Τι να Φορέσω το Πάσχα;;;

Πάλι γιορτινές μέρες για την απανταχού Χριστιανοσύνη. Οι απόψεις διίστανται βέβαια για το ποια γιορτή είναι πιο μεγάλη, τελικά. Αλλά τι σημασία έχει; Σημασία έχει ότι θα περάσουμε χρόνο με τους δικούς μας ανθρώπους, θα ξεκουραστούμε, θα φάμε και θα χορέψουμε.

Οι περισσότεροι όλο και κάπου θα πάμε. Αλλά και στo σπίτι να κάτσουμε, πάλι καλά θα είναι. Μια έξοδο βέβαια θα την κάνουμε. Διότι είπαμε, ξεκούραση και διασκέδαση. Ό,τι και αν αποφασίσεις, το Πάσχα είναι μια καλή ευκαιρία για να μοστράρεις τα ωραιότερα γυναικεια ρουχαπου έχεις, ή που θα ήθελες να αγοράσεις.

Το Πάσχα, συνήθως πέφτει μια ιδιαίτερη εποχή, από ενδυματολογικής απόψεως. Κάνει και κρύο και ζέστη. Ο καιρός είναι αναποφάσιστος αυτήν την περίοδο και αυτό δυσκολεύει λίγο την κατάσταση.

Οι άνθρωποι της Rave the Shop, δεν ησυχάζουμε όμως ούτε κατά τη διάρκεια των εορτών. Είμαστε άγρυπνοι προστάτες της εμφάνισης σου και θα σε συμβουλεύσουμε τι ρουχα γυναικεια να επιλέξεις, για να λάμπεις και να είσαι απαστράπτουσα.

Φτιάχνουμε βαλίτσα τώρα!

Ήρθε η ώρα να πακετάρεις καλή μου. Μην φοβάσαι και μην πελαγώνεις. Πάρε μολύβι και χαρτί και σημείωνε. Μέχρι και τη λίστα θα σου κάνουμε. Τι άλλο θες;;;

Αέρινα Ρούχα

Ναι, αέρινα ρουχα για ευσωμεςΜην τα φοβηθείς. Είπαμε ότι κάνει κρύο, αλλά όχι κι έτσι. Τα αεράτα ρούχα, εκτός του ότι είναι μια πολύ καλή επιλογή για την εποχή, καλύπτουν και τα περιττά κιλάκια. Μην ξεχνιόμαστε. Μπορείς να επιλέξεις από πολλές κατηγορίες, όπως μπλουζες μεγαλα μεγεθη ή φορεματα μεγαλα μεγεθη.

Ευκολοφόρετα

Φρόντισε να είναι ευκολοφόρετα. Σκέψου ότι, κατά πάσα πιθανότητα, δεν θα είσαι στο σπίτι σου, οπότε δεν θα έχεις τις ανέσεις σου. Ίσως χρειαστεί να πας εκδρομή ή για πεζοπορία, σε περίπτωση που πάρεις τα βουνά.

Μπορείς μέχρι και φορεματα μεγαλα νουμερανα πάρεις μαζί σου, αρκεί να είναι εύκολα στο βάλε – βγάλε. Σίγουρα δεν θες, ενώ έχεις πάει για να χαλαρώσεις, κάτι να σε ζορίζει. Να θυμάσαι πάντα, ότι όταν αισθάνεσαι άβολα μέσα στα ρούχα σου, αυτό φαίνεται.

Κάτι για τη Ψυχρούλα

Μην απαξιώνεις τη ψυχρούλαεπειδή είδες λίγο ήλιο. Με δόντια είναι. Όλοι γνωρίζουμε τους κινδύνους της αυξομείωσης, της θερμοκρασίας. Οπότε, προμηθεύσου με πανωφορια γυναικεια μεγαλα μεγεθη, για τις κρύες νύχτες του Απριλίου.

Τα ιδανικά για αυτή την περίοδο είναι σακάκια και ζακέτες. Οι ζακέτες είναι για κάθε μέρα και τα σακάκια για μια πιο σικ εμφάνιση. Όταν λέμε σικ εμφάνιση, δεν εννοούμε απαραίτητα το μέγαρο. Θυμήσου ότι με ένα σακάκι, ακόμα και ένα casual ντύσιμο, αλλάζει άρδην και μετατρέπεται σε βραδινή περιβολή.

Και για την Ανάσταση;

Ακόμη και αν είσαι απλό κορίτσι και δεν θες πολλά – πολλά, το βράδυ της Ανάστασης, σίγουρα θα φορέσεις το κάτι παραπάνω. Και για αυτό σου έχουμε λύση.

Όπως θα πακετάρεις, λοιπόν, πέτα στη βαλίτσα:

Φορέματα

Κατά προτίμηση βραδυνα φορεματα μεγαλα μεγεθηγια να κρύψουμε και τίποταΑπλά έχουμε μόνο δύο κατηγορίες. Τα maxi και τα midi. Θα μου πεις, “Το mini που είναι;”. Δεν θα σου πρότεινα το mini, είναι πολύ νωρίς για να βγάλουμε τα μπουτάκια μας έξω.

Γιατί Maxi;

Γιατί το maxi, είναι από τα βραδυνα φορεματαπου εκτός του ότι αναδεικνύει τη θηλυκότητα όσο κανένα άλλο, προσδίδει και ένα κοσμοπολίτικο χαρακτήρα στην εμφάνιση. Τι πιο ωραίο από ένα αεράτο maxi φόρεμα για τη βραδιά της Ανάστασης; Ειδικά αν το συνδυάσεις με ένα ζευγάρι, ψηλές και εντυπωσιακές πλατφόρμες, θα κερδίσεις σίγουρα τα βλέμματα και τις εντυπώσεις.

Γιατί Midi;

Το midi να το προτιμήσεις αν οι γαμπούλες σου είναι αδύνατες. Το midi, ταιριάζει πολύ σε γυναίκες, που έχουν καμπύλες. Είναι η επιτομή της γυναικείας ομορφιάς. Φαντάσου να το φοράς, κρύβοντας και αναδεικνύοντας ταυτοχρόνως τα πιασίματά σου, ενώ αυτό κινείται ανέμελα πάνω από τα καλοσχηματισμένα πόδια σου. Όνειρο!!

Μπλούζες – Πουκαμίσες

Αν δεν είσαι και πολύ του φορέματος και πάλι σου έχουμε τρόπο. Μπορείς να πάρεις μαζί, μπλουζες για παχουλες ή – τις διάσημες, πλέον – πουκαμίσες. Συνδυάζονται με τα πάντα και θα σε βολέψουν σε κάθε περίπτωση. Ακόμη και ένα κολάν να φοράς από κάτω, θα δείχνεις καλοντυμένη και εντυπωσιακή.

Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα, rave.com.gr, θα βρεις όλα αυτά τα ρουχα μεγαλα μεγεθη και άλλα πολλά, για περάσεις τις άγιες μέρες του Πάσχα, με περισσή καλαισθησία και χάρη.

Όλοι εμείς από τη Rave the Shop, σου ευχόμαστε ΚΑΛΟ ΠΑΣΧΑ και ΚΑΛΗ ΑΝΑΣΤΑΣΗ!!!

No tags 0