Με ΣΤΥΛ Στη Γιορτινή Πόλη

Πλησιάζουν τα Χριστούγεννα!!! Η  γιορτή που όλοι περιμένουμε, όχι μόνο τα παιδιά. Ελάτε τώρα, μεταξύ μας είμαστε, κι εμάς μας αρέσει. Εξάλλου, δεν έχει αποδειχθεί ότι ο Άγιος Βασίλης δεν υπάρχει, όποτε η μαγεία παραμένει ζωντανή!

Η πόλη έχει βάλει τα καλά της και είναι έτοιμη να υποδεχτεί τις βόλτες και τα ψώνια μας. Οι εξορμήσεις στην πόλη, είναι πλέον θεσμός αυτές τις γιορτινές μέρες. Με την οικογένεια, με τα παιδιά, με τη φίλη, το φίλο, το συγγενή. Ειδικά αν έχεις ελεύθερο χρόνο, όλο και κάπου θα πηγαίνεις καθημερινά.

Θα σκεφτείς, που λεφτά για τέτοια πράγματα; Δεν είναι ανάγκη όμως να πηγαίνεις απαραίτητα για ψώνια. Ακόμα και ένας καφές στα στολισμένα σοκάκια, με τα λαμπάκια να φωτίζουν και τα μεγάφωνα να παίζουν χριστουγεννιάτικα τραγούδια, φτάνει για να σου φτιάξει την διάθεση. Φτάνει για να γίνεις ξανά παιδί.

Τι φοράς όμως, σε αυτές τις περιπτώσεις; Όχι, δεν είναι υποδεέστερο. Είναι γιορτάρες μέρες, που έλεγε κι ο παππούς μου, και πρέπει να φοράς, κι εσύ τα Γιορτινα ρουχα σου. Εξάλλου, όλες καλοντυμένες θα είναι, εσύ θα είσαι πίσω;

Σου έχουμε, όπως πάντα, μερικές προτάσεις, για να είσαι και καλοντυμένη, αλλά και άνετη. Για τις καθημερινές σου βόλτες, θα πρέπει να αποχωριστείς για λίγο τα Ρουχα αμπιγιε σου και να προτιμήσεις κάτι πιο πρακτικό, όπως:

Κολάν Παντελόνια

Τι πιο άνετο και πρακτικό, από ένα αγαπημένο κολάν παντελόνι. Κατά προτίμηση, σε βινύλ, που είναι και τη μόδας, αλλά κρατάει και το κρύο περισσότερο.

Είναι ευκολοφόρετο και ταιριάζει με όλα. Άσε, που με μια ωραία, φαρδιά και ριχτή μπλούζα, κολακεύει κιόλας.

Bonus: Μπορείς να το βάλεις και από μέσα από τζιν ή από οποιοδήποτε άλλο παντελόνι, για να καταπολεμήσεις το κρύο.

Ολόσωμες Φόρμες

Για σικ εμφανίσεις, χωρίς να χρειαστεί να νιώθεις άβολα, μια ολόσωμη φόρμα είναι ό,τι καλύτερο. Φοριέται πρωί και βράδυ, καθώς είναι ρούχο πασπαρτού.

Μπορείς να βάλεις από μέσα, καλτσόν ή κορμάκι για να είσαι και ζεστή. Κανένας δεν θα το πάρει είδηση. Θα βλέπουν μόνο την φόρμα σου, και θα εντυπωσιάζονται.

Bonus: Με ίσια παπούτσια την φοράς την ημέρα και κάνεις τις βόλτες σου και το βράδυ, βάζεις τις γόβες σου και απολαμβάνεις το ποτό σου.

Μπλούζες

Διάφορες μπλούζες, εννοείται μακρυμάνικες. Καλά είναι να τις προτιμήσεις φαρδούλες, για να μην σε δυσκολεύουν στην κίνηση. Εκτός από την ευχέρεια στην κίνηση όμως, κρύβουν και τα περιττά παχάκια, αλλά και καλύπτουν τον ποπό από το κρύο.

Μπουφάν / Σακάκια

Το κρύο έχει ξεκινήσει και μόνο να το παραβλέψουμε δεν μπορούμε. Οπότε σου χρειάζονται πανωφόρια για να το αντιμετωπίσεις. Σε περίπτωση που προτιμήσεις κοντά και όχι μακριά, κανένα πρόβλημα. Βάζεις από μέσα μια ωραία, μακριά ζακέτα και απογειώνεις την εμφάνιση σου.

Παλτό

Ένα σικάτο παλτό μπορεί να δώσει ιδιαίτερη ταυτότητα σε ένα ντύσιμο. Ακόμα και τα πιο απλά ρούχα να φοράς, με ένα ζεστό και μακρύ παλτό, θα είσαι έτοιμη για κάθε εξόρμηση.

Tip: Αρκετά αξεσουάρ για να σε κρατούν ζεστή, αλλά και να συνοδεύουν όμορφα την εμφάνιση σου. Σκούφους, κασκόλ, γάντια, εσάρπες, πασμίνες και ό,τι άλλο πιστεύεις ότι σε κολακεύει και σε προστατεύει από το κρύο.

Οι βόλτες είναι ωραίες, αλλά πρέπει να γίνονται με στυλ. Και που ξέρεις; Μπορεί κάπου να παραμονεύει μια κάμερα, οπότε να είσαι έτοιμη!!!

Ωστόσο αν ακόμα αναζητάς αμπιγέ ρούχα είμαστε εδω για σένα με πολλές επιλογές και στα νεανικά μεγάλα μεγέθη.

No tags 0