Μαγιό για Κάθε Σωματότυπο

Υπάρχει κατάλληλο μαγιό για κάθε σωματότυπο; Φυσικά και υπάρχει. Αρκεί να το ξέρεις. Ακόμα και στην παραλία, μπορείς να κρύψεις, όσα πιστεύεις ότι δεν κρύβονται. Αν το συνδυάσεις, δε, και με τα ιδανικά γυναικεια ρουχα, τότε θα απογειωθεί η εμφάνισή σου και θα απελευθερώσεις, επιτέλους τη γοργόνα που κρύβεις μέσα σου!

Σε αυτό το άρθρο, θα εξετάσουμε τι μαγιό μπορείς να βάλεις, σύμφωνα με το σώμα που διαθέτεις. Επίσης, θα δούμε και με τι ρουχα γυναικεια, πρέπει να συνοδεύσεις το κάθε μαγιό. Διότι, δεν θα είσαι μόνο στη θάλασσα. Μπορεί να θες μετά, να εναποθέσεις την κορμάρα σου στο beach bar, για να απολαύσεις τα ωραία σου cocktails. Πώς θα σε στείλουμε; Έτσι; Με ότι ρουχα να ‘ναι; Όχι βέβαια. Εμείς πρεσβεύουμε το στυλ σε κάθε περίσταση.

ΚΑΜΠΥΛΕΣ

Οι αθάνατες ελληνικές καμπύλες. Αν είσαι τσουμπωτό και ζουμερό κορίτσι, δεν φαντάζομαι να πιστεύεις ότι δεν μπορείς να βγεις στην παραλία. Για εσένα η πιο ασφαλής επιλογή είναι το ολόσωμο. Αλλά, υπάρχει πάντα και ένα αλλά, καθώς το ολόσωμο δεν είναι και από τα πλήρως νεανικα κομμάτια. Μπορείς να επιλέξεις ένα τανκίνι. Είναι από εκείνα τα μαγιό που είναι σαν να φοράς κομπινεζόν.

ΡΟΥΧΑ

Για να κρύψεις τις καμπύλες σου, όταν θα πίνεις τα Mojito, μπορείς μέχρι και από τα φορεματα να επιλέξεις. Δεν είπαμε φόρεμα που θα το φορούσες έξω για βόλτα. Αλλά ένα ωραίο ριχτό φορεματάκι, είναι ό,τι πρέπει.

ΜΕΓΑΛΟ ΣΤΗΘΟΣ

Αυτό που δεν μπορεί κανείς ποτέ να το απαξιώσει. Ακόμα κι αυτό το υπερόπλο όμως, θέλει την προσοχή του. Εδώ χρειαζόμαστε extra στήριξη. Οπότε έχεις δύο επιλογές. Ή βάζεις ένα ολόσωμο, αλλά θα το πάρεις από τα νεανικα ρουχα, ή θα πάρεις διαφορετικό σουτιέν που να δένει καλά πίσω και να είναι και στο μέγεθός σου.

ΡΟΥΧΑ

Μπορείς να φορέσεις, μια ωραία πουκαμίσα με βαθύ ντεκολτέ, για να αναδεικνύει το δυνατό σου σημείο, με ένα άνετο σορτσάκι. Δεν πειράζει αν τα πόδια σου ή τα μπουτάκια σου δεν είναι τέλεια. Στην παραλία είσαι, δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς.

ΜΙΚΡΟ ΣΤΗΘΟΣ

Και τι έγινε αν δεν έχεις πλούσιο ντεκολτέ; Δεν έχουμε πει ότι σημασία έχει πως πλασάρουμε τον εαυτό μας; Εδώ, λοιπόν μπορείς να παίξεις μόνο με το σουτιέν. Καταρχάς, μπικίνι οπωσδήποτε. Αλλά, το σουτιέν πρέπει να έχει ενίσχυση και σίγουρα βολάν ή έντονα σχέδια, που προσδίδουν όγκο.

ΡΟΥΧΑ

Φόρα μπλουζες γυναικειες που δείχνουν το στήθος μεγαλύτερο. Δηλαδή με κόψιμο σε ευθεία γραμμή ή στράπλες. Επίσης ένα μικρό μυστικό είναι να δέσεις το σουτιέν πίσω, χιαστί. Αυτό το κόλπο ισιώνει τους ώμους και φέρνει το στήθος πιο ψηλά. Μια φουστίτσα ή ένα σορτάκι από κάτω και είσαι έτοιμη.

ΚΟΙΛΙΑ

Έχεις θέμα στην κοιλιά. Κατανοητό. Και για αυτό υπάρχει λύση. Έχεις δει εκείνα τα μαγιό με το σλιπάκι που πάει μέχρι τη μέση. Ε, αυτά θα βάλεις. Είναι και πολύ της μόδας. Διάλεξε ένα σλιπάκι σε μαύρο χρώμα για να κόβει και από πάνω βάζεις κάτι άλλο.

ΡΟΥΧΑ

Αντί να ρουφιέσαι, προμηθεύσου με ωραίες παντελόνες σε διάφορα χρώματα και σχέιδα. Για από πάνω μπλουζες στενές στο μπούστο, που εβαζάρουν όμως από την κοιλιά και μετά.

Είδες που τελικά όλα γίνονται; Τι κι αν έφαγες λίγο παραπάνω; Μπορείς να εμφανιστείς στις παραλίες με λάμψη και κομψότητα. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα Rave.com.gr, θα βρεις ρουχα eshop, που θα σου πάρουν τα μυαλά και θα σου κρύψουν τα κιλά. Χα! Έκανα και ρίμα.

ΚΑΛΕΣ ΒΟΥΤΙΕΣ!!!!