Μεταμόρφωσέ τα! Μια κίνηση αρκεί!

Κορίτσια μου γλυκά, όλες θα θέλαμε να έχουμε μια ντουλάπα γεμάτη ρούχα. Κάθε μέρα να επιλέγουμε κάτι διαφορετικό, και να θαμπώνουμε τα πλήθη. Επειδή όμως άλλα θέλει η καρδιά, κ’ άλλα η τσέπη μας μπορεί, η λύση είναι μία! Επένδυσε σε διαχρονικά & σικάτα γυναικεία ρούχα, που μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες, και σε πολλές περιστάσεις! Δεν είναι δύσκολο, μικρά απλά πραγματάκια μπορούν να μεταμορφώσουν τα ρούχα μας, και να ανανεώσουν το look μας.

Για πάμε να πάρουμε μερικές ιδέες…

Τρίχρωμο midi φόρεμα

Τα midi φορέματα έχουν το κατάλληλο μήκος για να αναδείξουν όμορφα κάθε γυναικεία σιλουέτα. Το μήκος τους αποκαλύπτει όλα όσα πρέπει. Κολακεύει τα πόδια μας και… εγείρει τη φαντασία! Είναι η ιδανική επιλογή τόσο για ένα σικάτο office look, όσο και για τη βραδινή μας βόλτα. Φόρεσέ το στο γραφείο, συνδυάζοντάς το με ένα απλό μαύρο σακάκι. Το βραδύ, συνδύασέ το με το κομψό μαύρο παλτό σου, ένα ζευγάρι θηλυκές γόβες, και μοδάτα αξεσουάρ.

Θες να το δεις; Πάτα εδώ.

Τρίχρωμο midi φόρεμα
95,00€ 76,00€

 

Λεοπάρ εντυπωσιακή πουκαμίσα

Είσαι άγριο θηλυκό… γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε; Το λεοπάρ είναι μια από τις αγαπημένες μας τάσεις στα γυναικεία ρούχα, και το λατρεύουμε λόγω της θηλυκότητας και του δυναμισμού που αποπνέει. Επέλεξέ το για το πρωί, συνδυάζοντας τη μπλούζα με ένα μαύρο σακάκι ή ζακέτα . Το animal print θα δώσει χαρακτήρα στο ντύσιμό σου, χωρίς να μοιάζει υπερβολικό. Όσο όμως νυχτώνει… το λεοπάρ μας «μεγαλώνει». Αποκάλυψε τη θηλυκή πλευρά σου και ετοιμάσου να κλέψεις καρδίες! Άσε του ώμους σου να φαίνονται, και τα εντυπωσιακά μανίκια να μαγνητίζουν τα βλέμματα!

Θες να την δεις; Πάτα εδώ.

Λεοπάρ εντυπωσιακή πουκαμίσα

64,90€ 45,00€

 

Αιθέριο εμπριμέ φόρεμα με ζωνάκι

Ποιος είπε πως τα φλοράλ ανήκουν στο χειμώνα; Κι όμως όχι! Ο φετινός χειμώνας είναι ανθισμένος, και τα πιο μοδάτα γυναικεία ρούχα γεμίζουν λουλούδια! Δεν υπάρχει τίποτα πιο ρομαντικό από ένα αιθέριο φόρεμα γεμάτο άνθη και χρώματα. Φόρεσέ το στο γραφείο, και εξέπληξέ τους όλους με το νεανικό αέρα & το ντύσιμό σου. Συνδύασέ το το βράδυ, με ψηλοτάκουνα παπούτσια & ένα εντυπωσιακό, πιο βραδινό βάψιμο. Είναι όλα όσα χρειάζεσαι για να ολοκληρώσεις το look σου. Άκου κι αυτό… το ζωνάκι στο φόρεμα θα δώσει την αίσθηση λεπτότερης μέσης, και πιο καλλίγραμμης σιλουέτας!

Θες να το δεις; Πάτα εδώ.

Αιθέριο εμπριμέ φόρεμα με ζωνάκι

58,90€ 41,00€

 

Λεοπάρ φόρεμα με ζώνη

Αποτελεί ένα από τα πιο δυνατά trend στα γυναικεία ρούχα της σεζόν, και οι μεγαλύτεροι οίκοι μόδας έχουν πάθει φρενίτιδα με αυτό! Αυτό είναι το σχέδιο που αναμφισβήτητα θα σε κάνει να ξεχωρίσεις, όπως κι αν το φορέσεις. Αντιμετώπισε λοιπόν το χειμώνα με στυλ, και αγκάλιασε την τάση αυτή! Επέλεξέ το το πρωί, με μαύρα μποτάκια & μαύρη μακριά ζακέτα. Μεταμόρφωσε το look σου, στο απόλυτο βραδινό ντύσιμο, συνδυάζοντάς το με τα αγαπημένα σου τακούνια, παλτό, και μοντέρνα αξεσουάρ! Είσαι έτοιμη να κλέψεις καρδιές;;;

Θες να το δεις; Πάτα εδώ.

Λεοπάρ φόρεμα με ζώνη

54,90€ 38,00€

 

No tags 3