Απόδραση Με Τον Καλό Μας. Τι Φοράμε;

Βρισκόμαστε στον παγωμένο Δεκέμβριο. Το διάστημα από τις καλοκαιρινές διακοπές μέχρι τώρα, είναι αρκετά μεγάλο. Οι υποχρεώσεις πολλές, η κούραση άλλη τόση, η δουλειά σε μόνιμη βάση και γενικότερα το άγχος και η πίεση της καθημερινότητας, να πρωτοστατεί. Όλοι περιμένουμε τις διακοπές της εορταστική περιόδου, για να πάρουμε μιαν ανάσα.

Κι εκεί που σκέφτεσαι βαρετά τραπέζια με τους συγγενείς, που το επίτευγμα θα είναι να προλάβεις να φας πριν αρχίσει ο καυγάς… εκείνος ετοιμάζει ταξίδι μοναχά για πάρτυ σου.

Το όνειρο κάθε ερωτευμένης γυναίκας. Ή μάλλον αναδιατυπώνω. Το όνειρο κάθε γυναίκας γενικότερα.

Σίγουρα έχεις φαντασιωθεί κατά καιρούς, τη στιγμή λίγο πριν τα Χριστούγεννα, να σου πει, άξαφνα ο εκλεκτός της καρδιάς σου, “Μωρό μου, ετοιμάσου, φεύγουμε ταξιδάκι για Χριστούγεννα τα δυο μας”. Γιουουπιιιιιι!!!!!

Ας πούμε τώρα και μια αλήθεια, διότι γυναίκες είμαστε. Το πρώτο πράγμα που σκέφτεσαι είναι τι γυναικεια ρουχαθα πάρεις μαζί σου. Θες να είσαι κομψή και περιποιημένη, δίπλα στον άντρα σου. Διότι καλά τα τοπία και τα ηλιοβασιλέματα, αλλά εκείνος πρέπει να κοιτάει μόνο εσένα.

Μη φοβού καλή μου, η Rave μετά σου!!! Ετοιμάσαμε μια λίστα με κάποια ρουχα γυναικειαπου αν τα συμπεριλάβεις στη βαλίτσα, θα είσαι σίγουρη για την εμφάνισή σου.

ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

Ας αρχίσουμε από το βαρύ πυροβολικό. Όπου και να πας, δεν έχει σημασία, θα κάνει κρύο. Οπότε χρειάζεσαι όλων των ειδών τα  πανωφορια γυναικειαγια να σε συντροφεύουν στις εξορμήσεις σου. Μπουφανζακετές, ή ότι άλλο θα σε κρατήσει ζεστή και ντελικάτη.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ναι, και φορεματαΑκόμα και στα χιόνια να πας, μια ή δύο βραδυνές εξόδους θα τις κάνεις. Έστω και αν η μετακίνηση θα είναι περιορισμένη, ένα πάρτυ την παραμονή των Χριστουγέννων ή της Πρωτοχρονιάς, εντός του ξενοδοχείου, θα γίνει. Εσύ θα έχεις πάρει τα βραδυνα φορεματα σου μαζί και θα είσαι προετοιμασμένη.

Tip: Σε αυτή την περίπτωση μπορείς να πάρεις και κανένα σακάκι ή κανένα παλτό για να φορέσεις με το φουστάνι σου. Αν δε, βάλεις και μια κάπα από πάνω, θα είσαι ακόμα πιο φινετσάτη και ζεστή. Μην ξεχνιόμαστε. Είπαμε κάνει κρύο.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Μπλουζες γυναικειες μακρυμάνικες, διαφόρων ειδών και χρωμάτων, για να έχεις επιλογές. Εντάξει μην το παρακάνεις και του φύγει η μέση του έρμου να κουβαλάει τα πράγματα σου. Πάρε και ζεστούλες, αλλά και πιο ανάλαφρες, για να αλλάζει σύμφωνα με την περίσταση.

Tip: Αν πάρεις και ένα πουκάμισο δεν χάλασε κι ο κόσμος.

ΚΟΛΑΝ

Μα πώς θα μπορούσαν να λείπουν από τη λίστα; Το απόλυτο κομμάτι. Αναλόγως με τα αξεσουάρ και τα παπούτσια που θα το συνδυάσεις, φοριέται με όλα και παντού.

Tip: Στρίμωξε και ένα κανονικό παντελόνι. Φαντάσου το με το σακάκι και το πουκάμισο που λέγαμε πιο πάνω. Όνειρο!!

ΕΝΤΟΣ ΔΩΜΑΤΙΟΥ

Ε, βέβαια. Διότι μην σκέφτεσαι μόνο την έξοδο, σκέψου και την είσοδο. Εκεί παίζεται, όλο το παιχνίδι άλλωστε. Πυτζάμες, νυχτικά, ρόμπες, εσώρουχα. Οι άντρες, ως γνωστόν, είναι οπτικοί τύποι. Όχι να είσαι στις βόλτες υπερπαραγωγή και μέσα στο δωμάτιο, που θα είστε τα δυο σας, να είσαι απεριποίητη. Δεν κάνει.

Τη φτιάξαμε τη βαλίτσα και είσαι έτοιμη για τις καλύτερες και πιο ρομαντικές διακοπές της ζωής σου. Καλά να περάσεις!!!!

Στη Rave.com.gr θα βρεις πολλά γυναικεια ρουχα on line για να βολτάρετε μαζί, στο υπέροχο ταξίδι σου!!!!

No tags 0