ΚΑΛΟ(ΝΤΥΜΕΝΟ) ΠΑΣΧΑ!!!

Έρχεται το Πάσχα!!! Κατάνυξη, οικογένεια, επισκέψεις και πολλά πολλά φαγητά. Μα έλα τώρα… το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι όταν ακούς τη λέξη Πάσχα, είναι η πετσούλα που θα τσιμπάς από το αρνάκι.Κάνε λίγο κράτει όμως και σκέψου και τα γυναικεια ρουχα που θα φορέσεις αυτές τις Άγιες Μέρες. Αυτή η περίοδος είναι η κατάλληλη, για να αγοράσεις, όλα εκείνα τα γυναικεια ρουχα που θα αναδείξουν τη θηλυκότητα και τη χάρη σου.

Μην ξεχνάς, ότι Πάσχα δεν είναι μόνο η Ανάσταση. Είναι όλες οι μέρες που το πλαισιώνουν. Θα έχεις τις εξορμήσεις σου, τις βολτίτσες σου, τις εμφανίσεις στην εκκλησία ή όπου αλλού κληθείς να πας. Τι ρουχα θα φορέσεις σε όλα αυτά; Ε;

Εμείς θα σου πούμε διάφορες περιστάσεις που συγκεντρώσαμε και υπάρχει περίπτωση να παρευρεθείς. Φυσικά θα σου πούμε και με τι γυναικεια ρουχα μπορείς να επιλέξεις κατά τη διάρκεια όλων αυτών, για να είσαι πάντα κομψή και περιποιημένη.

Άκου (ή μάλλον διάβαζε):

ΚΑΤΑ ΤΗ ΜΕΓΑΛΗ ΕΒΔΟΜΑΔΑ

Να θυμάσαι ότι δεν είναι μια εβδομάδα σαν όλες τις άλλες. Οι έξοδοι και τα πήγαινε- έλα θα δίνουν και θα  παίρνουν. Όλο και κάπου θα πας, όλο και κάπου θα βγεις ή έστω στην εκκλησία. Μπορείς λοιπόν να προμηθευτείς:

Μπλούζες

Αρκετές από τις μπλουζες γυναικειες, σε διάφορα χρώματα και σχέδια για να έχεις να συναλλάζεις. Η μόδα τις επιτάσσει και ριχτούλες για να κρύβουν. Επίσης, μην φοβηθείς αν οι μπλουζες είναι κοντομάνικες. Ο καιρός μπορεί να μας κάνει κόλπα, αλλά όπου να ‘ναι ανοίγει. Οπότε βουρ για μεγάλη ποικιλία!!

Παντελόνια

Τα παντελόνια, έχουμε πει άπειρες φορές, μπορούν να συνδυαστούν εύκολα με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, και να συνοδεύσουν οποιαδήποτε εμφάνιση. Και σε συνδυασμό με τις μπλουζες γυναικειες, που θα έχεις ήδη, είναι ό,τι καλύτερο για να είσαι και άνετη και κομψή.

Tip: Σε περίπτωση που θες να κάνεις την εμφάνιση ακόμα πιο σικάτη, μπορείς να διαλέξεις από τα πανωφορια γυναικεια. Μια καπαρντίνα, είναι ένα ταιριαστό σακάκι, είναι ό,τι πρέπει. Φαντάσου, μια ωραία, ποιοτική μπλούζα, ένα αντίστοιχο παντελόνι και ένα μεσάτο σακάκι.

ΤΗΝ ΑΝΑΣΤΑΣΗ

Η βασίλισσα Ανάσταση. Και λέω βασίλισσα, γιατί είναι κάτι που δεν έρχεται μόνο του. Όλο και κάπου θα έχεις κανονίσει μετά. Αλλά και να μην έχεις κανονίσει, θα πρέπει σίγουρα να είσαι απαστράπτουσα στην εκκλησία, την ώρα που ο παππάς θα λέει το Χριστός Ανέστη.

Ευτυχώς εδώ έχουμε τις πιο “ασφαλείς” επιλογές:

Φορέματα

Τα βραδυνα φορεματα, είναι η καλύτερη λύση για αυτή την περίσταση. Όποιο κι αν είναι το στυλ τους, που μπορείς να το αναζητήσεις σύμφωνα με τον σωματότυπο σου, είναι το πιο κατάλληλο ντύσιμο.

Ολόσωμες Φόρμες

Καταρχάς να πούμε ότι είναι πολύ άνετες. Κατά δεύτερον οι περισσότερες μοιάζουν με φορεματα, οπότε έρχονται μια η άλλη. Ειδικά αν είσαι ψηλό κορίτσι, είναι το ιδανικό για σένα.

ΤΗΝ ΗΜΕΡΑ ΤΟΥ ΠΑΣΧΑ

Εδώ δεν θα μακρηγορήσω. Για την ημέρα του Πάσχα, το καλύτερο που μπορείς να φορέσεις είναι ένα αρχοντικό κοστούμι. Θα είσαι και άνετη, αλλά και καλοντυμένη.

ΣΕ ΠΕΡΙΠΤΩΣΗ ΑΠΟΔΡΑΣΗΣ

Εδώ μπορείς να χρησιμοποιήσεις όλες τις επιλογές σε μία. Θα τα πάρεις όλα και από λίγο, απλά φρόντισε να έχεις περισσότερα άνετα και κάνα δυο πιο καλά, για παν ενδεχόμενο.

Στη rave.com.gr, αγαπάμε τη γιορτή του Πάσχα, αλλά κυρίως αγαπάμε να φροντίζουμε εσένα. Γι αυτό σου έχουμε εξασφαλίσει τα καλύτερα ρουχα της αγοράς, για να κάνεις το look σου ακαταμάχητο και αυτή τη χρονιά.

No tags 4