Ρούχα για τα φετινά Χριστούγεννα: Ολόσωμες Φόρμες!

Είναι πλέον σαφές, ότι έχουμε αρχίσει να μετράμε αντίστροφα για την ομορφότερη εποχή του χρόνου, τα Χριστούγεννα! Στα μπαλκόνια δεσπόζουν πολύχρωμα φωτάκια, όμορφα χριστουγεννιάτικα δέντρα αχνοφαίνονται από τα παράθυρα και όλοι οι δήμοι της χώρας, έχουν ήδη αρχίσει τις εορταστικές εκδηλώσεις.

Όλος ο κόσμος φοράει τα γιορτινά του. Εμείς έτσι θα μείνουμε; Όχι βέβαια. Θα βάλουμε κι εμείς τα γιορτινά μας γυναικεια ρουχα, για να είμαστε απαστράπτουσες αυτές τις άγιες μέρες, και όχι μόνο. Όλο και κάπου θα είμαστε καλεσμένες, όλο και κάπου θα πάμε για να γιορτάσουμε με τους αγαπημένους μας ανθρώπους.

Αυτές οι μέρες όμως, έχουν κάτι το ιδιαίτερο, κάτι το μαγικό και δεν μπορούμε να φορέσουμε τα ρουχα γυναικεια, που θα φορούσαμε τον υπόλοιπο χρόνο. Όπως και να το κάνουμε πρέπει να είμαστε ασορτί με το γενικότερο κλίμα.

Μια πολύ καλή πρόταση, για να λάμπουμε κι εμείς, είναι οι ολόσωμες φόρμες. Πρόκειται για ρουχα αριστοκρατικά, και που σίγουρα, μπορούν να σταθούν επάξια, στις απαιτήσεις του ρεβεγιόν ή οποιασδήποτε άλλης εξόδου.

Υπάρχουν όμως διάφορες ολόσωμες φόρμες. Πάμε να δούμε ποιες μπορούμε να εμπιστευτούμε, προκειμένου να εξασφαλίσουμε ένα εκθαμβωτικό αποτέλεσμα:

Με Ολόσωμες Ριχτές Διαφάνειες

Πρόκειται για ρουχα γυναικεια, που από μέσα, είναι σαν όλες τις ολόσωμες φόρμες και από έξω, πέφτουν ομοιόμορφα, από πάνω μέχρι κάτω κάθετες διαφάνειες. Θυμίζουν βραδυνα φορεματα και έχουν την τάση να κρύβουν τα περιττά κιλάκια, όπου κι αν βρίσκονται. Το κάνουν όμως με αέρινο τρόπο, καθώς η διαφάνεια είναι ελαφρύ υλικό και δεν βαραίνει την όλη εμφάνιση.

Κωδικός Προϊόντος: 338043
Κωδικός Προϊόντος: 338043

Με Ριχτές Διαφάνειες από τη Μέση και Κάτω

Αφορούν τις κυρίες που δεν χρειάζεται να κρύψουν και πολλά στο πάνω μέρος του σώματος, αλλά υπάρχει ανάγκη στο κάτω. Η διαφάνεια ξεκινάει με χάρη και δροσιά, από τη μέση και κάτω, προκειμένου να βοηθήσει τις γυναίκες με ανοιχτή περιφέρεια. Είναι το σημείο, που σχεδόν όλες οι Ελληνίδες, χρειαζόμαστε μια μικρή κάλυψη.

Κωδικός Προϊόντος: 338647

Κωδικός Προϊόντος: 3386472

Μπλούζα με Παντελόνα

Θα μοιάζουν σα να φοράς μπλούζα με παντελόνα από κάτω. Δεν είναι όμως έτσι. Απλά προάγουν ένα διαφορετικό look, που φυσικά, δείχνει πιο αρχοντικό, από το να επέλεγες κάποια από τις μπλουζες γυναικειες, με μια απλή παντελόνα. Επίσης κρύβουν αρκετά και προσφέρουν άνεση και σιγουριά.

Κωδικός Προϊόντος: 3386551

Κωδικός Προϊόντος: 3386552

Με Ασύμμετρη Ριχτή Διαφάνεια

Ανήκουν στα νεανικα ρουχα, καθώς έχουν από πάνω μια διαφάνεια, αλλά σε ασύμμετρο σχήμα, που κινείται με περίσσια θηλυκότητα, ενώ περπατάς και περιφέρεσαι στον χώρο. Επίσης, ακολουθούν και την τάση της εποχής, καθώς, η ασυμμετρία πρωτοστατεί σε όλους τους ευρωπαϊκούς οίκους μόδας. Τέλος, δένουν χαριτωμένα, σε εμφανές σημείο πλευρικά της μέσης, με μια πανέμορφη αγκράφα, προκειμένου να δίνεται στο ρούχο μια νότα κομψότητας.

Κωδικός Προϊόντος: 3386491

Κωδικός Προϊόντος: 3386492

Οι γιορτές των Χριστουγέννων, θέλουν από τα γυναικεια ρουχα που θα φορέσεις, να έχουν λάμψη, γοητεία και στυλ. Όλα αυτά κι ακόμα παραπάνω, μπορείς να τα έχεις με αυτές τις σαγηνευτικές φόρμες που σου προτείνουμε και να κερδίσεις τις εντυπώσεις, αλλά και αμέτρητα βλέμματα θαυμασμού!

Κάνε μια βόλτα, στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα rave.com.gr και θα τις βρεις όλες διαθέσιμες. ΚΑΛΕΣ ΓΙΟΡΤΕΣ!!!

Δες όλες τις φόρμες εδώ: https://www.rave.com.gr/formes

No tags 1