Μικρά Μυστικά Μεγάλου Μεγέθους #Vol_Φουστάνια

Μικρά Μυστικά Μεγάλου Μεγέθους #Vol_Φουστάνια

Έχουμε εξυμνήσει πολλάκις τα φορέματα. Ότι αποτελούν τα υπέρτατα γυναικεια ρουχα, που χαρακτηρίζουν στο έπακρο την γυναικεία θηλυκότητα κλπ. Μην τα ξαναλέμε γιατί επαναλαμβανόμαστε.

Εδώ θα ασχοληθούμε, με τα φορέματα αποκλειστικά, για τις κυρίες που έχουν κάποια κιλάκια παραπάνω. Οι επιλογές τους σε φορεματα μεγαλα μεγεθη, είναι σαφώς  αμέτρητες. Ο βασικός στόχος των γυναικών που έχουν ζουμερές καμπύλες, είναι να κρύψουν τις πιθανές ατέλειες και να αναδείξουν τα καλύτερα σημεία του σώματός τους.

Όλες θα θέλαμε να υπάρχει ένα μαγικό κουμπί, που να εξαφανίζει ως δια μαγείας όλα τα παχάκια που νομίζουμε ότι έχουμε. Επειδή το κουμπί αυτό δυστυχώς όμως δεν υπάρχει, έρχεται η μόδα για να μας λύσει τα χέρια. Να θυμάσαι πως σημασία δεν έχει μόνο το πώς είναι η σιλουέτα σου, αλλά πως θα την κάνεις να φαίνεται στους άλλους και στον καθρέφτη σου.

Αποφασίσαμε λοιπόν, να σου εκμυστηρευτούμε κάποια μυστικά για φορέματα για παχουλές που κανείς ποτέ δεν θα σου αποκαλύψει.

Σςςς… ξενικάμε!

1. Φορέματα Midi

Είναι αυτά που το μήκος τους σταματά λίγο πιο κάτω από τα γόνατα. Είναι ότι καταλληλότερο υπάρχει στα φορεματα σε μεγαλα μεγεθη, για να φαίνονται μακρύτερα τα πόδια και μικρότερη η κοιλιά. Το συγκεκριμένο φόρεμα καλύπτει όσο χρειάζεται την γάμπα, έτσι ώστε να φαίνεται μόνο το αδύνατο σημείο της. Αυτό επιτρέπει στην όψη της κοιλιάς να ισοσταθμίζεται και έτσι φαίνεται κομψότερη.

2. Φορέματα Maxi με Ψηλή Μέση

Εννοούμε, τα γνωστά φορεματα xl Maxi που είναι εφαρμοστά στο στήθος, και συνεχίζουν μέχρι τα πόδια σε φαρδιά γραμμή.Με αυτό τον τρόπο τονίζεται το μπούστο και στρέφεται η προσοχή εκεί. Επιπροσθέτως, το υπόλοιπο καλύπτει όλο το σώμα, χωρίς όμως να φαίνεσαι τεράστια, αφού υπάρχει το “διαχωριστικό” κάτω από το στήθος.

3. Χαλαρά Μανίκια

Ναι, μανίκια, δεν είναι τυπογραφικό λάθος. Ακόμα και τώρα το καλοκαίρι μπορείς να επιλέξεις φορεματα μεγαλα νουμερα, που να φέρουν χαλαρά μανίκια. Βέβαια δεν είπαμε να είναι μάλλινα, προς Θεού. Όχι, θα είναι αραχνοΰφαντα για να μην ζεσταίνεσαι. Δεν θέλω αντιρρήσεις, έχουμε να κρύψουμε τα μπρατσάκια.

4.Ρίγες

Και στις ρίγες λέμε ΝΑΙ. Ρίγες κορίτσι. Η ρίγα κόβει είναι γνωστό. Ναι, ακόμα και η κάθετη. Είναι μύθος και ξεπερασμένη πεποίθηση ότι η κάθετη προσδίδει. Τα δεδομένα αλλάξανε και καινούριος αέρας φύσηξε στον χώρο της μόδας. Ρίγες, λοιπόν στα μεγαλα νουμερα φορεματα και τα -5 κιλά (εμφανισιακά πάντα) είναι σιγουράκι.

5. Φραμπαλάδες ή Στρώματα

Φραμπαλάδες, στρώσεις υφάσματος ή layers που λένε και στο χωριό μου. Ειδικά στα βραδυνα φορεματα μεγαλα μεγεθη, οι επιπρόσθετες στρώσεις υφάσματος, πάνω από το κυρίως ύφασμα, κρύβουν αρκετά. Το ίδιο βέβαια, συμβαίνει και στα καθημερινά. Όλα τα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη που από μέσα είναι πιο εφαρμοστά και έχουν ενσωματωμένο ένα επιπρόσθετο κομμάτι υφάσματος, συνήθως σε μορφή αέρινου υφάσματος, καλύπτουν πολλάαα! Το αέρινο ύφασμα καμουφλάρει έξυπνα τόσο την κοιλίτσα, όσο και πολλά ακόμα «προβληματικά» για όλες μας σημεία.

6. Καφτάνι

Τι να πω για το καταπληκτικό καφτάνι; Καταρχήν, είναι το ρούχο μέσα στο οποίο μπορείς να «μπεις» και να απολαύσεις την άνεση που σου χαρίζει. Αυτό και μόνο, το κατατάσσει στην υψηλότερη βαθμίδα, από τα ρουχα γυναικεια μεγαλα μεγεθη, που πρέπει να έχεις στην ντουλάπα σου. Θέλεις να φορέσεις εκείνη την ωραία μπλούζα που αγόρασες και το παντελόνι που είχες βάλει στο μάτι από καιρό; Φαίνεται όμως η κοιλίτσα σου άσχημα ή ότι άλλο «περισσεύει»; Φοράς ένα καφτάνι από πάνω, και είσαι έτοιμη να πας οπουδήποτε.

7. Ψηλή Μέση

Εννοούμε φορεματα xl που να είναι εφαρμοστά στο στήθος και από κάτω να κλείνουν σε ζωνούλα και να συνεχίζουν σε φαρδιά, άλφα, γραμμή.  Με αυτό τον τρόπο τονίζεται το μπούστο σου και η προσοχή στρέφεται εκεί. Επιπρόσθετα, η χαλαρή γραμμή του θα καλύψει έξυπνα τα πάντα.

Αυτά είχαμε να σου πούμε. Να μείνει μεταξύ μας όμως ε; Μην βγει παραέξω. Τα ξέρουμε εμείς κι εσύ. Θα είναι τα προσωπικά μας… Μικρά Μυστικά Μεγάλου Μεγέθους!!!

Rave the shop… νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθη που γίνονται εθιστικά!!!

No tags 0