Κόλπα για να Δείχνεις Ψηλή!

Ύψος! Ένα θέμα που πονάει. Στη σύγχρονη κοινωνία, πολλοί άνθρωποι χαρακτηρίζονται θετικά ή αρνητικά για το ύψος τους. Δυστυχώς ή ευτυχώς είναι σημείο αναφοράς και εκείνοι που το διαθέτουν, θεωρούνται πιο εντυπωσιακοί. Τι γίνεται όμως με εκείνους που δεν λογίζονται ως αρκετά έως καθόλου ψηλοί;

Για καλή τύχη των γυναικών, η απαξίωση, στις όχι και τόσο ψηλές γυναίκες, είναι λιγότερη. Πρώτον γιατί η γυναίκα δεν χρειάζεται να είναι και ιδιαίτερα ψηλή και δεύτερον, γιατί υπάρχει τρόπος ανάλογα με τα γυναικεια ρουχα, που θα επιλέξει, να κερδίσει αρκετούς πόντους.

Πόσες φορές δεν έχουμε δει διάφορες celebrities, να φαίνονται εντυπωσιακές και ψηλές στη μικρή οθόνη, ενώ από κοντά να ανακαλύπτεις ότι είναι τελικά μικρόσωμες. Αυτό γίνεται, γιατί οι ειδικοί που αναλαμβάνουν την εμφάνισή τους, επιλέγουν για εκείνες, ρουχα γυναικεια που αυξάνουν οπτικά το ύψος τους.

Το ίδιο θα κάνουμε κι εμείς. Με λίγα κόλπα και πολλές πολύτιμες συμβουλές, όπως μόνο η Rave.com.gr, ξέρει να προσφέρει, θα σε καθοδηγήσουμε σε ρουχα, που θα σε δείχνουν ψηλότερη έως και δέκα πόντους, κι ας μην είσαι. Διότι θα το βροντοφωνάζουμε για πάντα. Σημασία δεν έχει τι είσαι, αλλά τι νομίζουν οι άλλοι ότι είσαι.

ΨΗΛΑ ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Καταρχάς να ξεκινήσουμε από το αυτονόητο. Τα παπούτσια σε όλες τις εμφανίσεις, πρέπει να είναι ψηλά. Αν δεν αντέχεις τα τακούνια, μια πολύ καλή λύση τώρα το Καλοκαίρι, είναι οι πλατφόρμες. Σε περίπτωση που βάλεις γόβες, φρόντισε στο πέλμα, να εφάπτονται με το έδαφος. Σηκώνει τους γλουτούς και δείχνει το πόδι μακρύτερο.

Tip: Αν, τώρα θες σώνει και καλά να φορέσεις flat, τουλάχιστον ας είναι μυτερά.

ΜΑΚΡΙΑ ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Είτε είναι βραδυνα φορεματα είτε όχι, τα φορεματα, πρέπει να είναι μακριά. Δημιουργούν μια οπτική ψευδαίσθηση και δείχνουν πιο μακρύ και ψηλό το κάτω μέρος του σώματος.

Tip 1: Για να το ενισχύσεις, βάλε μια ζώνη ακριβώς κάτω από το στήθος και κοιτάξου στον καθρέφτη. Θα αντιληφθείς αμέσως τη διαφορά.

Tip 2: Αν επιθυμήσεις μινάκι, κι αυτό καλό είναι. Αλλά να είναι super mini. Μην κάνεις εκπτώσεις. Και κάτι άλλο. Μπορεί να ανήκει στα νεανικα ρουχα, φόρα όμως και ένα σορτσάκι από μέσα, για να αποφύγεις τα ατυχήματα.

ΜΑΚΡΙΕΣ ΦΟΥΣΤΕΣ

Ισχύει ότι και για τα φορέματα. Επέλεξε αεράτα υφάσματα. Δημιουργούν μια νοητή κατακόρυφη γραμμή και είναι πιο νεανικα.

Tip 1: Η φούστα να φτάνει, μέχρι το μέσο του παπουτσιού, έτσι ώστε να φαίνεται.

Tip 2: Πρέπει να είναι ψηλόμεση και αν δεν είναι, τράβηξέ τη λίγο πιο πάνω και βάλε μια ζώνη όπως και στα φορεματα.

Tip 3: Όποια και να επιλέξεις από τις μπλουζες γυναικειες, βάλε τη μέσα από τη φούστα.

ΚΑΛΤΣΟΝ ΜΕ ΚΑΛΤΣΕΣ

Ξέρεις, εκείνα τα καλτσόν, που είναι δίχρωμα. Από το μπούτι και πάνω είναι διάφανα και μέχρι πάνω από το γόνατο, πιο σκούρα, δίνοντας την αίσθηση ότι φοράς ψηλές κάλτσες. Δίνουν μια πολύ θηλυκή, αύρα και κάνουν τα πόδια να φαίνονται ιδιαζόντως μακριά.

Tip: Φαντάσου τα με την υπέροχη mini φούστα σου. Ντύσιμο που, και θα κόβει τις ανάσες, αλλά και θα σε δείχνει αρκετά ψηλή.

ΚΑΘΕΤΕΣ ΡΙΓΕΣ

Εντάξει, αυτό νομίζω το ξέρουν όλοι. Η κάθετη νοητή γραμμή, που λέγαμε πριν. Ε, εδώ δεν είναι μόνο νοητές, είναι και οπτικές.

Tip
: Καλύτερα ασπρόμαυρες!

Αυτά είχα να σου πω, ψηλό μου (πλέον) κορίτσι. Μπορείς κι εσύ να απολαύσεις τα βλέμματα που εισπράττουν οι ψηλές γυναίκες. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Rave.com.gr, υπάρχουν αμέτρητα ρουχα eshop, για το ύψος σου μόνο!!!