5 Πανωφόρια που ΠΡΕΠΕΙ να Έχεις!

Έχει ξεκινήσει και επισήμως το κρύο. Ή μήπως δεν έχει ξεκινήσει; Ή μήπως ναι. Έχουμε μπερδευτεί κι εμείς γιατί μια κάνει ψύχρα, μια όχι, την άλλη πάλι λίγο λιγότερο. Έχουμε αρχίσει δειλά δειλά να βάζουμε και θέρμανση (αυτή η ώρα ας μην ερχόταν ποτέ). Ένα είναι το σίγουρο, ότι η μπερδεμένη κατάσταση στον καιρό, μας κάνει αναποφάσιστες για τα γυναικεια ρουχα που θα επιλέξουμε στις καθημερινές μας εξόδους.

Βάζουμε τέλος στα διλήμματα για τα ρουχα γυναικεια που θα επιλέξουμε, και τώρα θα μάθεις πως. Από μέσα δεν χρειάζεται να φοράς κάτι χοντρό και “άχαρο”. Μπορείς να φοράς ψιλές, μακρυμάνικες μπλουζες γυναικειες, και απλά να δώσεις έμφαση και προσοχή στα πανωφορια γυναικεια, που θα έχεις επιλέξει.

Σε κλειστούς χώρους είσαι εντάξει. Έξω όμως, τι γίνεται; Εκεί αναλαμβάνουν τα πανωφορια γυναικεια. Γι αυτό εδώ είμαστε εμείς για να σου παρουσιάσουμε τα 5 πανωφόρια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στη ντουλάπα σου, για να συναλλάζεις, σύμφωνα με τις περιστάσεις και… τα κέφια του καιρού.

Πάμε λοιπόν να στα πούμε και κυρίως να σου αιτιολογήσουμε γιατί τα χρειάζεσαι!

Σακάκι

Το σακάκι είναι από τα νεανικα ρουχα που δεν απογοήτευσε ποτέ καμία. Είναι ένα ρούχο που ενώ ακούγεται επίσημο, δεν προσφέρει μόνο αυτό στο look μας. Μπορεί να συνδυαστεί εύκολα με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, και να δώσει έναν αριστοκρατικό αέρα και ζωντάνια σε κάθε σου ντύσιμο. Ακόμα και το πρωί, το σακάκι είναι ένα κομμάτι που μπορεί άνετα να φορεθεί, επιλέγοντας τα κατάλληλα, πιο “ήσυχα” ρούχα.

Tip: Το βράδυ μετά τη δουλειά, με δυο – τρία αξεσουάρ που θα έχεις μαζί, φοριέται και για τη βραδινή σου έξοδο. Αν κάνει κρύο, μπορείς να βάλεις από πάνω ένα παλτό, και είσαι έτοιμη για παντού!

Κωδικός Προϊόντος: 27008802

Κωδικός Προϊόντος: 4896871

Παλτό

Το παλτό είναι από τα πιο σικ κομμάτια της γκαρνταρόμπας. Προσδίδει γοητεία, μυστήριο και, όσο και να σου φαίνεται περίεργο, προσθέτει πόντους στο ύψος σου. Σε κάνει να φαίνεσαι πιο ψηλή. Είναι ιδανικό για βραδινές ώρες, επί το πλείστον. Ό,τι και να φοράς από μέσα, το παλτό θα σε κάνει να φαίνεσαι περιποιημένη και εκθαμβωτική.

Κωδικός Προϊόντος: 4321882

Κωδικός Προϊόντος: 4321921

Μπουφάν

Ε, εντάξει νομίζω ότι εδώ δεν χρειάζεται να εξηγήσουμε και πολλά, αλλά ας παραθέσουμε μερικές αράδες, έτσι για την επεξήγηση. Πάντα χρειάζεται να έχεις κάτι από τα μπουφαν γυναικεια.

Οκ, ίσως ακόμη να μην είναι το κρύο τσουχτερό, αλλά όπου να ‘ναι έρχεται. Είναι πολύ κοντά. Εκτός αυτού, έχουν ξεκινήσει οι εκδρομούλες, σε χιονοδρομικά κέντρα. Πώς θα πας εκεί; Με το σακάκι; Θα παγώσεις!

Κωδικός Προϊόντος: 150062400

Κωδικός Προϊόντος: 150143400

Μακριά Ζακέτα

Ας ξεκινήσουμε από το γεγονός, ότι η μακριά ζακέτα εξυπηρετεί την τάση του layering στα ρουχα, που είναι πολύ της μοδός φέτος και μας έρχεται από πέρσι. Οπότε μπορείς να φορέσεις από πάνω κάποιο από τα γυναικεια μπουφαν και από μέσα τη ζακετούλα σου.

Έτσι όταν βρεθείς σε κλειστό χώρο που δεν είναι και πολύ ζεστός, μπορείς να συνεχίσεις να τη φοράς και να νιώθεις άνετη και κομψή.
Tip
: Αν το σώμα σου έχει και τα πιο ζουμερά σημεία του, τότε οι μακρίες ζακέτες είναι ιδανικές για να καμουφλάρουν έξυπνα τα “δύσκολα” σημεία.

Κωδικός Προϊόντος: 32940102

Κωδικός Προϊόντος: 32940103

Εσάρπες – Αέρινα Μπολερό

Εκτός του ότι πρόκειται για εξαιρετικά καλαίσθητα ρούχα, μπορείς φορώντας τα, να βάλεις από μέσα και εκείνη την καλοκαιρινή μπλουζίτσα που δεν θες με τίποτα να αποχωριστείς. Είναι ρούχα νεανικα και ομολογουμένως, προσδίδουν ιδιαίτερο στυλ και χάρη.

Κωδικός Προϊόντος: 3385171

Κωδικός Προϊόντος: 3385163

Νομίζω κατάλαβες, γιατί πρέπει οπωσδήποτε να έχεις αυτά τα πέντε κομμάτια στην κατοχή σου. Τρέξε τώρα γρήγορα στη www.rave.com.gr και ανάμεσα στα ρουχα eshop που διαθέτουμε, θα βρεις σίγουρα τα πανωφόρια που χρειάζεσαι.

Για να δεις όλα τα πανωφόρια της συλλογής μας, πάτα εδώ: Πανωφόρια

No tags 2