Κάντο Όπως οι STARS!!!

Κάντο όπως οι stars, σου λέμε εμείς. Τι σημαίνει όμως αυτό; Δεν φαντάζομαι να νομίζεις πως οι stars του Hollywood ή ακόμα και οι δικοί μας οι εγχώριοι, φορούν στην κανονική τους ζωή γυναικεια ρουχα όλων των ειδών; Όχι. Επιλέγουν κι εκείνες κάποια κομμάτια που να τις αναδεικνύουν, και έχουν τα δικά τους μικρά, απλά στυλιστικά τρικ, που τις κάνουν να ξεχωρίζουν!

Πιστεψέ μας, δεν έχουν αμέτρητα ρουχα γυναικειαόπως λανθασμένα μπορεί να νομίζεις. Κι όταν αποφασίσουν να παρουσιαστούν σε μια εκδήλωση, η οποία προϋποθέτει φαντασμαγορική εμφάνιση, έχουν μικρά μυστικά, για να φαίνονται και να είναι εντυπωσιακές. Θες να τα μάθεις;

Πάμε λοιπόν να δούμε τα μυστικά των Stars που τις κάνουν να είναι πάντα «φανταχτερές»:

Χρησιμοποιούν τα Ρούχα που ήδη έχουν

Εννοείται πως ακολουθούν τη μόδα, αλλά βάζοντας τη δική τους προσωπικότητα στο κάθε look. Δηλαδή, επιλέγουν ένα από τα ρουχα τους να ακολουθεί τις τάσεις της εποχής, και το συνδυάζουν με άλλα γυναικεία ρούχα που ήδη έχουν στη ντουλάπα τους.

Μυστικό: Αυτό το 1 ρούχο, που θα κάνει το Look σου να ξεχωρίζει, πρέπει να είναι ένα «δυνατό» κομμάτι. Πανωφορια, όπως ένα σικάτο παλτό ή μια αεράτη ζακέτα, θα μετατρέψουν ακόμα και το πιο απλό ντύσιμο, σε μια απόλυτα στυλάτη εμφάνιση.

Layering

Τι είναι αυτό θα μου πεις τώρα, και θα έχεις και δίκιο. Λοιπόν, άκουσέ με προσεκτικά. Το layering είναι αυτό που φοράς πολλά ρούχα, το ένα πάνω από το άλλο. Το μυστικό όμως είναι, όλα όσα φοράς, να φαίνονται. Σε αυτό βοηθούν πολύ οι μακριές ζακέτες. Είναι το απόλυτο trend της εποχής, και ο απόλυτος σύμμαχός μας για το πιο μοντέρνο Layering. Χρησιμοποιώντας πολλά ρούχα, το ένα πάνω από το άλλο, δημιουργείς ένα αδυνατιστικό εφέ στο ντύσιμό σου, και καμουφλάρεις περίτεχνα τα περιττά κιλάκια.

Μυστικό: Αν τα ρούχα που έχεις επιλέξει είναι σε διαφορετικά χρώματα, φρόντισε το μακιγιάζ σου να είναι διακριτικό. Η εναλλαγή χρωμάτων είναι εντυπωσιακή από μόνη της.

Φορέματα

Ναι ακριβώς, αυτό είναι το αγαπημένο κομμάτι των Stars. Άλλα απλά και καθημερινά, άλλα μοντέρνα βραδυνά φορέματα, που συνθέτουν πάντα ένα υπέρκομψο ντύσιμο. Ακόμα και τα πιο νεανικά φορέματα, με τα κατάλληλα αξεσουάρ, μπορούν να μεταμρφωθούν στα πιο εντυπωσιακά βραδυνά φορέματα, ιδανικά για κάθε περίσταση.

Μυστικό: Αλλάζοντας το πανωφόρι και τα παπούτσια, μπορείς να φορέσεις το ίδιο φουστάνι, και πρωί και βράδυ.

Σακάκι Παντού

Ακόμα και στις καθημερινές εξορμήσεις, ένα σακάκι μπορεί να κάνει την εμφάνισή σου να φαίνεται ακριβή και σικάτη. Μπορείς να το φορέσεις συνδυασμένο ακόμα και με ένα απλό τζιν και φλατ παπούτσια, δημιουργώντας έτσι ένα σοφιστικέ και κομψό ντύσιμο.

Μυστικό: Μέσα από το σακάκι επέλεξε αέρινα γυναικεία ρούχα που θα κολακεύσουν το σώμα σου, και θα κρύψουν έξυπνα τα «δύσκολα» σημεία.

Midi Pencil Φούστα

Midi pencil φούστα, είναι εκείνη που είναι στενή, αγκαλιάζοντας το σώμα και αναδεινύοντας τις γυναικείες καμπύλες. Αυτό είναι το κλασικό στυλ της Kim Kardashian, η οποία είναι μια γυναίκα που αν μην τι άλλο ξέρει να ντύνεται. Αυτό το στυλ, ευνοεί και τις κυρίες με ζουμερή σιλουέτα. Αναδεικνύει τις θηλυκές καμπύλες τους και δείχνει τα πόδια πιο αδύνατα.

Μυστικό: Φόρεσε τη φούστα αυτή μόνο με γόβες. Οτιδήποτε άλλο, δεν θα δείχνει πολύ κολακευτικό.

Όλα Τεράστια

Τεράστιες τσάντες και τεράστια γυαλιά. Ειδικά στην καθημερινότητα, ένα ζευγάρι μεγάλα γυαλιά ηλίου και μια υπερμεγέθης τσάντα, μπορεί να απογειώσει την εμφάνισή σου.

Μυστικό: Η μεγάλη τσάντα και τα μεγάλα γυαλιά, μαγνητίζουν τα βλέμματα και κάνουν την εμφάνισή σου να μοιάζει πιο μοντέρνα και εντυπωσιακή.

Ελπίζω να κατάλαβες, ότι δεν είναι δύσκολο να αποκτήσεις κι εσύ λίγο από τον αέρα των stars του Hollywood. Η Rave.com.gr, φρόντισε ακόμα μια φορά για χάρη σου, προκειμένου να αποκτήσεις τον αέρα και την αίγλη, που υπάρχει μόνο στο κόκκινο χαλί των Oscar!!!

No tags 0