Σε Γάμο μετά τα 40… τί φοράμε;

Έχεις φτάσει σε αυτές τις δεκαετίες που το μυαλό είναι στη θέση του, που η δημιουργικότητα και η φαντασία χτυπάνε κόκκινα και που νιώθεις πιο ζωντανή από ποτέ. Και τι έγινε που περάσαμε τα σαράντα;;; Δεν φαντάζομαι να πτοήθηκες από μερικά πιτσιρίκια που σε αποκάλεσαν “μεγάλη”;;  Έννοια σου γλυκειά μου. Δεν ξέρουν…

Το θέμα είναι ότι οι κοινωνικές υποχρεώσεις σε κυνηγάνε σε κάθε ηλικία. Πάντα θα σε καλούν σε ένα γάμο και πάντα θα πρέπει να ανταποκριθείς. Κακά τα ψέματα. Μετά τα σαράντα, δεν γίνεται να βάλεις ότι φορούσες στα είκοσι. Όσο ωραίο σώμα και να έχεις ένα καυτό μίνι με ένα βαθύ ντεκολτέ, όσο και να το κάνεις, δεν αρμόζει. Άσε που είναι ασέβεια και προσβολή προς τους ανθρώπους που σε κάλεσαν.

Οπότε, σε αυτές τις ηλικίες, το ντυσιμο για γαμο, που θα κάνεις είναι ένα θέμα που πονάει. Ξέρεις, είναι εκείνη η ευαίσθητη γραμμή που, και δεν πρέπει να περάσεις τα όρια, αλλά και τα ρουχα για γαμο που θα φοράς να είναι υπερπαραγωγή.

Κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Σε αφήσαμε ποτέ εκτεθειμένη; Όπως πάντα έτσι και τώρα, θα σταθούμε στο πλάι σου άγρυπνοι φρουροί, προστατεύοντας το στυλ και την αξιοπρέπειά σου.

Ίσια γραμμή με Λουλουδάκια

Τα floral ή αλλιώς τα λουλουδάτα παίζουν πολύ φέτος. Οπότε αν επιλέξεις από τα φορεματα για γαμο, ένα κομψό φόρεμα σε ίσια γραμμή και να έχει και μια χαριτωμενιά πάνω, είσαι έτοιμη για γαμήλιες εξορμήσεις. Είναι από εκείνα τα αμπιγιε φορεματα, που τα φοράς και δεν σε φοράνε.

Αεράτα με Τουνίκ

Η εποχή θέλει αέρα και δροσιά. Οπότε από τα καλύτερα φορεματα γαμου, που μπορείς να βάλεις είναι ένα φόρεμα, που να φέρει ενσωματωμένη τουνίκ. Φαντάσου τα οφέλη:

Ιδιαίτερα εντυπωσιακό.
Αεράτο με μια τουνίκ που θα κινείται μαζί με το σώμα σου.
Κρύβει τα περιττά.
Τι άλλο θες πια;;;;

Tip: Ιδανικό για φορεματα για κουμπαρα.

Ολόσωμες Φόρμες

Δεν χρειάζονται συστάσεις και, να ξέρεις, δεν θα λείπουν από τη λίστα μας ποτέ. Αρχοντική, όμορφη, θηλυκή και με περίσσια χάρη, είναι ακριβώς αυτό που χρειάζεσαι μετά τα σαράντα σε γάμο. Και τι έγινε που δεν ανήκουν στα φορέματα για γάμο; Δεν έχουν τίποτα να ζηλέψουν. Άσε που μπορείς να επιλέξεις αυτές που έχουν ενσωματωμένη διαφάνεια και δεν ξεχωρίζεις αν είναι φόρεμα ή όχι.

Ταγιέρ

Ταγιέρ στα γαλλικά σημαίνει ράφτης. Δεν θα πεθάνει ποτέ. Από τις πιο κομψές και σίγουρες επιλογές. Πάει σε όλες τις γυναίκες και δεν πρόδωσε ποτέ καμιά. Ειδικά αν χρειάζεσαι φορεματα για γαμο για πεθερες, μην ψάχνεις άλλο το βρήκες. Άλλωστε χαζές είναι η γαλαζοαίματες που το τιμούν;;

Maxi

Το mini πολύ εμίσησαν, τα maxi φορέματα για γάμους ουδείς. Καταρχάς, πρόκειται για φορεματα για γαμο νεανικα, αφού θα μπορείς να τα φορέσεις και μετά, σε άλλες περιστάσεις. Είναι ιδανικό αν είσαι εκεί γύρω στα σαράντα με τα πενήντα. Φέτος στη μόδα, είναι τα floral και το εμπριμέ. Τι πιο ωραίο από ένα άκρως εντυπωσιακό, maxi φόρεμα για την ημέρα του γάμου;

Φαντάζομαι να κατάλαβες ότι πλέον στους γάμους, δεν μπορείς να φορέσεις ότι βρεις μπροστά σου. Ο ανταγωνισμός είναι μεγάλος και πρέπει να ανταποκριθείς. Μετά από την καθοδήγησή μας, τώρα ξέρεις τι πρέπει να κάνεις.

ΠΑΝΤΑ ΜΕ ΣΤΥΛ ΚΑΙ ΤΣΑΧΠΙΝΙΑ!!!

No tags 3