7 Τρικ που ΑΔΥΝΑΤΙΖΟΥΝ!

Τα κόλπα είναι γένους θηλυκού. Τι νόμιζες; Ότι όλες αυτές οι θεατρίνες, που στην τηλεόραση τις βλέπεις στην πένα, είναι έτσι και στην προσωπική τους ζωή; Όχι βέβαια. Τη βλέπεις την άλλη στο γυαλί και φαίνεται τουλάχιστον κουκλάρα, και όταν τη συναντάς στο super market, αναρωτιέσαι πότε μεταλλάχθηκε.

Αυτό βέβαια, δεν ισχύει μόνο για τον χώρο της τέχνης, αλλά για όλες τις γυναίκες. Αν ξέρεις να καλύπτεις εντέχνως τα σημεία του σώματός σου, που υστερούν σε εμφάνιση, θα φαίνεσαι τουλάχιστον δέκα κιλά πιο αδύνατη.

Να ξέρεις, ότι δεν είναι τόσο δύσκολο όσο νομίζεις. Τα μυστικά δεν βρίσκονται καλά κρυμμένα στα άδυτα της χαμένης Ατλαντίδας. Είναι πιο προσιτά από ότι φαντάζεσαι, αρκεί να βρεις κάποιον ειδικό να στα εκμυστηρευτεί. Εμείς, εδώ στο Rave the Shop, είμαστε οι προσωπικοί σου στυλίστες, και είμαστε έτοιμοι να σου αποκαλύψουμε τα πάντα.

Για σένα και μόνο λοιπόν:

Κατάλληλα Εσώρουχα

Ας ξεκινήσουμε από τα ενδότερα. Επένδυσε σε εσώρουχα, που να εφαρμόζουν ακριβώς πάνω στο σώμα σου. Λέμε επένδυσε, γιατί, δυστυχώς αυτό δεν μπορεί να γίνει με τα εσώρουχα κατώτερης ποιότητας. Ένα ακριβό ποιοτικό εσώρουχο, και θα το έχεις για αρκετό καιρό, αλλά και θα σε κολακεύει. Προσοχή δε στα στενά βρακάκια, που αφήνουν τα παχάκια να «πετάγονται» ανεξέλεγκτα.

Παντελόνια σε Ευθεία Γραμμή

Τα παντελόνια σε απλή και ευθεία γραμμή, είναι από τα ρουχα γυναικεια, που κολακεύουν όσο κανένα. Σου φαίνεται περίεργο, αλλά δεν είναι. Θα στο εξηγήσω. Η ευθεία γραμμή τους, βοηθάει το σώμα να ευθυγραμμιστεί με το έδαφος. Αυτό ξεγελάει τα μάτια των άλλων και σε βλέπουν πιο flat από ότι είσαι.

Maxi Φορέματα – Maxi Φούστες

Τι να πω για τα αυτά τα maxi φορεματα και φούστες; Καλύπτουν τα πάντα και είναι πολύ εντυπωσιακά γυναικεια ρουχα, αφήνοντας τη θηλυκότητα και τον αισθησιασμό να ξεχειλίζουν.

Τακούνια με Μύτες

Τα ψηλά παπούτσια, ανασηκώνουν τη μέση και σφίγγουν τις γάμπες. Οπότε το πόδι φαίνεται πιο μακρύ, και κατ’ επέκταση πιο λεπτό. Οι μύτες, από την άλλη, του δίνουν μια συνέχεια σε εκλεπτυσμένη βάση.

Μεγάλες Τσάντες

Εδώ πρόκειται για ένα οπτικό τρικ αυταπάτης και συσχετισμού. Όταν βλέπεις δύο πράγματα μαζί, το ένα μεγαλύτερο από το άλλο, το μικρότερο, σου φαίνεται μικρό κι ας μην είναι. Έγκειται στη θεωρία της σχετικότητας. Έστω ότι ένας άνθρωπος έχει ύψος 2,00μ. Αν τον δεις κοντά σε κάποιον που είναι 2,30μ, θα σου φανεί κοντός. Ε, έτσι κι εσύ με την τεράστια τσάντα σου. Με ένα μικρό τσαντάκι, το μεγάλο αντικείμενο θα είσαι εσύ. Ενώ με μια μεγάλη τσάντα, θα είσαι το μικρό αντικείμενο.

Μαλλιά και Μάτια σε Συνέχεια

Τι εννοώ. Βήμα πρώτο. Πιάσε τα μαλλιά σου πάνω, να φανεί το πρόσωπό σου. Όχι σε κότσο, θα σε δείχνει μεγαλύτερη. Πιάστα σε μια ωραία αλογοουρά, αφού πρώτα τα έχεις ισιώσει καλά. Έπειτα βάψε τα μάτια σου με μολύβι ή eye liner, αλλά φρόντισε η γραμμή να ακολουθεί τη φορά των μαλλιών. Κάνε το και θα με θυμηθείς.

Μονοχρωμία στο Ντύσιμο

Ακόμα κι αν πρόκειται για μπλούζα και φούστα ή παντελόνι, κοίτα να έχουν το ίδιο χρώμα. Ο ενιαίος χρωματισμός στο πάνω και κάτω μέρος, δημιουργεί μια αδιάκοπη κατακόρυφη γραμμή, που σε κάνει να φαίνεσαι λεπτότερη και ψηλότερη. Επίσης, έτσι δημιουργείται ένα παιχνίδισμα, που αντιπαραβάλλει τα μάτια των άλλων, να εστιάζουν στη μέση σου.

Είδες ότι δεν είναι ακατόρθωτο; Μην σου πω ότι θα το χαρακτήριζα και ιδιαιτέρως απλό. Είναι πράγματα που κάνεις ούτως ή άλλως, απλά από εδώ και πέρα, θα τα κάνεις με άλλον τρόπο.

ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!!!