Ρούχα για Γάμο: Τί Φορά η Πεθερά;

Έφτασε η πολυπόθητη μέρα. Η μέρα που ονειρευόσουν από την πρώτη στιγμή που πήρες το θαύμα σου, στα χέρια, στο μαιευτήριο. Η στιγμή του γάμου του/της. Η στιγμή, που από εδώ και πέρα, θα κοιμάσαι ήσυχη, γνωρίζοντας ότι δίπλα στο σπλάχνο σου, θα υπάρχει ένας άνθρωπος για να το φροντίζει. Εντάξει, ίσως όχι όπως εσύ, αλλά εξίσου καλά.

Γι αυτή τη μέρα ζούσες τα τελευταία χρόνια.

H ώρα… η καλή, έφτασε λοιπόν. Όλα είναι όπως πρέπει, βοήθησες το παιδί σου να διεκπεραιώσει όλες τις δουλειές για τον γάμο, αλλά ξέχασες το βασικότερο. Εσένα. Τι εννοώ; Μα είναι από τις πιο ευτυχισμένες στιγμές στη ζωή σου. Τι ρουχα για γαμο θα φορέσεις;

Το ντυσιμο για γαμο, που θα κάνεις στη συγκεκριμένη περίπτωση, είναι πολύ σημαντικό. Πρώτον, δεν παντρεύεται ο οποιοσδήποτε και δεύτερον δεν θέλουμε να μας πιάσει στο στόμα της η συμπεθέρα, αλλά ούτε και να είναι ντυμένη καλύτερα.
Δώσε βάση γιατί είναι καίριας σημασίας.

ΡΟΥΧΑ

Φορέματα

Στη δεδομένη στιγμή, μόνο δύο ειδών φορεματα για γαμο για πεθερες, επιτρέπονται και αυτά σίγουρα δεν είναι τα mini. Εκτός βέβαια, αν είσαι από εκείνες τις πεθερές που έχουν κορμάρα και θέλουν να ντύνονται με φορεματα για γαμο νεανικα.

Για τις υπόλοιπες προτείνω τα εξής:

Maxi

Ποιος να τολμήσει να αποκαθηλώσει το maxi φόρεμα; Ανήκει στα φορεματα για γαμο, που δεν θα φύγουν ποτέ από τη μόδα. Είναι άκρως θηλυκό και αεράτο. Είναι από εκείνα τα γυναικεια ρουχα, που στο μυαλό των ανδρών, είναι συνώνυμα με τη θηλυκότητα.

Tip: Καλύτερα αεράτο, για να κρύβει κιόλας ε;

Midi

Τα midi, είναι τα φορεματα γαμου, που έχουν φορεθεί σε τέτοιες περιπτώσεις, περισσότερο από όλα. Αυτό συμβαίνει γιατί ταιριάζουν. Είναι περισσότερο αμπιγιε φορεματα, οπότε, οι κυρίες που θέλουν να ξεχωρίζουν τα επιλέγουν κατά κόρον.

Tip: Το midi είναι από τα φορέματα για γάμο, που αποτελούν μια ασφαλή επιλογή για την περίσταση.

Διαφάνεια

Φέτος, κυκλοφορούν πολύ οι διαφάνειες. Είναι κι αυτές μια καλή επιλογή στα ρούχα για γάμο, για να κάνεις την εμφάνισή σου να ξεχωρίζει. Επέλεξε καλοκαιρινά φορέματα για γάμο, και κρύψε έξυπνα τα μπρατσάκια, προσθέτοντας ένα διάφανο μπολερό. Όσο κι αν σου φαίνεται περίεργο, η διαφάνεια κολακεύει και εκτοξεύει το look σου. Δώσω αριστοκρατικό χαρακτήρα σε κάθε ντύσιμο για γάμο, επιλέγοντας για το ντύσιμό σου δροσερές, παιχνιδιάρικες διαφάνειες.

Κάτι για από πάνω

Μην ξεχάσεις να πάρεις κάτι για από πάνω. Πρώτον κάνει ακόμα ψυχρούλα, δεύτερον πρέπει να φοράς κάτι για μέσα στην εκκλησία (μην ξεχνάμε και τον σεβασμό στον χώρο) και τρίτον θα απογειώσει το ντύσιμό σου. Στα ρούχα για γάμο μπορείς να βρεις πολλά κομμάτια μόδας, που ταιρίαζουν σε κάθε ντύσιμο και κάθε σωματότυπο.

Σακάκι

Δεν υπάρχει τίποτα πιο κομψό, από ένα σακάκι. Ακόμα κι αν το φορέσεις στην καθημερινότητα, δείχνει το ντύσιμο κάτι παραπάνω από καλαίσθητο. Φαντάσου τώρα να το φοράς συνδυασμένο με κομψά, φανταχτερά ρούχα για γάμο. Μην ξεχνάς επίσης, ότι τα σακάκια αποτελούν ένα κομμάτι που μπορούν εύκολα να δώσουν σχήμα στο σώμα σου, δίνοντας την αίσθηση πιο λεπτής μέσης.

Μπολερό

Το είπαμε και θα ταο ξαναπούμε, είναι το κομμάτι που πάει με όλα τα ρούχα για γάμο. Θα δέσει τέλεια με το αμπιγιέ ντύσιμό σου, και θα σε προστατεύσει από την ψυχρούλα. Μετά, το βγάζεις και χαίρεσαι το γλέντι.

ΤΣΑΝΤΕΣ

Η μόνη τσάντα που μπορείς να κρατήσεις εκείνη την ημέρα, είναι το μικρό τσαντάκι. Ναι, αυτό που δεν χωράει σχεδόν τίποτα. Τι πειράζει; Τον σύζυγο τι τον έχεις για να κρατάει τα υπόλοιπα. Οπότε επιλέγουμε ή το λεγόμενο Clutch Bag ή φάκελο, για να το συνδυάζεις με τα ρούχα για γάμο που θα έχεις επιλέξει. Μπορείς να το κρατάς στο χέρι ή να έχει και λουράκι, για να το περάσεις χιαστή.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Αν μπορείς να τα υποστηρίξεις, θα ταίριαζαν πολύ ψηλοτάκουνα πέδιλα, στους ίδιους χρωματισμούς. Αν πάλι όχι, δεν πειράζει. Πολύ άνετες είναι οι πλατφόρμες, οι οποίες είναι και κομμάτια pass partout. Και επειδή ως πεθερά επιβάλλεται να ρίξεις και έναν χορό παραπάνω, έχε μαζί σου και ένα ζευγάρι φλατ παπούτσια για να ρίξεις άνετη τις γυροβολιές σου. Μπορεί οι φλατ μπαλαρίνες σου να μην πάνε απόλυτα με τα ρούχα για γάμο που θα έχεις επιλέξει, αλλά τώρα που τελείωσε το μυστήριο, αυτό που μας νοιάζει είναι η άνεση για να περάσουμε καλά!

Νομίζω ότι καλύψαμε όλες τις περιπτώσεις. Είσαι έτοιμη να συνοδέψεις το παιδί σου, στη σημαντικότερη στιγμή της ζωής του, με χάρη και αέρα, όπως του πρέπει. Δεν έχει σημασία η ηλικία, τα κιλά ή οτιδήποτε άλλο. Αν ακολουθήσεις τις παραπάνω συμβουλές, θα λάμψεις!

ΝΑ ΣΟΥ ΖΗΣΕΙ ΚΑΙ ΝΑ ΕΙΝΑΙ ΠΑΝΤΑ ΕΥΤΥΧΙΣΜΕΝΟ!!!