Έχεις Καμπύλες; Αυτά πρέπει να φοράς

Ας δούμε λοιπόν τα 5 κομμάτια που οι γυναίκες με καμπύλες πρέπει να έχουν στη ντουλάπα τους.

Να έχει κανείς ή να μην έχει; Ιδού το ερώτημα. Κακά τα ψέματα κορίτσια μου. Οι γυναίκες που είμαστε, κομματάκι πιο μπαμπάτσικες από τις άλλες, οφείλουμε στον εαυτό μας κυρίως, να έχουμε κάποια συγκεκριμένα ρουχα γυναικεια.

Είτε μας αρέσει, είτε όχι, οι κυρίες που είναι πιο αδύνατες, μπορούν να βολευτούν με γυναικεια ρουχαπιο εύκολα από εμάς. Αφενός γιατί, συνήθως τα περισσότερα ρούχα, δεν υπάρχουν σε μεγαλα μεγεθη και αφετέρου κοτσάρουν ένα μπλουζάκι και ένα τζιν και είναι κομπλέ.

Όχι βέβαια ότι εμείς δεν έχουμε επιλογές. Απλά πρέπει να διαθέτουμε ορισμένα κομμάτια από τα ρουχα μεγαλα μεγεθηγια να καμουφλάρουμε ό,τι «περιττό» υπάρχει. Και ναι, σαφώς και υπάρχει τρόπος να γίνει αυτό.

Το έχουμε πει άπειρες φορές, όλες οι γυναίκες είναι όμορφες, η κάθε μία με τον δικό της τρόπο. Αδύνατες, εύσωμες, κοντές, ψηλές, δεν έχει σημασία. Αν ξέρεις να ντύνεσαι, ξέρεις και να εντυπωσιάζεις, όποιος και να είναι ο αριθμός των κιλών σου ή της ηλικίας σου.

Ας δούμε κορίτσια μου ποια είναι αυτά τα ρούχα που αν τα έχεις στη ντουλάπα σου, και θα πετύχεις αμέτρητους συνδυασμούς, και θα είσαι πάντα στην πένα.

Ολόσωμες Φόρμες

Οι ολόσωμες φόρμες που ανήκουν στα ρουχα για παχουλεςείναι κατασκευασμένες με τέτοιο τρόπο, που να «κρύβουν» όσα περισσότερα γίνεται. Μπράτσα, μπουτάκια, κοιλίτσα,  και ό,τι άλλο πρέπει να καμουφλάρουμε περίτεχνα.

Η Πρόταση Μας: Φαντάσου τη με ένα ωραίο σακάκι, ψηλοτάκουνες γόβες και τσάντα φάκελο στο χέρι. Όνειρο!!!

Φορέματα Αγάπη Μου

Φορεματα μεγάλα μεγέθη midi ή maxi. Επέλεξε εβαζέ φορέματα, που ανοίγουν σε «Α» γραμμή από τη μέση και κάτω, και δημιούργησε μια μοντέρνα αεράτη εμφάνιση, που κρύβει με τον πιο έξυπνο τρόπο τα παραπανίσια κιλάκια. Απλά εδώ πρόσεξε να έχει μανικάκι. Φαρδύ ή στενό δεν παίζει ρόλο. Να καλύπτει έστω και λίγο θέλουμε.

Η Πρόταση Μας: Αν το φόρεμα των ονείρων σου δεν έχει μανικάκι, μια ζακετούλα από πάνω θα κάνει τη δουλειά, καλύπτοντας τα χέρια μας και χαρίζοντάς σου έξτρα αυτοπεποίθηση.

Μακριές Ζακέτες

Φέτος οι ζακέτες φοριούνται μακριές. Εμάς βέβαια αυτό μας βολεύει γιατί καλύπτουν γλουτούς και γοφούς. Εκτός αυτού είναι ένα κομμάτι που μπορείς να το φορέσεις μέσα από το μπουφάν και να το διατηρήσεις, έστω κι αν είσαι σε κλειστό χώρο. Οπότε και ένα στενό μπλουζάκι να φοράς από μέσα, δεν πειράζει μας καθόλου, τα αέρινα πανωφόρια είναι αυτά που θα «σώσουν» την κατάσταση.

Η Πρόταση Μας: Φόρεσέ τις μέσα από κοντά μπουφάν και άσε τις να φαίνονται. Αυτό σου προσδίδει ιδιαίτερο στυλ.

Παντελόνια / Κολάν

Παντελόνια ή κολάν σε διάφορα χρώματα, κατά προτίμηση σκούρα. Τι γιατί; Γιατί το σκούρο κόβει. Τέτοια ρούχα είναι πασπαρτού. Φορώντας το, μπορείς να κάνεις κάθε φορά, διαφορετική εμφάνιση.

Η Πρόταση Μας: Ταιριάζουν τέλεια με τις μακριές μπλούζες και ζακέτες. Στενό κάτω, αέρινο πάνω…. το απόλυτο ντύσιμο για τη φετινή σεζόν.

Μπλούζες Εβαζέ

Το απόλυτο κομμάτι που αντιπροσωπεύει τις μπλουζες μεγαλα μεγεθη, είναι η μπλούζα που ανοίγει από το στήθος και κάτω, σε άλφα γραμμή. Αυτή η μπλούζα έχει μαγικές ιδιότητες. Και δίνει την αίσθηση ισορροπημένης σιλουέτας, και και κρύβει κοιλίτσα και περιφέρεια. Μια μπλούζα, πολλά οφέλη. Είδες; Είναι μαγικό!

Η Πρόταση Μας: Τέτοιες μπλούζες είναι επίσης πασπαρτού, ευκολοφόρετες και άνετες. Με παντελόνια, κολάν, φούστες, με ό,τι θες. Όρεξη να έχεις ν’ αλλάζεις.

Στη Rave.com.gr θα βρεις μια πληθώρα από γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη και θα αποκτήσεις επιτέλους, τα  πολυπόθητα, αναγκαία κομμάτια που θέλεις και χρειάζεσαι.

Δες όλα τα ρούχα εδώ www.rave.com.gr

No tags 0