My XLarge Greek Wedding

Είσαι κορίτσι τσουμπωτό, όμορφο και τορνευτό. Δεν φαντάζομαι να νομίζεις ότι αυτό είναι μειονέκτημα. Αντιθέτως! Τι έχουμε πει και έχουμε μάθει καλά, εδώ, μαζί; Σημασία δεν έχει πώς είσαι, αλλά πώς προβάλλεις τον εαυτό σου. Φυσικά, αυτό δεν γίνεται χωρίς τη βοήθεια από τα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη, που σου προσφέρει η RAVE.

Θα μου πεις, όμως, και θα έχεις και δίκιο. Ναι κυρία μου, θα με βοηθήσεις. Σε περίπτωση όμως που με καλέσουν σε ένα γάμο και πρέπει να ντυθώ καλά, τι ρουχα για παχουλες και ρουχα για γαμο, έχεις να μου προτείνεις;;

Χα! Μα εδώ είναι που ειδικευόμαστε!! Έχουμε όλα τα αμπιγιε φορεματα και μάλιστα σε μεγαλα μεγεθη, για να επιλέξεις ακριβώς αυτό που σου ταιριάζει. Το θέμα όμως είναι ότι δεν προσφέρουμε μόνο τεχνική υποστήριξη (καλό ε;). Διαθέτει και συμβουλές το κατάστημα. Οπότε πάμε να δούμε μικρά μυστικά για ρουχα για ευσωμεσ που αφορούν σε ντυσιμο για γαμο. Θα τα λατρέψεις και θα σε λατρέψουν.

ΤΙ ΣΤΥΛ ΝΑ ΕΠΙΛΕΞΕΙΣ

Καταρχάς εύχομαι να έχεις συμφιλιωθεί με τον εαυτό σου. Αν ναι, ξέχνα τι βλέπεις στα περιοδικά και στρέψε την προσοχή σου σε γυναικεια ρουχα και φορεματα για γαμο, που κολακεύουν εσένα και μόνο εσένα.

Πιο συγκεκριμένα:

Ολόσωμες Φόρμες

Είναι το απόλυτο ρούχο σε περίπτωση που χρειάζεσαι νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθη. Αρχοντική και πανέμορφη, θα σε αναδείξει και θα σε δείχνει να φαίνεσαι και πιο ψηλή. Για φαντάσου την με ένα ζευγάρι ψηλοτάκουνα πέδιλα;; Μαγεία!!

Tip: Αν έχει και διαφάνεια από πάνω ακόμη καλύτερα. Και κρύβει και κολακεύει.

Maxi Φορέματα

Τι να πει κανείς για αυτά τα υπέροχα φορέματα για γάμο; Τα φορεματα μεγαλα μεγεθη και ειδικά όταν είναι maxi, είναι το ιδανικό ντυσιμο για γαμο, που μπορείς να επιλέξεις. Δεν χρειάζονται περαιτέρω εξηγήσεις.

Tip: Φρόντισε να ανοίγουν από το στήθος και κάτω. Θα καλύπτουν περισσότερα. Και ειδικά αν είναι και ωραία στολισμένα στο μπούστο, θα μοιάζεις με βασίλισσα.

ΤΙ ΝΑ ΠΡΟΣΕΞΕΙΣ

Καλώς ή κακώς έχεις κάποια κιλάκια παραπάνω. Οπότε κάποια πράγματα που αφορούν στα ρουχα γυναικεια, πρέπει να τα προσέξεις.

Όπως:

Όχι Πολύ Φαρδιά

Μην προσπαθήσεις τα ρουχα μεγαλα μεγεθη που θα επιλέξεις να είναι πάρα πολύ φαρδιά. Αν είναι γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη on line, φρόντισε από εκεί που θα τα πάρεις να προσφέρουν σωστή εξυπηρέτηση, προκειμένου να βρεις ακριβώς το νούμερο σου.

Tip: Όχι, το πολύ φαρδύ δεν θα κρύβει περισσότερο. Αντιθέτως θα σε κάνει να φαίνεσαι τεράστια. Δεν το θέλουμε αυτό ε;

ΤΙ ΝΑ ΑΠΟΦΥΓΕΙΣ

Τα πολύ βαριά υφάσματα. Θα μου πεις: “Είναι Καλοκαίρι δεν υπάρχουν βαριά υφάσματα τώρα”. Υπάρχουν και παραυπάρχουν. Ταφτάδες, κεντήματα τύπου της γιαγιάς και άλλα πολλά. Τέτοια ρουχα γυναικεια μεγαλα μεγεθη, μόνο θα σε βαρύνουν.

Εμείς θέλουμε ανάλαφρα μεγαλα μεγεθη γυναικεια. Τούλια, διαφάνειες και ότι πιο αέρινο υπάρχει στα ρουχα για παχουλες, είναι ότι πρέπει για εσένα. Δεν χρειάζεται να είσαι ειδικός. Αν πιάσεις το ύφασμα και ρέει ομαλά στο χέρι σου, είναι κατάλληλο.

Στη rave.com.gr, θα βρεις όλα εκείνα τα μεγαλα μεγεθη online, που θα σε βοηθήσουν να κλέψεις την παράσταση στον γάμο που θα πας, ακόμα και αν έχεις καμπύλες και είσαι λίγο xlarge κορίτσι!!

ΦΡΟΝΤΙΣΕ ΝΑ ΤΟΥΣ ΜΑΓΕΨΕΙΣ ΟΛΟΥΣ!!

No tags 3