Μπλούζες: Αυτές Είναι οι ΝΕΕΣ Τάσεις

“Ήρθε το Φθινόπωροοοο πέφτουνε τα φύλλααααα!!!!”. Πάντα μου άρεσε αυτό το τραγουδάκι. Μου έβγαζε μια γλυκιά μελαγχολία, ως γνήσιο παιδί του Φθινοπώρου. Τέλος πάντων δεν είναι της παρούσης τα παιδικά μου βιώματα.

Καλά, το τι γίνεται στον πλανήτη μόδα όσον αφορά στα γυναικεια ρουχα, δεν λέγεται. Νέες τάσεις, καινοτομίες, αλλαγές, εγκαθιδρύσεις. Χαμός στα ρουχα γυναικεια, φαινόμενο το οποίο περιλαμβάνει όλη την γκάμα, όπως βραδυνα φορεματα, φορεματα, πανωφορια γυναικειακαι πολλά άλλα.

Για αρχή όμως θα ασχοληθούμε με τις μπλουζες. Το κάθε είδος από τα ρουχα, αξίζει και ένα δικό του αφιέρωμα. Οπότε θα τα τιμήσουμε δεόντως όλα, για να δούμε τις τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνα του 2018. Οι μόδιστροι πρόσταξαν και εμείς ακολουθούμε όπως πάντα.

Άλλωστε για εσένα το κάνουμε. Πώς θα σε στείλουμε εκεί έξω; Με ότι να ‘ναι ρούχα; Όχι βέβαια. Πάμε λοιπόν, να δούμε τις μπλουζες.

Η Μια Πάνω στην Άλλη

Βασικά τα λεγόμενα επίπεδα. Πριν, αυτό γινόταν πάνω στις ίδιες τις μπλουζες, αλλά φέτος τις βάζουν τη μια πάνω στην άλλη για να έχουν ουσιαστικά το ίδιο αποτέλεσμα αλλά με άλλο τρόπο.

Επειδή όμως αυτό, αφενός δεν ταιριάζει σε όλες τις κυρίες αλλά και ούτε σε όλες τις ηλικίες, μπορείς να επιλέξεις τις ασύμμετρες που είναι κατά βάση το ίδιο και παίζουν και πολύ φέτος. Οι ασύμμετρες ξαναχτυπάνε. Πολύ θηλυκό κομμάτι όμως, δεν βρίσκεις;

Αραχνοΰφαντες

Αυτό που λέει ο τίτλος. Αραχνοΰφαντες γυναικειες μπλούζες, διάφανες και αέρινες. Φρόντισε να είναι από καλό και μαλακό ύφασμα. Η μόδα επιτάσσει μετάξι, αλλά επειδή ίσως το βαλάντιο να μη φτάνει, μια καλή και ποιοτική μπλούζα, είναι ότι πρέπει.

Αέρινες. Όσο πιο αέρινες γίνεται. Να πέφτουν ανάλαφρες και μπόλικες πάνω στο σώμα. Φέτος τα τσουμπωτά κορίτσια έχουν την τιμητική τους. Εντάξει να μην μοιάζει με τσουβάλι, να είναι και λίγο κομψή.

Ανοιχτοί Ώμοι

Οι ανοιχτοί ώμοι, μας έρχονται από το Καλοκαίρι. Αρνούνται να φύγουν και καλά κάνουν. Είναι ένα πολύ σέξι σημείο της γυναίκας, που έχει την ιδιότητα όταν αφήνεται ακάλυπτο να μην μοιάζει πρόστυχο. Αντιθέτως προσδίδει περισσή θηλυκότητα και κομψότητα. Οπότε ανοιχτοί ώμοι και όποιος αντέξει!!

Υπερβολή

Φέτος μας επιτρέπονται οι “υπερβολές”. Πούλιες, στρας, βολάν, έντονα σχέδια, ύφασμα πάνω στο ύφασμα. Γενικότερα είναι η χρονιά της υπερβολής. Θα δεις διάφορα. Ασύμμετρες γυναικείες μπλούζες με βολάν πάνω τους, κανονικές με πούλιες, φαρδιές με μεγάλα σχέδια. Μη φοβηθείς. Μπορείς να τις φορέσεις άφοβα. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανείς. Θα τις φοράνε άλλωστε και οι άλλες.

Ανοιχτόχρωμες

Όπως κατάλαβες το Καλοκαίρι και τα τερτίπια του, δεν λένε να φύγουν με τίποτα. Και καλά κάνουν. Μπορεί να φθινοπώριασε και ο καιρός να είναι πλέον μουντός και συννεφιασμένος, αλλά ο πλανήτης μόδα, αποφάσισε τα γυναικεια ρουχα, να είναι ανοιχτόχρωμα. Για να φαίνονται πιο νεανικα, ποιος ξέρει; Πάντως χρωματάκι επικρατεί. Βάλε χρώμα στη ζωή σου, λοιπόν και προχώρα να κατακτήσεις το 2018.

Και κάτι τελευταίο και πολύ ευχάριστο. Φέτος φοράμε άφοβα τις αγαπημένες πουκαμίσες, γιατί η έκπληξη της εποχής είναι η τάση για την Άγρια Δύση. Ναι όπως το άκουσες. Wild West, λοιπόν και η πουκαμίσα θα σου πηγαίνει γάντι. Και ανήκει και στα νεανικα ρουχα.

Στο ανανεωμένο μας ηλεκτρονικό κατάστημα rave.com.gr θα βρεις όλα τα ρουχα eshop σύμφωνα πάντα με τις τάσεις της καινούριας σαιζόν.

No tags 4