περίσταση. Δηλαδή, να συνδυάσεις μια ωραία καλοκαιρινή αεράτη μπλούζα με κολάν, παντελόνι ή φούστα. Εδώ όμως, έχεις και μια ελευθερία παραπάνω. Αν το κάτω είναι πολύ απλό, η μπλούζα, επιτρέπεται να είναι κομματάκι πιο σικάτη και το ύφασμα καλύτερης ύφανσης. Και το αντίστροφο φυσικά. Θα κάνουν αντίθεση μεταξύ τους και δεν θα μοιάζεις «παράταιρη» με την πρωινή ώρα του event. Δηλαδή, αν βάλεις μια ωραία μπλούζα, ριχτή για να κρύβει, και με ανάλαφρα μανίκια, επίσης για να κρύβει, μέχρι και τζιν μπορείς να φορέσεις από κάτω.

ΕΙΔΙΚΗ ΚΑΤΗΓΟΡΙΑ

Αν είσαι η μαμά της νύφης ή του γαμπρού, μπορείς να επιλέξεις από τα φορεματα για γαμο για πεθερες. Παντρεύεται το παιδί σου, οπότε σου επιτρέπονται όλα κι ας λένε ότι θέλουν!

Μια χαρά θα τα καταφέρεις, είμαστε σίγουροι. Ειδικά, αν κάνεις μια βόλτα στη Rave, θα ανακαλύψεις όλα αυτά τα ρουχα eshop, που ψάχνεις για εκείνη την ημέρα.
ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΤΕ!!!