Μην Ντυθείτε…ΚΑΜΟΥΦΛΑΡΙΣΤΕΙΤΕ!

Δυστυχώς στις μέρες μας, που οι πειρασμοί είναι πολλοί, το «καμουφλάζ» με ρούχα, επιβάλλεται. Σαφώς και χρειαζόμαστε λίγο «κρύψιμο» παραπάνω. Θες λίγο η βραδινή έξοδος το Σάββατο, που εκείνη η σοκολατόπιτα σου έκλεινε το μάτι. Θες κάτι πιτόγυρα που χτυπάμε μπροστά στην τηλεόραση, αγκαλιά με τα pop corn. Πολύ θέλει;
Όχι, κορίτσι μου, μην φοβάσαι. Υπάρχουν μικρά τεχνάσματα που θα σε κάνουν να φαίνεσαι κομψή και σικάτη, μέσα στα γυναικεια ρουχα που θα φοράς. Πως; Εντάξει, είναι φυσικό να μην ξέρεις. Εμείς όμως είμαστε εδώ, για να μοιραστούμε τη γνώση μας, μαζί σου.

Όχι απλά θα σου πούμε, αλλά θα σε συμβουλεύσουμε, τι ρουχα μεγαλα μεγεθη, πρέπει να φοράς, σύμφωνα με το τι θες να κρύψεις. Έχεις δει αυτές τις κυρίες στις ταινίες, που αν και έχουν κάποια κιλά παραπάνω, φαίνονται λιμπισιμιές και ζηλευτές; Είναι γιατί έχει φροντίσει κάποιος στυλίστας, να φορούν τα κατάλληλα ρουχα για παχουλες.

Εσύ βέβαια, μπορεί να μην έχεις στυλίστα στη διάθεσή σου, αλλά έχεις εμάς. Πάμε λοιπόν.

Κρύβε Κοιλιά

Η κοιλιά είναι από τα σχετικά εύκολα σημεία για να κρύψεις. Μην μορφάζεις, ισχύει αυτό και θα το δεις. Απλά δεν ήξερες πως, μέχρι τώρα:

  • Αέρινες μπλουζες μεγαλα μεγεθη, που να έχουν όμως δύο βασικά χαρακτηριστικά. Ή να εβαζάρουν στην κοιλιά, να ανοίγουν δηλαδή ή να είναι σαν σχήμα φούσκας. Τη σακούλα που λέμε. Εκεί δεν θα φαίνεται τίποτα.
  • μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθη, σε σχήμα άλφα. Αυτό κρύβει ακόμη περισσότερο γιατί έχει σχήμα. Κρύβει με μια δόση ποιότητας. Απλά αυτή δεν ενδείκνυται όταν υπάρχει μεγάλο στομάχι.
  • φορεματα μεγαλα μεγεθη, που να ανοίγουν από το στήθος και κάτω.

Κρύβε Μπράτσα

Δυστυχώς, τα «αφράτα» μπρατσάκια είναι ένας συχνός παράγοντας άγχους σε έμας τις γυναίκες. Ακόμα και το καλοκαίρι όμως, έχεις τη δυνατότητα να τα κρύψεις.

Μπλούζες που θα έχουν λίγο μανικάκι. Μην τρομάζεις με τη λέξη μανίκι επειδή οσονούπω ανοίγει ο καιρός. Εννοούμε ένα αέρινο μανίκι, τριών τετάρτων ή ακόμα και μέχρι τον αγκώνα, που διαθέτουν αρκετά ρουχα για ευσωμες και θα σε αφήσουν πλήρως ικανοποιημένη.

Κρύβε Περιφέρεια

Το αδύνατο σημείο της Ελληνίδας. Το “αδύνατο”, σχήμα λόγου. Εκεί έχουμε θέμα οι περισσότερες γυναίκες στη χώρα μας. Ακόμα κι αυτό όμως το δύσκολο σημείο, μπορεί να κρυφτεί επαρκώς.

  • Μπορείς να επιλέξεις μπλουζες για παχουλες, που θα πέφτουν ανοιχτές κάτω από την κοιλιά, για να καλύψουν και την περιφέρεια. Απέφυγε τις πιο κοντές και ευφαρμοστές μπλούζες, γιατί μπορεί να σε κάνουν να φαίνεσαι πιο «ανοιχτή» απ’ότι είσαι. Μεταξύ μας όμως, ακόμα και σε αυτή την περίπτωση υπάρχει τρόπος. Μια μακριά, ριχτή ζακέτα, θα σώσει την κατάσταση.
  • Η άλλη λύση είναι φορεματα σε μεγαλα μεγεθη, που και αυτά πέφτουν πάνω στο σώμα με ομορφιά και χάρη. Αλλά πάντα μπόλικα. Εδώ δεν χρειάζεται να ανοίγει το φόρεμα από το στήθος και κάτω, αλλά από την κοιλιά και κάτω.

Κρύβε Μπουτάκια

Τα μπουτάκια, είναι ίσως το πιο εύκολο κομμάτι για να κρύψεις. Δεν χρειάζονται πολλά. Μόνο:

  • φορέματα για παχουλές ή φούστες για μεγάλα μεγέθη. Αεράτες φούστες ή φουστάνια, ασχέτως μήκους (καλά το μίνι άστο καλύτερα), θα καλύψουν τα μπουτάκια σου και θα τα δείχνουν πιο σέξι. Αυτό δεν θέλουμε;

Τι κι αν είναι καλοκαίρι και τρομάζεις ότι όλα θα αποκαλυφθούν; Όπως είδες, υπάρχει τρόπος να κρύψουμε αυτά που χρειάζεται και να δείξουμε μόνο αυτά που θέλουμε. Στη Rave, θα βρεις ακριβώς τα ρουχα eshop, που χρειάζεσαι για το σώμα σου μόνο.

No tags 0