Καλοκαιρινές Διακοπές: Τι βάζω στη βαλίτσα;

Έφτασε η άγια ώρα. Αυτή που περιμένουμε όλο το χρόνο. Παραλίες, ηλιοβασιλέματα και cocktails, ενώ τα πόδια μας βυθίζονται στην άμμο. Ανεμελιά και ό,τι άλλο συνθέτει το τοπίο των διακοπών. Είναι όλα προγραμματισμένα, αλλά αυτό που σε απασχολεί πριν φύγεις, είναι τι γυναικεια ρουχα θα βάλεις στη βαλίτσα σου.

Η γυναίκα η κοκέτα, έχει πάντα άγχος για τα ρουχα γυναικεια, που θα πάρει στις διακοπές, έτσι ώστε να μπορεί να εμφανιστεί με στυλ σε κάθε περίσταση. Για να διαβάζεις αυτό το άρθρο, σημαίνει ότι είσαι κοκέτα και καλά κάνεις. Εμείς θα σε βοηθήσουμε, με μια ακόμη μαγική λίστα και με τις πολύτιμες συμβουλές μας, να πάρεις στο ταξίδι τα κατάλληλα ρουχα.

Και λέω κατάλληλα, γιατί πρέπει να πληρούν τρεις βασικές προϋποθέσεις:

  1. Ναι είναι νεανικα ρουχα, καθώς το νησί απαιτεί ανάλαφρη κι εφηβική διάθεση.
  2. Να είναι όλα to the point, έτσι ώστε να μπορείς να εμφανιστείς όπως αρμόζει, σε κάθε φάση των διακοπών.
  3. Να μην είναι πολλά, γιατί, πίστεψέ με, κανείς δεν θέλει να κουβαλάει μια βαρέων βαρών βαλιτσάρα, γεμάτη άχρηστα ρουχα, ενώ πάει να ξεκουραστεί.

Οπότε πάμε να δούμε τι πρέπει να εμπεριέχει η βαλίτσα σου:

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Τα φορεματα είναι ό,τι πιο χρήσιμο μπορείς να πάρεις μαζί. Τι φορεματα όμως; Ανάλαφρα και άνετα. Δεν θες να αισθάνεσαι άβολα στις διακοπές. Φρόντισε να είναι ευκολοφόρετα. Να μπαίνουν και να βγαίνουν εύκολα. Όχι μην πάει ο νους σου στο πονηρό. Μην ξεχνάς τη ζέστη. Δεν θες να κολλάει το ρούχο πάνω σου. Επίσης, εκεί που θα πίνεις τις ποτάρες σου, το βράδυ πλάι στο κύμα, μπορεί να θελήσεις να το πετάξεις από πάνω σου για να βουτήξεις στη θάλασσα, κάτω από το φως του φεγγαριού.

Tip: Πάρε 3-4 για βάλε βγάλε, και κάνα δυο βραδυνα φορεματα για πιο καλές περιπτώσεις. Όχι όμως πολύ αμπιγιέ. Αν είναι maxi και εντυπωσιακά, είσαι εντάξει.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Επίσης, αρκετές μπλούζες επιβάλλονται. Όταν λέω αρκετές, δεν εννοώ καμιά δεκαριά. Γύρω στις πέντε με έξι είναι καλά. Διακοπές πας, άντε! Συγκρατήσου! Να είναι όμως στην ίδια φιλοσοφία με τα φορεματα. Άνετες και μπόλικες. Το νησί απαιτεί φαρδιά ρούχα, να θυμίζουν καλοκαίρι.

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Επίσης χρειάζονται. Αλλά, να είναι φαρδιά κι αυτά. Τα κολλητά δεν θα σε βολέψουν. Δηλαδή, πάρε παντελόνες που να κοτσάρεις μια μπλούζα από πάνω και να είσαι έτοιμη για ατέλειωτες βόλτες στο νησί.

Tip: Απέφυγε τα τζιν, εκτός αν είναι σορτς.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Τα μόνο παπούτσια που σου χρειάζονται στο νησί, είναι flat πέδιλα, αθλητικά και πλατφόρμες για πιο βραδάκι. Τίποτα άλλο. Όχι, δεν θα πάρεις εκείνα τα ψηλά με το τακούνι στιλέτο. Θα κολλάει στο πλακόστρωτο. Πόσο να σε κρατάει αυτός που θα σε συνοδεύει πια; Θα κουραστεί ο Χριστιανός και θα καταλήξεις να μείνεις πίσω.

ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

Είναι πολύ σημαντικό να πάρεις μαζί πανωφορια γυναικεια. Το φετινό Καλοκαίρι δεν είναι και ιδιαίτερα ζεστό. Ειδικά το βραδάκι, μια ζακετούλα ριχτή και μακριά, ή ένα μπολερό, θα τα χρειαστείς.

ΑΞΕΣΟΥΑΡ

Πάρε αρκετά αξεσουάρ και φόρεσέ τα. Ίσως και περισσότερα από ότι θα φορούσες πίσω στην πόλη. Τα σηκώνει το κλίμα. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς. Κολιέ και βραχιόλια, επιβάλλεται να είναι στη λίστα των διακοπών.

Από ότι κατάλαβες, η περιβολή σου στις ημέρες των διακοπών, πρέπει να αποτελείται από νεανικα και αεράτα ρούχα που θα συμπληρώνουν την ανέμελη διάθεση σου. Πριν ταξιδέψεις στην πραγματικότητα, κάνε ένα ταξίδι στη rave.com.gr για να βρεις τα ρουχα eshop, που θα σε βοηθήσουν να περάσεις τέλεια!!!

ΚΑΛΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ!!