MIX & MATCH: Για ΤΟΛΜΗΡΑ κορίτσια!

Το MIX AND MATCH, είναι μια ορολογία που κυκλοφορεί πολύ τα τελευταία χρόνια στα γυναικεια ρουχα. Ίσως να νομίζεις ότι δεν αφορά εσένα, αλλά μήπως να το ξανασκεφτόσουν; Πρόκειται για μια καταπληκτική ευκαιρία να συνδυάσεις ρουχα γυναικεια, εμπριμέ και ριγέ χωρίς τύψεις και ενδοιασμούς. Άλλωστε αφού το κάνουν όλες, γιατί να μην το κάνεις κι εσύ;

Να θυμάσαι πάντα ότι δεν έχει σημασία τι θα βάλεις, αρκεί να μπορείς να το στηρίξεις. Αν αισθάνεσαι άνετα μέσα στα ρουχα σου, αυτό θα βγαίνει προς τα έξω και σίγουρα το αποτέλεσμα θα κάνει θραύση. Επίσης, πρόκειται για ένα στυλ που ανήκει στα νεανικα ρουχα, αλλά αφορά και τις ώριμες κυρίες, χωρίς να κινδυνεύουν να «εκτεθούν».

Με λίγες έξυπνες και πονηρές συμβουλές από εμάς πάλι, θα καταφέρεις το λατρεμένο MIX AND MATCH, με ένα φαντασμαγορικό αποτέλεσμα. Για πάμε λοιπόν να δούμε πώς μπορούμε να συνδυάσουμε βραδυνα φορεματα, μπλουζες γυναικειες ή ότι άλλο μπορείς να φανταστείς με patterns και prints που όλες αγαπάμε.

Ίδια Χρωματική Παλέτα

Διατήρησε την ίδια χρωματική παλέτα. MIX AND MATCH δεν είναι να τα ισοπεδώνουμε όλα. Χωρίς απαραίτητα αυτό να σημαίνει, ότι πρέπει να είναι τα ίδια ακριβώς χρώματα. Απλά να ανήκουν στις ίδιες αποχρώσεις.

Tip: Τα ασπρόμαυρα συνδυάζονται με τα πάντα. Ας πούμε αν διαλέξεις κάποια ασπρόμαυρη μπλουζα σου, μπορείς να την ταιριάξεις με ότι θες.

Διαφορετικά Χρώματα – Ίδιο Print

Σε περίπτωση που θες να δοκιμάσεις άλλα χρώματα μεταξύ τους, βασικός κανόνας είναι να έχουν το ίδιο print. Δηλαδή όλα με ρίγες ή όλα με πουά. Γενικότερα, το MIX AND MATCH αποτελεί μια ανομοιογενή ομοιογένεια και αυτός είναι και ο στόχος.

Κυρίαρχο Print

Επίλεξε ένα σχέδιο που να κυριαρχεί. Να είναι πιο εντυπωσιακό από τα άλλα έτσι ώστε να τραβάει την προσοχή και τα υπόλοιπα να μην “ακούγονται” ιδιαίτερα. Με λίγα λόγια φρόντισε να μην είναι όλα κραυγαλέα.

Βάλε Ζώνη

Διαχώρισέ τα με μια ζώνη. Ακόμα και εντελώς αταίριαστα να είναι, η ζώνη θα κάνει σαφή τα σύνορα αναμεταξύ  τους. Έτσι θα δείχνουν σαν ξεχωριστές οντότητες.

Σακάκι με Φόρεμα

Το συγκεκριμένο look, μπορείς να το πετύχεις ακόμα και με εμπριμέ ή floral φορεματα. Δεν είναι απαραίτητο να συνδυαστούν φούστα – μπλούζα ή μπλούζα – παντελόνι. Στην περίπτωση που θέλεις να δώσεις μια νότα δροσιάς και ιδιαίτερης εμφάνισης στο αγαπημένο σου πολύχρωμο φόρεμα, διαλέγεις κάτι ανάλογο από τα πανωφορια γυναικεια και δημιουργείς το επιθυμητό MIX AND MATCH.

Εντελώς Διαφορετικά Αξεσουάρ

Το μόνο που επιτρέπεται να είναι εντελώς διαφορετικό και να μην έχει καμία σχέση, με το όλο ντύσιμο, είναι τα αξεσουάρ. Σε αυτή την περίπτωση, επιλέγεις μια τσάντα που να μην έχει καμία σχέση με όλα τα υπόλοιπα. Άλλωστε MIX AND MATCH κάνουμε, αν δεν τολμήσουμε και λίγο, δεν έχει ουσία.

Γενικότερα μην το φοβάσαι. Εμείς, να ξέρεις, στηρίζουμε τις γυναίκες που τολμούν. Και τι έγινε; Μια ζωή την έχουμε. Λίγο θάρρος και φαντασία θέλει, άντε και τη Rave.com.gr στο πλευρό σου. Στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα θα βρεις όλα τα ρουχα eshop που θα κάνουν το MIX AND MATCH μια άκρως δελεαστική πρόταση.

No tags 3