Φορέματα με Λάμψη Χριστουγέννων!

Καλοσυνάτοι κύριοι ντυμένοι Αγιοβασίληδες ξεπροβάλλουν από τις γωνιές, χριστουγεννιάτικα τραγούδια ακούγονται από τα μεγάφωνα, οι δρόμοι στολισμένοι κατά πλάτος και άνθρωποι με κόκκινες μυτούλες, κοιτιούνται με αγάπη. Σε έβαλα, θαρρώ, για τα καλά στο κλίμα των εορτών και των σκέψεων.

Λέω σκέψεων, γιατί είμαι σίγουρη πώς στο μυαλό σου τριγυρίζουν ρουχα. Πολλά γυναικεια ρουχα, υποψήφια να διακοσμήσουν την προσωπικότητά σου, για ακόμη μια φορά. Σε ταλαιπωρεί η σκέψη για το τι ρουχα γυναικεια, θα φορέσεις αυτές τις χαρούμενες μέρες που ζούμε; Δεν χρειάζεται όμως! Όσο υπάρχουν τα παντοδύναμα φορεματα, δεν έχεις να φοβάσαι τίποτα! Τι καλύτερο από το να διαθέτεις στη ντουλάπα σου, βραδυνα φορεματα πάντα σε ετοιμότητα, για να σε συνοδεύσουν με κομψότητα και αρχοντιά.

Το θέμα βέβαια είναι, τι ακριβώς φορεματα, πρέπει να επιλέξεις, για να ταιριάζουν γάντι με τη λάμψη των ημερών. Κι εμείς τι κάνουμε εδώ; Όπως πάντα θα σε καθοδηγήσουμε σωστά, δίνοντάς σου πολλές εναλλακτικές, για να βρεις αυτό ή αυτά που θα αρμόζουν σε εσένα μόνο.

Ίσια Γραμμή με Αέρινα Μανίκια

Το κλασσικό σικάτο φόρεμα, που ταιριάζει εκπληκτικά, με όλους τους σωματότυπους. Είναι κομψό και σεμνό, με το sex appeal όμως να περισσεύει. Έχει και τα μανικάκια που κρύβουν. Γιατί όταν τα μπρατσάκια σου έχουν το κάτι παραπάνω, τα αέρινα μανίκια είναι η ιδανική λύση. Και δεν χρειάζεται να περιοριστείς στο χρώμα. Μπορείς να επιλέξεις ανάμεσα στο διαχρονικό μαύρο ή και σε πιο χτυπητά, όπως πράσινο ή κόκκινο.

Κωδικός Προϊόντος: 32960261

Κωδικός Προϊόντος: 32960263

Κωδικός Προϊόντος: 32960262

Σαν Αρχαία Ελληνίδα Θεά

Μακρύ, αεράτο και αδυσώπητο. Σαν άλλη Αφροδίτη, θα κινείσαι άνετα μέσα στο maxi και ριχτό φόρεμά σου, ενώ το ντεκολτέ, θα κλέβει διακριτικά και άμεσα την παράσταση. Σε μαύρο πάντα, που όλες ξέρουμε ότι κόβει. Και έχεις και τη δυνατότητα, να το μεταμορφώσεις κατά βούληση, με ό,τι αξεσουάρ διαθέτεις.

Κωδικός Προϊόντος: 3386391

Κωδικός Προϊόντος: 32860131

Ίσια Γραμμή με Καμουφλάζ

Ναι, με καμουφλάζ. Τι κι αν είσαι ζουμερή και ζηλευτή; Εμείς φροντίσαμε και για αυτό. Σε ίσια γραμμή, που φτάνει μέχρι κάτω, για να προσδίδει αέρα και μεγαλείο, αλλά με μια «ύπουλη» διαφάνεια από πάνω, προσαρτημένη στο φόρεμα, για να κρύβει και να αισθάνεσαι άνετα. Το καλύτερο, δε, το αφήσαμε για το τέλος. Έχει και μανικάκια αποσπώμενα και είναι στη διακριτική σου ευχέρεια, αν θα τα βάλεις ή όχι.

Κωδικός Προϊόντος: 55180961

Floral στο Καταχείμωνο

Κόντρα στα σημεία των καιρών, εμείς θα φοράμε floral, ενώ ο υδράργυρος θα κάνει βουτιές. Γιατί μπορούμε. Γιατί είναι εξαίσιο και προσφέρει στυλ και απαράμιλλη ομορφιά. Λόγω του maxi σχεδιασμού, είναι κατάλληλο για τις χριστουγεννιάτικες εμφανίσεις. Επίσης μη φοβού. Έχει και αυτό μανικάκια, και αέρινα κιόλας.

Κωδικός Προϊόντος: 3296004

Κωδικός Προϊόντος: 32960051

Βάλε το Κόκκινο Φουστάνι

Μα είναι δυνατόν να σε αφήναμε χωρίς το φλογερό κόκκινο; Έχει καθιερωθεί ως το χρώμα των Χριστουγέννων άλλωστε. Σε συνδυασμό, δε, με το γνωστό ευθυτενές στυλ, που δεν άφησε ποτέ κανέναν ασυγκίνητο, το εκθαμβωτικό αποτέλεσμα είναι εγγυημένο. Βάλε, λοιπόν το κόκκινο φουστάνι!

Κωδικός Προϊόντος: 3386163

Κωδικός Προϊόντος: 3386561

Πιστεύω πώς δεν αφήσαμε καμία παραπονεμένη. Καλύψαμε όλα τα γούστα και τις απαιτήσεις. Το καλύτερο όμως είναι, ότι όλα αποτελούν βραδυνα φορεματα, που μπορείς να τα φορέσεις, οποιαδήποτε άλλη στιγμή του χρόνου. Δεν είναι μόνο για τα Χριστούγεννα. Οπότε, θα τα βάλεις και θα τα ξαναβάλεις.

ΚΑΛΕΣ ΚΑΙ ΛΑΜΠΕΡΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δες όλα τα φορέματα της συλλογής μας εδώ: https://www.rave.com.gr/foremata

No tags 1