5+1 φορέματα που πρέπει να έχεις

Στη σημερινή εποχή, η σύγχρονη γυναίκα, έχει ριχτεί για τα καλά στην αρένα της μόδας, και στα γυναικεια ρουχα υπάρχει τεράστιος ανταγωνισμός. Τα απανταχού θηλυκά είναι πλέον ενημερωμένα για τα στιλιστικά δρώμενα και είναι ευρέως αποδεκτό, ότι δεν υπάρχει απεριποίητη γυναίκα.

Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο ακούγεται, καθώς υπάρχουν διάφορα τερτίπια που μπορείς να ακολουθήσεις, έτσι ώστε να είσαι πάντα μέσα στα πράγματα. Τα ρουχα γυναικεια, έχουν περάσει πια σε άλλο επίπεδο και είμαστε σίγουροι ότι δεν θα ήθελες να μείνεις πίσω.

Ένας πολύ σωστός και έξυπνος τρόπος, είναι να διαθέτεις στην γκαρνταρόμπα σου, μερικά από εκείνα τα φορεματα, που θα χρειαστείς, ανάλογα με την κάθε περίπτωση. Μόνο αυτό να κάνεις, δεν χρειάζεται κάτι άλλο, για να πρωτοστατείς με χάρη και ζωντάνια, στις καθημερινές ενδυματολογικές απαιτήσεις.

Εμείς θα σου πούμε ποια ακριβώς, είτε απλά είτε βραδυνα φορεματα, επιβάλλονται, έτσι ώστε να έχεις πάντα μια εύκολη και άνετη επιλογή, χωρίς να χρειάζεται να το πολυσκέφτεσαι. Δεν είναι ένα ούτε δύο, αλλά έξι! Έτοιμη; Πάμε!

Το Εντυπωσιακό Αμπιγιέ Φόρεμα

Ξέρεις, εκείνο το φόρεμα που θα χρειαστείς οπωσδήποτε, σε περίπτωση που θα κληθείς να πας σε κάποιο γάμο ή σε οποιαδήποτε εκδήλωση απαιτεί επίσημο ένδυμα. Είναι από εκείνα τα βραδυνα φορεματα που θυμίζουν τις πριγκίπισσες των παραμυθιών. Ε, κάπως έτσι θα φαντάζεις κι εσύ, μέσα στο εντυπωσιακό, αμπιγιέ σου φόρεμα.

Φόρεμα για το Γραφείο

Ακόμα και όταν πας στη δουλειά, οφείλεις να είσαι κομψή και περιποιημένη. Ειδικά όταν έχεις να κάνεις με κόσμο, πρέπει τα ρουχα σου να ακολουθούν κάποιο συγκεκριμένο dress code. Να ξέρεις, ότι είναι ένα από τα πρώτα πράγματα που προσέχουν οι εργοδότες. Ξέρουμε ότι θες να είσαι άνετη, αλλά αυτό δεν σημαίνει ότι δεν μπορείς να είσαι συνάμα και καλοντυμένη στον χώρο εργασίας σου.

Το Μάξι Φόρεμα

Εντάξει, νομίζω ότι είναι από εκείνα τα φορεματα που δεν χρειάζονται συστάσεις ούτε λόγους. Είναι από τα πιο θηλυκά και σέξι ρουχα, που μπορείς να έχεις στην κατοχή σου. Αιθέρια, αέρινα και εντυπωσιακά, μπορούν να φορεθούν σε όποια περίσταση απαιτεί μια ιδιαίτερη εμφάνιση.

Το Καθημερινό – Casual Φόρεμα

Πες ότι θες να πας για ένα καφέ, για ψώνια ή ακόμα ακόμα και για ένα απογευματινό ποτό. Αυτό το φόρεμα θα σε βολέψει και θα σε βγάλει από τη δύσκολη θέση. Είναι ευκολοφόρετο, άκρως πανέμορφο και δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα βραδυνα φορεματα. Εκτός αυτού, ανήκει επάξια, στα νεανικα ρουχα, αφού αναδεικνύει έντεχνα τη φρεσκάδα και τη νοστιμιά, που έχεις μέσα σου.

Το Διαχρονικό Μαύρο Φόρεμα

Το ακαταμάχητο και all time classic, little black dress. Ε, τώρα εντάξει, αν δεν είναι και τόσο little, δεν χάλασε και ο κόσμος. Εμείς τα τσουμπωτά κορίτσια τα θέλουμε τα φορεματα λίγο πιο μπόλικα, για να κρύβουν και να τονίζουν τα δυνατά μας σημεία. Πάντως το μαύρο φόρεμα, δεν πρέπει να λείπει ούτως ή άλλως. Που θα φορέσεις το μαύρο και δεν θα ταιριάζει;

Το “Σαν” Φόρεμα

Αυτό που είναι φόρεμα και δεν είναι. Που σε βλέπουν οι άλλοι και αναρωτιούνται τι ακριβώς φοράς. Ενισχύει και το μυστήριο γύρω από το πρόσωπό σου και μόνο αδιάφορους δεν τους αφήνει. Συνάμα είναι και πολύ άνετο και πρακτικό, καθώς δεν περιορίζει τις κινήσεις σου.

Η rave.com.gr, φροντίζει πάντα να σε βοηθά να έχεις μια εξαιρετικά προσεγμένη εμφάνιση. Αν περιηγηθείς στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, θα το διαπιστώσεις και  μόνη σου. Τα ρουχα eshop, που διαθέτουμε, είναι ακριβώς αυτά που χρειάζεσαι. ΜΕ ΤΟΛΜΗ ΚΑΙ ΓΟΗΤΕΙΑ ΛΟΙΠΟΝ!!!!

No tags 5