Ψώνησε Έξυπνα! Η Νέα Shopping Τάση!

Δύσκολοι καιροί για πριγκίπισσες… θα πούμε εμείς παραφράζοντας το αγαπημένο μας  τραγουδάκι. Είμαι σίγουρη πως θα ήθελες να πάρεις ότι γυναικεια ρουχα βρεις μπροστά σου, ποια δεν θα ήθελε άλλωστε;

Όλες έχουμε τη φαντασίωση να μπορούμε να έχουμε στην κατοχή μας όλα εκείνα τα ρουχα γυναικειαπου είδαμε στις βιτρίνες, στο internet, ή στις αγαπημένες μας celebrities. Αυτό όμως, ξέρεις και ξέρω, πως δεν γίνεται.

Θα βρούμε λοιπόν τρόπους, να ψωνίζουμε έξυπνα! Επένδυσε σε ρούχα πασπαρτού, που θα ταιριάζουν σε κάθε ντύσιμο, θα «μεταμορφώνονται» εύκολο και απλά, και θα δίνουν την αίσθηση ότι έχεις μεγάλη ποικιλία στη γκαρνταρόμπα σου . Και φυσικά, μιλάμε για νεανικα ρουχαΣε όποια ηλικία κι αν βρίσκεσαι, με τις κατάλληλες συμβουλές και το κατάλληλο ντύσιμο, θα φαίνεσαι πάντα φρέσκια και λαμπερή.

Ας ξεκινήσουμε από τα βασικά:

Παρατήρησε τον Εαυτό σου

Μόνο εσύ μπορείς, μόνο εσύ σε ξέρεις. Τι εννοούμε λέγοντας παρατήρησε τον εαυτό σου; Κάνε μια αναδρομή με αυτά που φοράς πιο πολύ, και σε εκείνα που σου αρέσουν πιο πολύ. Κάνε όμως και έναν απολογισμό με εκείνα που χρυσοπλήρωσες και δεν φόρεσες ποτέ. Νομίζω ότι από μια ηλικία και μετά είσαι σε θέση να το κάνεις.

Κάνε Λίστα

Κάνε μια λίστα με:

  • Τα χρώματα που σου ταιριάζουν. Ξέρεις ποια είναι. Όσο και να σου αρέσει εκείνο το μελιτζανί πουλόβερ, αν δεν σε κολακεύει, θεωρείται άσκοπη αγορά.
  • Τα ρούχα που σου ταιριάζουν. Δεν πάνε όλα σε όλες. Θα το βροντοφωνάζω πάντα. Αν ας πούμε, σου πάνε τα παντελόνια πιο πολύ, φρόντιζε να ψωνίζεις παντελόνια και δη, στο χρώμα που σου πάει. Αν τώρα θες και καμιά φουστίτσα, να την πάρεις, αλλά βρες αυτές που θα κολακεύουν πιο πολύ το σώμα σου.

Μάθαμε λοιπόν τι μας πάει. Τώρα θα δούμε και μερικά τεχνάσματα που είναι για όλες.

Ψήφισε Μαύρο & Γκρι Δαγκωτό

Δεν υπάρχει άνθρωπος που να μην του πηγαίνουν τα χρώματα αυτά μαύρο. Χαζή ήταν η Coco Chanel που λάτρευε με πάθος το μαύρο; Επένδυσε λοιπόν σε διάφορα μαύρα ή γκρι κομμάτια, που πάνε με όλα και είναι και πασπαρτού. Σχεδιάκια, στάμπες και στρασάκια, προσδίσουν ακόμα περισσότερο χαρακτήρα στα κομμάτια αυτά.

Πάρε οπωσδήποτε σε μαύροή γκρι χρώμα τα εξής:

  1. Μπλουζες
  2. Παντελόνια.
  3. Φούστες.
  4. Ακόμα και βραδυνα φορεματα

Θα γίνουν τα αγαπημένα κομμάτια! Φοριούνται με τα πάντα και σε κάθε περίσταση, δημιουργώντας αμέτρητους μοδάτους συνδυασμούς. Και μην ξεχνάς, τα σκούρα χρώματα κρύβουν πόντους!

Ψώνιζε Σύμφωνα με τον Σωματοτυπό σου

Ξέρεις τι πρέπει να πάρεις σύμφωνα με το σώμα που διαθέτεις. Έλα τώρα, μετά από τόσα άρθα και τόσες συμβουλές από τη rave.com.gr, ξέρεις! Κι αν ακόμα βλέπεις ρούχα αλλά δεν ξέρεις αν σου πάνε, εμείς είμαστε εδώ. Μίλησε μαζί μας και εμείς θα σε βοηθήσουμε να καταλήξεις στα κομμάτια που σου ταιριάζουν περισσότερο. Μεζούρα και τηλέφωνο ανα χείρας, είναι τα μόνο που χρειάζεσαι για να πάρεις την άποψη των ειδικών!

Φόρεμα Παντός Καιρού

Σου αρέσουν τα φορεματα και πολύ καλά κάνεις. Τα φορέματα όμως που θα πάρεις,καλό θα ήταν να έχουν ένα βασικό χαρακτηριστικό. Ποιο είναι αυτό;  Φαντάσου τα το πρωί με το μπουφανάκι και τις μπαλαρίνες σου, αλλά και το βράδυ με το παλτό/σακάκι και τις γόβες σου. Αν τα κατάφερες, τότε είναι σίγουρα ένα κομμάτι που δεν πρέπει να χάσεις! Ψιτ, κορίτσια, μεταξύ μας… υπάρχουν ιδιαίτερα, βραδυνά φορέματα που ούτε αυτά πρέπει να σου ξεφύγουν… ξέρεις ποια είναι!

Tip 1. Βόλτα μετά τη δουλειά; Μπορείς να έχεις πάρει μαζί στο γραφείο, τις γόβες, το σακάκι και ένα μεγάλο εντυπωσιακό βραχιόλι, (σίγουρα χωράνε στην τσάντα σου), έτσι ώστε να μην χρειαστεί να πας σπίτι.Να γιατί θέλουμε τα φορέματα παντός καιρού!

Tip 2. Επίσης, στην τσάντα του Sport Billy που έχουμε όλες, πέτα και ένα νεσεσέρ με καλλυντικά για να ανανεώσεις το μακιγιάζ. Αλλά, όχι το ίδιο κραγιόν που φορούσες το πρωί. Για βράδυ βάλε κάτι πιο έντονο.

Στη rave.com.gr, υπάρχει τεράστια γκάμα από ρουχα eshopγια να διαλέξεις εκείνο που θα αγαπήσεις και δεν θα βγάζεις από πάνω σου. Μια βόλτα θα σε πείσει!!!

No tags 0