SANTA BABY… τι φοράμε τις γιορτές!

Ήρθε πάλι εκείνη η εποχή που όλοι κάνουν πως δεν τους αρέσει…. Και καλά… Μα όλοι τελικά μαγεύονται από τα πολύχρωμα φωτάκια που αναβοσβήνουν, από τους ανθρώπους που τραγουδούν και από τη διάχυτη αγάπη που διαχέεται στην ατμόσφαιρα και τη νιώθεις θες δεν θες.

Αρκετά ρομαντζάραμε. Ας πάμε στα δικά μας τώρα. Τι στο καλό ρουχα γυναικεια, θα φορέσουμε εκείνες τις μέρες. Εντάξει η αγάπη αγάπη, αλλά δεν θα βγούμε και απεριποίητες. Τα γυναικεια ρουχα που θα επιλέξουμε, δεν είναι παιχνιδάκι.

Εδώ σου έχουμε έναν οδηγό (για ακόμη μια φορά), με το τι ρουχα θα φορέσεις στις γιορτές, αλλά ανά περίσταση. Τι εννοώ. Πες βρε παιδί μου ότι κάνεις Χριστούγεννα στην πόλη. Να μην έχεις τα κατάλληλα βραδυνα φορεματα; Αλλά και στο χωριό ή οπουδήποτε κι αν πας, τα ανάλογα φορεματα χρειάζονται ούτως ή άλλως.

Για πάμε λοιπόν να δούμε τι φοράμε, όπου κι αν επιλέξουμε να πάμε:

Χριστούγεννα στο Χωριό

Κι αυτό έχει τη χάρη του. Μόνο που εδώ θα φορέσεις λίγο διαφορετικά γυναικεια ρουχα. Όχι και τόσο όσο νομίζεις.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ναι, κι εδώ χρειάζεσαι τα ανάλογα γυναικεία φορεματα, αλλά μπορείς να φορέσεις και κάτι πιο απλό. Τα γραφικά χωριουδάκια δεν έχουν τη λάμψη της πόλης, ωστόσο αν μπορείς να το υποστηρίξεις μπορείς να αφήσεις τα πιο απλά για τις άλλες, και εσύ να επιλέξεις τις διαχρονικές και αγαπημένες σου Παγιέτες ή κολακευτικά μάξι ή μίντι γυναικεία φορέματα, που θα σε κάνουν να κλέψεις τις εντυπώσεις. Είτε απλό, είτε πιο λαμπερό, τα γυναικεία φορέματα επιβάλλονται και εδώ.  

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Ισχύει ό,τι ακριβώς ισχύει και για τις βόλτες σου στην πόλη. Αν βέβαια το κρύο είναι τσουχτερό, μπορείς να επιλέξεις γυναικείες μπλούζες με πιο χοντρό υφασματάκι που θα σε κρατήσουν ζεστή με στυλ. Ολοκλήρωσε το ντύσιμό σου με ένα σικάτο παλτό ή ένα σακάκι. Είναι ό,τι πρέπει για ένα απόλυτα θηλυκό και απόλυτα εορταστικό look.

Εκδρομούλα

Αν είσαι από τι τυχερές που ο καλός της, της φέρνει ένα φάκελο για δώρο Χριστουγέννων, με εισιτήρια για Βιέννη, καταρχάς σε ζηλεύω απίστευτα! Έχεις έναν ακόμα παραπάνω λόγω να θες να είσαι απαστράπτουσα στο ταξιδάκι σου! Πάμε να δούμε λοιπόν τι θα μπορούσες να φορέσεις.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ναι ναι καλά κατάλαβες. Τα γυναικεία φορέματα είναι το Νο1 εορταστικό κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε περίσταση. Αν λοιπόν την πας την εκδρομούλα σου, έχεις την καλύτερη αφορμή για να κλέψεις την καρδιά του αγαπημένου σου με την ανανεωμένη εμφάνισή σου (και γκαρνταρόμπα φυσικά). Επέλεξε midi φορέματα που αφήνουν ακάλυπτο το πιο λεπτό μέρος της γάμπας και κρύβουν έξυπνα ό,τι πρέπει. Αέρινες μουσελίνες & Παγιέτες, είναι τα must για κάθε εορταστικό φόρεμα. Κι αν σκέφτεσαι που θα το ξαναβάλεις τέτοιο φόρεμα, η απάντηση είναι παντού! Πάρτο τώρα για να λάμψεις τις γιορτές, και φόρεσέ το μετά σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση που μπορεί να σε καλέσουν. Μη μου πεις ότι δεν έχεις 1-2 τουλάχιστον γάμους να παρευρεθείς.

ΤΖΙΝ – ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ – ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Όπου πας εκδρομή, να έχεις στο μυαλό σου, βόλτες κατά τη διάρκεια της ημέρας. Οπότε θα σου χρειαστούν πολλές άνετες γυναικείες μπλούζες και τα παντελόνια ή κολάν. Επέλεξε κομμάτια που θα σε κρατήσουν ζεστή στις πρωινές σου βόλτες και ολοκλήρωσε το look σου με αξεσουάρ.

Χριστούγεννα στην Πόλη

Είναι το ιδανικότερο. Το ίδιο ιδανικά θα πρέπει να είναι και τα ρούχα μας.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Αυτό δεν χρειαζόταν να το πω νομίζω, αλλά θα αναφερθώ. Φορεματα κορίτσι μου πολλά φορέματα. Καθημερινά, βραδυνα φορεματα ή ό,τι άλλο μπορείτε να φανταστείς. Θα σου χρειαστούν σε κάθε περίσταση. Είτε βραδινή, είτε καθημερινή έξοδο.

ΤΖΙΝ – ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Παντελόνια γενικότερα. Μην ξεχνάς τις πολύωρες βόλτες στο κέντρο της πόλης, για ψώνια ή απλά περπάτημα, καφέ και κους κους. Είναι ό,τι πιο άνετο και pass partout μπορείς να επιλέξετε. Άσε που είναι και ζεστά, γιατί το κρυουλάκι του θα το κάνει όσο να πεις.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Είπαμε παραπάνω για τα παντελόνια. Όσα και να πάρεις, αν δεν έχεις τις αντίστοιχες μπλουζες γυναικειες,να τα συνδυάσεις είναι σαν να μην τα πήρες. Πάρτες και δεν θα χάσεις. Άλλωστε θα τις έχεις και για μετά. Επέλεξε μπλούζες με ρομαντικές διαφάνειες που θα κάνουν το ντύσιμό σου μοντέρνο και ταυτόχρονο απόλυτα σικάτο. Χαρίζουν έναν τόνο μυστηρίου γιατί δείχνουν σημεία του σώματος μας, χωρίς όμως να τα αποκαλύπτουν τελείως. Υπάρχει κάτι πιο σέξυ;

Τελικά ίσως δεν είναι και τόσο δύσκολο. Ειδικά όταν υπάρχουν e-shop σαν το δικό μας. Κάνε μια βόλτα και θα διαπιστώσεις την τεράστια ποικιλία μας! Ώρα να λάμψουμε κορίτσια μου!!!

Δες εδώ όλα τα Christmas Outfits.

No tags 2