Φόρα τα καλοκαιρινά σου και το Φθινόπωρο!

Το Φθινόπωρο έχει κάνει αισθητά την εμφάνισή του. Μπήκε δυναμικά και κάπως γρήγορα, αφού έχουν ήδη ξεκινήσει οι πρώτες δροσούλες. Οι λάτρεις του Καλοκαιριού, σταματήστε να γκρινιάζετε και πάρτε το απόφαση. Εξάλλου μην ξεχνάτε και τα οφέλη. Κοιμόμαστε σαν άνθρωποι και δεν κυκλοφορούμε πλέον μοιάζοντας με τους καταρράκτες του Νιαγάρα.

Κάθε φορά που αλλάζει η εποχή, ένα από τα πράγματα που σκεφτόμαστε, είναι ότι πρέπει να αλλάξουμε και γυναικεια ρουχα. Αυτό δεν είναι απόλυτο, γι αυτό μην είσαι τόσο σίγουρη. Κυρίως όμως, πριν τρέξεις να αγοράσεις ένα σκασμό ρουχα γυναικεια, τουλάχιστον άκουσέ μας. Αγόρασον μεν, άκουσον δε.

Θα σου πούμε μερικούς τρόπους, για να μπορέσεις να συνδυάσεις τα ήδη υπάρχοντα φορεματα, μπλουζες ή οτιδήποτε άλλο έχεις από το Καλοκαίρι, με ρουχα γυναικεια του Φθινοπώρου. Εντάξει και πάλι θα πρέπει να προμηθευτείς μερικά ρουχα, αλλά όχι τόσα όσα νόμιζες πριν.

Πάμε να τα δούμε. Θέλω την προσοχή σου. Προσπαθώ να σου εξασφαλίσω χρήματα!

Καλοκαιρινά Φορέματα

Στα φορεματα, ευτυχώς έχουμε πολλές επιλογές. Πάντα το φόρεμα μας βγάζει ασπροπρόσωπες. Λοιπόν. Είτε είναι βραδυνα φορεματα, είτε όχι, μπορείς να διαλέξεις από τα παρακάτω:

Πουκαμίσα

Μπορείς να πάρεις μία ή και δύο βρε αδερφέ, πουκαμίσες με μανικάκι και να τις φοράς από πάνω.

Μπλούζες

Ακόμα και μπλουζες γυναικειες, μπορείς να βάλεις πάνω από τα φορεματα. Για φαντάσου μια ριχτή μπλούζα, πάνω από το τιραντέ σου φόρεμα.

Πανωφόρι

Εντάξει, νομίζω τα πανωφορια γυναικεια, εννοούνται. Πάνω από οποιοδήποτε φόρεμα μπορείς πάντα να βάλεις ένα σακάκι ή ακόμα και μια ριχτή ζακέτα, έστω και διαφάνεια.

Παντελόνι

Αμέ!! Γιατί όχι; Πάνω από παντελόνι. Ότι παντελόνι θες εσύ. Άντε καλά, είναι λίγο προχώ. Αν θες τόλμησέ το!

Καλοκαιρινές Μπλούζες

Για τις μπλουζες γυναικειες ισχύει πάνω κάτω ότι ισχύει και για τα φορεματα. Μόνο που εδώ υπάρχει ένας άτυπος διαχωρισμός. Με τις τιραντέ μπλούζες και με εκείνες που έχουν μανικάκι.

Με Τιράντα

Σε αυτές που έχουν τιράντα, μπορείς να προσαρμόσεις όλα τα παραπάνω. Άλλωστε μια καλοκαιρινή μπλούζα με τιράντα, μοιάζει και λίγο με εσώρουχο. Οπότε μπορείς να βάλεις και την πουκαμίσα και την μπλουζίτσα και το πανωφόρι, αλλά και το παντελόνι. Μην πιέζεσαι.

Με Μανικάκι

Εδώ δυστυχώς έχεις περιορισμούς και θα σου εξηγήσω γιατί. Μπορείς να χρησιμοποιήσεις το πανωφόρι, ό,τι κι αν είναι αυτό, και φυσικά να τη βάλεις πάνω από παντελόνι. Όμως απόφυγε να τη φορέσεις με πουκαμίσα ή με μια μπλούζα. Θα φαίνεται άσχημο. Δεν θα καλύπτουν σωστά το ένα το άλλο και θα μοιάζεις σαν να ξύπνησες πέντε λεπτά πριν φύγεις από το σπίτι και φόρεσες ,ότι βρήκες μπροστά σου.

Tip 1: Μην ανησυχείς για τα υφάσματα. Δηλαδή, μην σκεφτείς ότι θα φαίνεται ότι το ένα είναι καλοκαιρινό και το άλλο φθινοπωρινό. Τα υφάσματα που χρησιμοποιούνται για αυτές τις δύο εποχές είναι, αν όχι ίδια, τουλάχιστον εφάμιλλα.

Tip 2: Πρόσεχε τα παπούτσια. Διότι, μπορεί τα υφάσματα να είναι όμοια, αλλά τα παπούτσια δεν είναι. Οπότε κάτι πέδιλα και σανδάλια βάλτα στο πατάρι.

Άντε πάλι! Τυχερούλα! Σε βοηθήσαμε και να είσαι κομψή και μέσα στη μόδα! Κάνε μια βόλτα – όπως πάντα – στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα rave.com.gr και θα δεις όλα τα ρουχα μας, που θα σε βοηθήσουν να διαμορφώσεις το φθινοπωρινό σου look.

No tags 2