ΕΟΡΤΑΣΤΙΚΟ LOOK ΓΙΑ ΖΟΥΜΕΡΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ!

Μήπως είσαι κι εσύ γυναίκα με μεσογειακές καμπύλες; Κανένα πρόβλημα! Ξέρεις πολύ καλά ότι υπάρχουν ρούχα για μεγάλα μεγέθη, που μπορούν να σε κολακεύσουν, και να σε κάνουν να λάμψεις τώρα στις γιορτές.

Εδώ θα δούμε, για ακόμη μια φορά τι ρουχα για μεγάλα μεγέθη μπορείς να επιλέξεις, έτσι ώστε να μην έχεις να ζηλέψεις σε τίποτα τις κοπέλες των περιοδικών. Ποιος είπε ότι όμορφες και εντυπωσιακές μπορούν να είναι μόνο οι πιο αδύνατες κυρίες; Κι όμως όχι! Έχεις πληθωρικές, ζουμερές καμπύλες που πρέπει να αναδείξεις με έξυπνο τρόπο. Με τις συμβουλές που θα σου δώσουμε θα δεις πως ακόμα και τα ρούχα για παχουλές είναι άκρως θηλυκά, και άκρως εντυπωσιακά.

Εμείς είμαστε εδώ για να σε καθοδηγήσουμε για ακόμα μία φορά που είναι εκείνα τα  ρουχα γυναικεια μεγαλα μεγεθη που πρέπει να επιλέξεις ώστε να δείχνεις αεράτη, άνετη και κομψή στο ρεβεγιόν.

Πάμε λοιπόν:

Midi Φορέματα

Τα Midi, είναι από εκείνα τα βραδυνα φορεματα μεγαλα μεγεθη, που υπόσχονται εγγυημένο αποτέλεσμα. Αυτό συμβαίνει γιατί έχουν πολλαπλά οφέλη. Καταρχάς το midi, δείχνει τη σιλουέτα πιο αδύνατη και πιο ψηλή. Επίσης, αφήνουν ακάλυπτο το λεπτό μέρος της γάμπας και δημιουργούν την ψευδαίσθηση, ενός αδύνατου ποδιού.

Maxi Φορέματα

Εντάξει, νομίζω ότι τα Maxi, αποτελούν τα βραδυνα φορεματα, που δεν πρέπει να λείπουν από καμία γκαρνταρόμπα. Ειδικά από τις ντουλάπες των γυναικών με λίγα παραπάνω κιλάκια. Κολακεύουν μια ζουμερή σιλουέτα όσο κανένα άλλο ρούχο. Από τα φορεματα για μεγάλα μεγέθη, είναι εκείνα που πρωτοστατούν, καθώς καμουφλάρουν με στυλ και κομψότητα.

Φορέματα με Αέρινες Μουσελίνες

Η αέρινη μουσελίνα ήταν πάντα η ασφαλής λύση, στα ρουχα για ευσωμες. Είτε αφορά σε φόρεμα, είτε σε οτιδήποτε άλλο, προσδίδει ομορφιά και χάρη. Το κύριο όμως χαρακτηριστικό της, είναι ότι κρύβει όσα δεν πρέπει να φαίνονται και μάλιστα με τον καλύτερο τρόπο. Επίσης, λόγω του ότι είναι ανάλαφρο ύφασμα, προσφέρει θηλυκότητα σε όποια γυναίκα την επιλέξει.

Μπλούζες με Διαφάνειες

Εδώ έχουμε και πάλι την παντοδύναμη διαφάνεια. Αυτή τη φορά όμως στις μπλουζες μεγαλα μεγεθη. Γιατί και η μπλούζα θέλει τη διαφάνειά της. Ακόμα και όταν φοράς μπλούζα, θες να κρύψεις μπρατσάκια, κοιλίτσες και όλα τα συναφή. Με τη διαφάνεια όμως, και τα κρύβεις αλλά και αχνοφαίνονται, αφήνοντας τα υπόλοιπα στην αντρική φαντασία. Καταπληκτικό;;;

Ολόσωμες Φόρμες

Δεν θα μπορούσαν με τίποτα να λείπουν από τη λίστα μας, οι ολόσωμες φόρμες. Πρόκειται για το απόλυτο αμπιγέ κομμάτι, όταν μια γυναίκα είναι πιο ζουμερή. Θα σε δείχνει ακόμη πιο γυναικάρα από ότι είσαι. Δεν υπάρχει κάτι πιο αριστοκρατικό και πιο αρχοντικό για επίσημη εμφάνιση, από μια ολόσωμη φόρμα. Ειδικά αν συνοδεύεται από ενσωματωμένη διαφάνεια, το αποτέλεσμα θα είναι τουλάχιστον φαντασμαγορικό.

Εμπιστεύσου τις άκρως χρησιμότατες συμβουλές μας για τις φετινές γιορτές και δεν θα χάσεις. Αν επισκεφθείς το ηλεκτρονικό μας κατάστημα rave.com.gr, θα αντιληφθείς ότι έχουμε όλα εκείνα τα ρουχα γυναικεια για μεγαλα μεγεθη που χρειάζεσαι για να απελευθερώσεις τη λάμψη και τη γοητεία σου!!!

ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δες όλα τα ρούχα για μεγάλα μεγέθη εδώ www.rave.com.gr

No tags 3