Μοδάτα Φορέματα: Τάσεις 2018-2019

Ο καιρός έχει ψυχράνει και ο ουρανός τα βράδια έχει αυτή τη γλυκιά μελαγχολία. Με έπιασε το λογοτεχνικό μου πάλι, καθώς λατρεύω αυτό το γκρι στα σύννεφα και το κίτρινο φεγγάρι. Οκ, σταματάω και πάμε στο θέμα μας.

Θα επανέλθω στην τάξη και θα επισημάνω πως, η μελαγχολία της φύσης, δεν ισχύει και για τα γυναικεια ρουχα του Φθινοπώρου. Ειδικά τα φορεματα, αναδεικνύουν όσο ποτέ την ομορφιά και τη χάρη της κάθε γυναίκας, με ένα γουστόζικο και αριστοκρατικό τρόπο που θα απογειώσει τις καθημερινές και μη εμφανίσεις.

Θα εξετάσουμε μερικές τάσεις για το Φθινόπωρο – Χειμώνας 2018-2019, που αφορούν στα ρουχα γυναικεια και κυρίως στα βραδυνα φορεματα, αλλά και στα καθημερινά. Θα δούμε τι επικρατεί φέτος και τι μπορούμε να φορέσουμε για να συμβαδίζουν τα ρουχα μας με τον κόσμο της μόδας.

Φυσικά ό,τι δούμε θα είναι νεανικα ρουχα, διότι τυγχάνουμε και νεανίδες. Μην γελάς. Κι αν δεν τυγχάνουμε νιώθουμε έτσι και θα φοράμε ό,τι θέλουμε. Εντάξει μην ταράζεσαι, θα μοιάζουν νεανικα και θα μας προσθέτουν λάμψη και φρεσκάδα, πάντα με μια σικάτη χροιά.

Πάμε λοιπόν να σου δώσουμε τα φώτα μας, για να είσαι λαμπερή ακόμα και μέσα στο μουντό χειμώνα:

Φουλ της Λάμψης

Φέτος περπατάει πολύ μια λάμψη να το πω; Μια υπερβολή να πω; Μια Alexis από την Δυναστεία να το πω; Όπως και να το πω ξαναγυρνάμε στα 80s και ό,τι γυαλίζει δεν πειράζει, ας γυαλίζει. Δεν θα σε παρεξηγήσει κανένας. Η υπερβολή έχει την τιμητική της και σε καλεί να επανέλθεις στην εποχή που τα ρουχα γυναικεια φώναζαν από μακριά κοιτάξτε με.

Αυτο(σχεδία)σε

Λένε μην κάνεις σχέδια γιατί ο Θεός γελάει. Εσύ να κάνεις σχέδια, αλλά πάνω στα φορεματα και δεν θα γελάει κανένας, γιατί όλες το ίδιο θα κάνουν. Σχέδια φέτος, πολλά σχέδια, μοτίβα και ότι άλλο μπορείς να φανταστείς, θα βρίσκονται πάνω στα ρουχα γυναικεια. Αυτο(σχεδία)σε λοιπόν.

Κοψίματα – Ασυμμετρίες

Όσο πιο στραβά γίνεται. Μπορείς; Ε, αυτό. Κοψίματα ακόμα και στο πάνω μέρος του ρούχου. Για το κάτω δε, δεν χρειάζεται νομίζω να πω κάτι. Να είναι στραβά τα φορεματα και θα είσαι εντάξει. Ασυμμετρία στα άκρα φέτος, για να μην βαριόμαστε όχι τίποτα άλλο. Θυμάσαι εκείνα τα φορέματα που έμοιαζαν στραβοραμμένα αλλά δεν ήταν; Αυτά θα φορέσεις φέτος.

Στυλ Πουκάμισο

Ξέρεις, εκείνα τα βραδυνα φορεματα που θυμίζουν πουκαμίσες. Είναι πάλι ασύμμετρα αλλά όχι ενιαία. Δένουν μπροστά σε στυλ πουκαμίσας. Όχι απαραίτητα με κουμπιά. Με οποιοδήποτε άλλο τρόπο. Απλά μπαίνουν και βγαίνουν σαν πουκάμισο.

Λίγα Λουλούδια αν Θέλεις Στείλε μου

Τι λίγα; Φέτος χαμός γίνεται. Και πάλι τα Floral κινούνται με άνεση στις πασαρέλες. Μα δεν θα φύγουν ποτέ τα λουλουδάτα; Θα ρωτήσει κάποιος. Γιατί να φύγουν; Θα απαντήσω εγώ. Αφού τα λατρεύουμε και θέλουμε να τα φοράμε συνέχεια. Άσε που είναι μια νότα δροσιάς και αισιοδοξίας, μέσα στον μουντό καιρό που θα έχουμε από εδώ και πέρα.

Είδες ότι στην αρχή είχα δίκιο; Τα γυναικεια ρουχα μόνο το κρύο δεν αντιπροσωπεύουν φέτος. Βρε λες το Καλοκαίρι να είναι ακόμα εδώ;

Κάνε μια περατζάδα από το ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.rave.com.gr και θα το διαπιστώσεις μόνη σου. Θα βρεις ρουχα eshop που ίσως σε ταξιδέψουν ξανά στις παραλίες.

No tags 6