ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ ΣΕ ΓΑΜΟ; ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΚΡΥΨΕΙΣ – ΤΙ ΘΕΣ ΝΑ ΔΕΙΞΕΙΣ

Όσο ο καιρός «ανοίγει» ξεκινούν και οι γάμοι, και σίγουρα όλο και σε κάποιονθα βρεθείς καλεσμένη. Το ντυσιμο για γαμο, που θα πρέπει να κάνεις δεν φαντάζομαι να σε φοβίζει, αφού εμείς είμαστε εδώ.

Καταρχάς μην ξεχνάς ότι τώρα είναι η κατάλληλη ευκαιρία να επενδύσεις σε μοναδικά φορεματα για γαμο που θα τα φοράς και μετά. Τι γιατί; Γιατί έχει εκπτώσεις. Το ξέχασες; Το θυμόμαστε εμείς και το λέμε και σε σένα. Υπάρχουν κομμάτια διαχρονικά που δεν φεύγουν ποτέ από τη μόδα.

Σε αυτό το καινούριο και πολύ χρήσιμο άρθρο μας, σου έχουμε κάτι πρωτότυπο. Θα σε βοηθήσουμε με τα ρουχα για γαμο, που πρέπει να επιλέξεις, σύμφωνα με το τι θες να κρύψεις ή το τι θες να δείξεις. Σίγουρα ξέρεις τα αδύναμα και τα δυνατά σου σημεία.

Πάμε να δούμε λοιπόν τι φορέματα για γάμο, θα επιλέξεις…

Έχεις Εντυπωσιακό Μπούστο

Σε περίπτωση που έχεις ένα εντυπωσιακό μπούστο, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το βγάλεις στη φόρα. Είπαμε να δείχνουμε καλαίσθητες, όχι προκλητικές. Μπορείς να επιλέξεις ρουχα για γαμο με λίγο ντεκολτέ. Δεν είναι ανάγκη να είναι φορεματα γαμου. Μπορεί να είναι μια ωραία ολόσωμη φόρμα που θα αναδεικνύει το στήθος σου τόσο όσο. Έτσι και θα τραβήξεις το μάτι στο πληθωρικό σου μπούστο, αλλά θα είσαι και κομψή.

Κρύβουμε Μπρατσάκια Τώρα

Έχεις τροφαντά μπρατσάκια; Και τις θαυματουργές διαφάνειες τι τις έχουμε; Για να κάνουν ακριβώς αυτό. Να κρύβουν τα παραπανίσια μπρατσάκια με έξυπνο και πονηρούλη τρόπο. Υπάρχουν καταπληκτικά αμπιγιε φορεματα, με αέρινες διαφάνειες που και κρύβουν, αλλά και κολακεύουν.

Μεγάλη Περιφέρεια… Και;

Και για αυτό σου έχουμε λύση. Εδώ χρησιμοποιήσαμε και πάλι τη μαγική διαφάνεια. Μόνο που εκτός από τα μπράτσα, την έχουμε επιστρατεύσει και για να κρύβει την περιφέρεια. Τι νόμιζες; Μισές δουλειές θα κάνουμε; Φαντάζεσαι να χρειάζεσαι φορεματα για κουμπαρα και να επιλέξεις ένα ωραίο φόρεμα, πάνω από το οποίο θα πέφτει γλυκά και αισθησιακά μια διαφάνεια; Τι άλλο να ζητήσεις;

Τροφαντά Ποδαράκια…Κανένα Πρόβλημα

Ποιος μας εμποδίζει να τα κρύψουμε; Τα κρύβουμε και τελειώνει η υπόθεση. Τα maxi φορέματα είναι εδώ για σένα. Είναι τα κατάλληλα ρούχα για να κάνεις μια επίσημη εμφάνιση, αλλά και ανήκουν στα φορεματα για γαμο νεανικα. Οπότε είναι δύο σε ένα. Εδώ να πούμε ότι είναι ιδανικά φορεματα για γαμο για πεθερες. Ποια δεν θα ήθελε να είναι αρχοντική και συνάμα θηλυκή στο γάμο του παιδιού της;

Τα Πανωφόρια Ξέχασες

Φυσικά και δεν ξεχνάμε τα πανωφόρια. Που θα πας με τέτοιο κρύο χριστιανή μου μόνο με το φόρεμα; Θα παγώσεις. Μπορείς να επιλέξεις ένα ωραίο μπολερό ή μια θελκτική ετόλ (οικολογική φυσικά). Θα σου κρύψουν τα μπρατσάκια και θα κάνουν και το ντύσιμό σου πιο αριστοκρατικό. Είναι μια εξαιρετική επιλογή, γιατί και δίνουν σικάτο αέρα, αλλά και δεν θα κρύβουν το θαυμάσιο σύνολό σου.

Πάλι σε βολέψαμε, νομίζω, και θα πας στο γάμο μια Θεά. Είτε έχεις να κρύψεις κάτι είτε όχι, στο www.rave.com.gr , έχουμε όλα όσα χρειάζεσαι για να γίνεις στο γάμο το αντικείμενο συζήτησης. Έλα τώρα που δεν σου αρέσει…

ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!!!

Δες όλη μας τη συλλογή εδώ, στο www.rave.com.gr

No tags 3