6+1 Λόγοι να Φορέσεις MIDI Φόρεμα!

Τα γυναικεια ρουχα, που είναι σε midi μήκος, είτε μέχρι το γόνατο, είτε πιο κάτω, κερδίζουν επάξια την πρώτη θέση στην αναμέτρηση με τη θηλυκότητα. Εξάλλου, όλα για να πετύχουμε τηνπολυπόθητη θηλυκότητα δεν γίνονται; Γι αυτό πάντα είναι κομματάκι δύσκολο ναεπιλέξουμε τι ρουχα γυναικεια, θαφορέσουμε.

Με τα γυναικεία ρουχα που επιλέγουμε, πρέπει νααναδεικνύεται το sex appeal μας και όχι μόνο. Για να πετύχουμε μιαελκυστική εμφάνιση, δεν χρειάζονται υπερβολές ή να «δείχνουμε» πολλά. Όσολιγότερα, τόσο καλύτερα. Όποιον άντρα και να ρωτήσεις αυτό θα σου πει.

Άσχετα με το αν ζούμε στην εποχή που τα κάλλη των γυναικών είναι σε δημόσιαθέα, οι υπόλοιπες ας κρατήσουμε τη θηλυκότητα στα ύψη, επιλέγοντας γυναικεία φορεματα που θα δείχνουν λίγα και θα αφήνουν τα υπόλοιπα στηφαντασία.

Με σκοπό λοιπόν να πετύχουμε ένα σικάτο και ταυτόχρονα θηλυκό look, τα midi φορέματα αναδεικνύονται σε έναν πολύπολύ καλό σύμμαχο! Πάμε να δούμε λοιπόν γιατί ΠΡΕΠΕΙ να εντάξεις τα midi γυναικεία φορέματα στη γκαρνταρόμπα σου!

Είσαι Έτοιμη με Ένα μόνο Κομμάτι

Δεν χρειάζεται να φορέσεις τίποτα άλλο. Εντάξει ίσως μια ζώνη ή κάποιααξεσουάρ. Αλλά από ρουχα γυναικεια, είσαικομπλέ. Ούτε μπλουζες, ούτεφούστες ούτε πολλά πολλά. Είναι ένα άρτιο look από μόνο του!

Κολακεύει όλους τους Σωματότυπους

Για το midi φόρεμα, δεν υπάρχουν περιορισμοί αναφορικά με το σώμα που διαθέτεις, καθώς κρύβει. Κρύβει γλουτούς, μπουτάκια, ακόμα και γαμπούλες. Οπότε φόρεσέ το άφοβα, ακόμα και αν έχεις παραπάνω κιλά. Μην σου πω ότι έχει φτιαχτεί πιο πολύ για τις τσουμπωτές κυρίες.

Είναι για Όλες τις Ώρες

Δεν έχει κατηγορία. Μπορεί να ενταχθεί και στα καθημερινά, αλλά και στα βραδυνα φορεματα. Με μια αλλαγή στααξεσουάρ που θα το συνοδεύσεις, μπορείς να το φορέσεις από τη δουλειά, μέχρικαι για τη βραδινή σου έξοδο. Αποτελεί κομμάτι pass partout και αυτό το κάνει περιζήτητο.

Πάει με Όλα τα Παπούτσια

Ανάλογα με τι παπούτσι θα το βάλεις, ορίζεται και το στυλ του. Μπορείς μέχρι και με αθλητικά να το συνδυάσεις και τότε θα είναι από τα πιο νεανικα ρουχα, που θα έχεις φορέσει ποτέ. Αν θέλεις μια πιο σικ εμφάνιση, θα επιλέξεις μποτάκια ή γόβες.

Ενώνει Δύο Εποχές

Αν το φορέσεις μόνο του, είσαι ακόμα στο Καλοκαίρι ή σε μια φάση που οκαιρός μας κάνει ακόμη το χατίρι να φοράμε τα ρουχα, σκέτα. Ακόμα όμως και αν ο ουρανός «θυμώσει»,μπορείς να φορέσεις από πάνω κάτι από τα πανωφορια και μεταφέρεσαι αυτομάτως στο Φθινόπωρο, χωρίς να χρειαστεί ναβάλεις κάτι άλλο. Από κάτω έχει ήδη το κατάλληλο μήκος.

Εξυπηρετεί το Layering

Το layering, είναι αυτό που φοράς το ένα ρούχο πάνω από το άλλο, με αποτέλεσμα τοντύσιμό σου να έχει πολλές στρώσεις. Είναι πολύ της μόδας. Μάλιστα είναι τοαπόλυτο trend της εποχής. Μπορείς να βάλεις έναπουκάμισο μακρύ από πάνω, ένα κοντό τζάκετ και πέτυχες το πολυπόθητο layering, χωρίς να κινδυνεύεις να εκτεθείς.

Πιστεύω πως σε πείσαμε, ότι τα midi φορεματα, αποτελούνκομμάτια που οφείλεις να έχεις στη ντουλάπα σου. Όσο πιο πολλά, τόσο καλύτερα. Κάνεμια ηλεκτρονική βόλτα στο Rave.com.gr, και θα ανακαλύψεις ότιέχουμε όλα τα ρουχα eshop πουχρειάζεσαι για τις εκθαμβωτικές εμφανίσεις σου!!!

Δες όλα τα midi φορέματα εδώ: https://www.rave.com.gr/foremata/midi-dresses

Κωδικός Προϊόντος: 2703380

Κωδικός Προϊόντος: 2105380

Κωδικός Προϊόντος: 2712880

Κωδικός Προϊόντος: 2707880

Κωδικός Προϊόντος: 489672

Κωδικός Προϊόντος: 489649

Κωδικός Προϊόντος: 230103997540

Κωδικός Προϊόντος: 230100909961

No tags 2