Ρούχα που Ελκύουν τους Άντρες

Ρούχα που Ελκύουν τους Άντρες

ΑΝΤΡΕΣ. Από τα μεγαλύτερα κεφάλαια στην ζωή μιας γυναίκας. Ο προορισμός μας, το άλλο μας μισό. Γι αυτούς γίνονται πολλά πράγματα. Πολλές ενέργειες και κινήσεις μας, αφορούν αυτούς και σε αυτούς απευθύνονται. Ελάτε τώρα κορίτσια, αλήθεια είναι αυτό που λέω και το ξέρετε.

Επικρατεί η αρχέγονη ανάγκη, να αρέσουμε στο άλλο φύλλο. “Η αρέσκεια ξεκινάει από τον εαυτό σου”, θα μου πεις εσύ και θα συμφωνήσω. Είναι όμως αλληλεπιδραστικό, μην το αρνηθείς. Θες να σε βλέπει ο καλός σου και να λιώνει. Και αν δεν έχεις “καλό”, θες πάντα να έχεις πιθανότητες να αποκτήσεις.

Ξέρουμε πολύ καλά πως οι άντρες είναι οπτικοί τύποι. Ως γνωστόν ο άντρας «ψήνεται» από αυτό που βλέπει και η γυναίκα από αυτό που ακούει. Ρηχοί, μπορεί να πει κάποιος. Πιο απλοί, θα πούμε εμείς προς υπεράσπισή τους.

Άλλωστε, ας παραδεχτούμε πως αγαπάμε αυτά τα υπέροχα πλάσματα. Δεν μπορούμε χωρίς αυτούς, ούτως ή άλλως. Γι αυτό πρέπει πάντα να φροντίζουμε, ώστε να βλέπουν κάτι όμορφο απέναντί τους και όχι τον Καπετάν Μιχάλη, που θυμίζει γυναίκα. Εδώ, όμως θα αναφέρουμε ότι στατιστικές έρευνες έχουν δείξει, πως άλλα νομίζουμε εμείς ότι αρέσουν στους άντρες, και άλλα τους αρέσουν στην πραγματικότητα.

Εμείς, για ακόμη μια φορά (στο τέλος θα μας δείρουν και δικαίως), τρυπώσαμε στα έγκατα των αντρικών συζητήσεων. Σας φέρνουμε λοιπόν φρέσκα φρέσκα τα νέα για το τι αρέσει τελικά, σε αυτό το τόσο παρεξηγημένο είδος. Φυσικά και θα ασχοληθούμε με το ντύσιμο. Ο τομέας μας είναι.

Αλλά, όσο και να νομίζουμε ότι οι άντρες δεν δίνουν σημασία στα γυναικεια ρουχα, δίνουν και παραδίνουν. Μπορεί να δεις έναν άντρα να βγαίνει για καφέ με κίτρινη μπλούζα και κόκκινο παντελόνι, γιατί κατά την γνώμη του αυτά τα δύο χρώματα ταιριάζουν. Όταν όμως ενδιαφέρονται για μια γυναίκα, σε πληροφορούμε ότι προσέχουν, ως και την λεπτομέρεια.

Όταν λέμε λεπτομέρεια, σαφώς δεν εννοούμε τον σωστό συνδυασμό της τσάντας με τα παπούτσια. Αυτό τους αφήνει παγερά αδιάφορους. Αντιθέτως, εννοούμε εκείνο το σημείο στα ρουχα γυναικεια που θα τους κεντρίσει το ενδιαφέρον. Και για να πούμε τα πράγματα με το όνομά τους, προσέχουν αυτό, που θα τους ανεβάσει την λίμπιντο (λίμπιντο= σεξουαλική διάθεση). Μα έλα τώρα που κοκκίνισες.

Έτοιμες; Πάμε!!!!!

1. Καμπύλες

Δεν πιστεύω να ξαφνιάστηκες. Δεν είναι δα και μυστικό. Όλοι, μα όλοι προτιμούν καμπύλες. Πιασίματα, όπως τα λένε και οι ίδιοι. Να πιάνουν, να γεμίζουν τα χέρια τους. Οπότε, τους αρέσουν και τα γυναικεια xl ρούχα, όσο και να σε εκπλήσσει.

2. Φουστάνια

Ναι, για πολλοστή φορά, τα λατρεμένα μας φορεματα μεγαλα μεγεθηΕννοείται, πως για εμάς είναι πολύ πιο άνετο ένα παντελόνι, αλλά ο άντρας θέλει να βλέπει ποδόγυρο. Φόρεσε φόρεμα και να ξετρελαθεί. Έχει συνδυάσει στο μυαλό του, την γυναίκα με το φουστάνι. Γιατί μην ξεχνάς, πως οι γυναίκες φοράμε παντελόνια τα τελευταία χρόνια. Αέρινα φορεματα μεγαλα νουμεραπου θα του ανοίξουν την όρεξη. Θα σου πούμε, δε, πως δεν του αρέσουν τα πολύ κοντά φορέματα. Τα θεωρούν δεύτερα. Αντιθέτως, τρελαίνονται με τα maxi ή midi, φορεματα για παχουλεςΘέλουν λίγα να βλέπουν και πολλά να φαντάζονται.

3. Έξω οι ώμοι

Ακριβώς. Έξω οι ώμοι. Το θεωρούν πολύ σέξι. Είναι το πιο απαλό σημείο του σώματός μας και αυτό τους εξιτάρει. Οπότε μπλουζες μεγαλα μεγεθη ή βραδυνα φορεματα μεγαλα μεγεθημε έξω τους ώμους, είναι η καλύτερη επιλογή που μπορείς να κάνεις.

4. Τονισμένο Μόνο Ένα Σημείο

Δηλαδή. Ή κοντό φόρεμα με μέσα το στήθος ή βαθύ ντεκολτέ με μακριά φούστα. Και τα δύο σε κοινή θέα, είναι κάτι που το αποστρέφονται και το  θεωρούν «φθηνό».

Όπως διαπίστωσες και μόνη σου, τους αρέσουν λίγα πράγματα και απλά. Μην διστάσεις να στραφείς στα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη on lineΣτο www.rave.com.gr θα βρεις αυτό που ψάχνεις για να του πάρεις τα μυαλά! Φαντάσου από τώρα την πονηριά-χαρά-προσδοκία, στο βλέμμα του μόλις σε δει, και ψώνισε αναλόγως. Στο χέρι σου είναι. Στο χέρι σου ήταν πάντοτε. Γιατί μπορεί ο άντρας να είναι το κεφάλι, αλλά η γυναίκα είναι ο λαιμός, που στρέφει το κεφάλι όπου θέλει.

No tags 0