ΣΙΚ ΣΤΟ ΓΡΑΦΕΙΟ – ΓΙΑ ΜΕΓΑΛΑ ΜΕΓΕΘΗ

Οι γιορτές πέρασαν και τώρα πρέπει να επιστρέψεις στη δουλειά. Εργασία και χαρά δεν θα το έλεγα, αλλά είναι αναγκαίο κακό. Πέρασες καλά, διασκέδασες, ξεκουράστηκες και, όσο να πεις, έφαγες το κάτι παραπάνω. Δεν πειράζει. Γιορτές είναι αυτές. Τη θέλουν την υπερβολή τους.

Το ξέρεις φαντάζομαι ότι υπάρχουν τα κατάλληλα γυναικεια ρουχα, έτσι ώστε και εμείς οι στρουμπουλές να δείχνουμε κομψές και σικ στο γραφείο ή οπουδήποτε αλλού. Εδώ συμμεριζόμαστε τον πόνο σου και σου έχουμε συγκεντρώσει τα ιδανικά ρουχα γυναικεια, που θα κρύψουν τα αποτελέσματα από τις ατασθαλίες που έκανες. Ακόμα και τις προηγούμενες μην σου πω… Τι νόμιζες; Εμείς δεν φάγαμε;

Ευτυχώς για εσένα, σου έχουμε αρκετές επιλογές σε ρουχα μεγαλα μεγεθη, για να φαίνεσαι αέρινη, ακόμα και αν έχεις μερικά κιλάκια παραπάνω.

Ιδού λοιπόν. Γιατί και τα ρουχα για παχουλες, έχουν τη χάρη τους!!

Μακριές Μπλούζες

Καλώς ή κακώς, οι μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθη, που ταιριάζουν σε εμάς τις αφρατούλες, πρέπει να είναι κομματάκι μακριές. Εκτός του ότι κολακεύουν ιδιαίτερα τη γυναικεία σιλουέτα, κρύβουν γλουτούς, περιφέρεια ή ότι άλλο “περισσεύει”.

Bonus: Μέχρι και κολάν μπορείς να βάλεις από κάτω. Γενικότερα μπορείς να βάλεις ότι θες, αφού η μπλούζα θα είναι εκείνη που θα κάνει όλη τη δουλειά του καμουφλάζ.

Αέρινες – Φαρδιές Μπλούζες

Μια ξεχωριστή κατηγορία στις μπλουζες μεγαλα μεγεθη, είναι εκείνες οι φαρδιές και αέρινες, που κολακεύουν κάθε σωματότυπο. Εδώ υπάρχει διπλό όφελος, καθώς και κρύβουν, αλλά και είναι και άνετες. Είναι πολύ σημαντικό, να νιώθεις άνετα μέσα στο ρούχο σου. Προσδίδουν χάρη και καλαισθησία, όλες τις ώρες.

Prints

Ναι prints. Τι νόμιζες; Ότι είναι μόνο για τις αδύνατες; Όχι βέβαια. Έχουν και τα μεγαλα μεγεθη, το δικαίωμα στα prints. Και δεν το λέω έτσι. Θα το αιτιολογήσω αμέσως. Οι λεγόμενες στάμπες, έχουν ένα εξαιρετικό πλεονέκτημα. Τραβούν την προσοχή στην ομορφιά που προσφέρουν και αποπροσανατολίζουν το βλέμμα από τα παχάκια και τις ατέλειες. Δεν το είχες σκεφτεί ε; Το σκεφτήκαμε εμείς για εσένα.

Φορέματα Λίγο πιο Κάτω από το Γόνατο

Καταρχάς να πούμε ότι τα συγκεκριμένα φορεματα μεγαλα μεγεθη, είναι το ιδανικό outfit, για τις ατέλειωτες ώρες στο γραφείο. Εξαιρετικά θηλυκό και όσο πρέπει άνετο. Προσφέρει ζωντάνια και σου επιτρέπει να είσαι διαρκώς μια καλαίσθητη παρουσία στον χώρο της δουλειάς. Επίσης δεν είναι καθόλου προκλητικό. Πολύ σημαντικό, ειδικά όταν δουλεύεις με άντρες.

Bonus: Αφήνει ακάλυπτο μόνο το λεπτό μέρος της γάμπας και δείχνει το πόδι πιο αδύνατο.

Ριχτά Φορέματα

Το δυνατό χαρτί όσον αφορά στα φορεματα για παχουλες, είναι εκείνα τα φορεματα μεγαλα νουμερα, που είναι ριχτά και αεράτα. Ίσως να μην ταιριάζουν σε όλες, αλλά τουλάχιστον είναι άνετα και μπόλικα. Αν σου αρέσει η άνεση κατά τη διάρκεια της δουλειά σου, θα τα λατρέψεις.

Tip: Μην νομίζεις ότι όλα τα ριχτά φορέματα θα σε κάνουν να φαίνεσαι τεράστια. Υπάρχουν αμέτρητες επιλογές για να βρεις αυτό που ταιριάζει στο δικό σου κορμί. Όρεξη να έχεις να ψάχνεις.

Ζακέτες

Και πάμε στα πανωφορια γυναικεια μεγαλα μεγεθη. Όχι δεν μιλάω για τα μπουφαν γυναικεια μεγαλα μεγεθη. Εδώ μιλάμε για τις ζακέτες. Τις οποίες ζακέτες, μπορείς να τις φοράς και σε εσωτερικό χώρο. Βοηθάνε και να ζεσταίνεσαι λιγουλάκι παραπάνω, τώρα που σφίγγουν τα κρύα, αλλά και καμουφλάρουν.

Bonus: Δεν θα αισθάνεσαι άβολα σε καμία σου κίνηση. Ούτε όταν κάθεσαι μην φανεί το στομαχάκι, αλλά ούτε και όταν σκύβεις να μην φανεί ο πoπός. Η ζακέτα είναι εκεί για να σε προστατεύει και να σε κάνει να νιώθεις ασφαλής.

Νομίζω ότι τα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη, που σου προτείναμε παραπάνω, είναι υπεραρκετά. Δεν χρειάζεσαι κάτι άλλο, για να πηγαίνεις στην εργασία σου και να αισθάνεσαι όμορφή και θελκτική!

Στο άρτιο και πλήρως ενημερωμένο ηλεκτρονικό μας κατάστημα rave.com.gr, θα βρεις ακριβώς ότι ψάχνεις για να είσαι σικ και υπέρλαμπρη ακόμα και στο γραφείο. ΚΑΛΗ ΔΟΥΛΕΙΑ ΜΕ ΑΕΡΑ ΚΙ ΟΜΟΡΦΙΑ!!!

Βρες ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε όλα εδώ www.rave.com.gr

No tags 3