Αυτά ΠΡΕΠΕΙ να Φορέσεις!

“Θα ‘ναι σα να μπαίνει η Άνοιξηηηηηηη”. Πιστεύω πως όλοι θυμόμαστε το αξέχαστο τραγούδι συμμετοχής μας στην Eurovision το 1991, με την καταπληκτική Σοφία Βόσου να δίνει ρέστα μες στο κραυγαλέο μαύρο φουστάνι, που μόνο εγώ έλειπα από πάνω.

Εμείς όμως θα το πάμε αλλιώς. Καταρχάς δεν θα ‘ναι σαν να μπαίνει η Άνοιξη, η  Άνοιξη έχει ήδη μπει. Μπορεί ο καιρός να μας κάνει εκπλήξεις, αλλά η Άνοιξη είναι εδώ και έχει τις απαιτήσεις της. Τι ρουχα γυναικεια φοράμε τώρα που ανοίγει ο καιρός;

Γενικότερα σε κάθε αλλαγή εποχής, υπάρχει μια σχετική «ανακατωσούρα», αποδιοργανωνόμαστε λίγο. Μια χαρά είχαμε συνηθίσει στα μπουφανάκια και στα καλτσόν. Άντε τώρα φτου κι από την αρχή.

Και τι κάνουμε εμείς εδώ βρε κουτό; Δεν φροντίζουμε πάντα για εσένα; Δεν σου δίνουμε τις καλύτερες συμβουλές, για να κάνεις τις πιο όμορφες ενδυματολογικές επιλογές;

Στην καινούρια μας λίστα, θα δούμε τι γυναικεια ρουχα επιβάλλεται να φορέσουμε την Άνοιξη, περιμένοντας το Καλοκαίρι (εκεί θα ξανακάνουμε λίστα).

Άνοιξη λοιπόν και ξεκινάμε με την καλύτερη διάθεση για ήλιο, βόλτες και καλοπέραση, ντυμένες πάντα με χαρά και τσαχπινιά.

ΦΛΟΡΑΛ

Όπου floral, βλέπε λουλουδένια νεανικα ρουχααλλά επειδή τυγχάνουμε Ευρωπαίοι, τα λέμε floral.

Πολύ παίζει το floral φέτος σε γυναικεία φορεματα, μπλουζες γυναικειες, παντού. Μεταξύ μας, κάθε Άνοιξη πρωτοστατεί το floral. Διότι, αν δεν πρωταγωνιστούν τα λουλούδια την Άνοιξη, τι θα πρωταγωνιστεί; Τα λουλούδια οργιάζουν στη φύση, άρα θα οργιάζουν και πάνω μας.

Γιατί Floral;

Κατά πρώτον, γιατί όπως είπαμε, ταιριάζουν απόλυτα με τη διάθεση της εποχής και κατά δεύτερον, κρύβουν χρόνια, αφού πρόκειται για γυναικεία ρουχα που έχουν έναν πιο «δροσερό» και νεανικό χαρακτήρα. Ξυπνούν το κοριτσάκι που κρύβεται μέσα μας και αυτό το εκπέμπουμε και προς τα έξω. Δοκίμασέ τα ακόμη και για βραδυνα φορεματα Επέλεξέ τα για να αποκτήσεις ένα όχι μόνο σικάτο, αλλά και μοντέρνο ντύσιμο.

ΜΟΤΙΒΑ

Γεωμετρικά, ακανόνιστα μοτίβα, ή οποιοδήποτε άλλο τέτοιο σχέδιο, αποτελούν μια ακόμα δυνατή τάση της εποχής. Τα μοτίβα, παραπέμπουν σε παιχνίδι, σε καλαισθησία και γενικότερα σε ένα ανάλαφρο στυλ, που ταιριάζει πολύ στη χρωματιστή μας Άνοιξη.

Γιατί Μοτίβα;

Το έχουμε πει, και θα το ξαναπούμε. Τα μοτίβα, εκτός του ότι κρύβουν κιλάκια, μπορείς να τα φορέσεις με μονόχρωμα ρούχα και το ντύσιμο να αποκτήσει ενδιαφέρον. Επέλεξε ρουχα γυναικεια με μοτίβα, για να δημιουργήσεις ένα ξεχωριστό για όλες τις ώρες της ημέρας. Τι κι αν οι καμπύλες σου είναι ζουμερές και ζηλευτές, ακόμα και στα γυναικεία ρούχα μεγάλα μεγέθη, θα βρεις πολλά εντυπωσιακά κομμάτια, που θα γεμίσουν με χρώμα κάθε ντύσιμό σου.

ΑΕΡΙΝΑ ΡΟΥΧΑ

Η Άνοιξη θέλει… αέρα. Όσο οι θερμοκρασίες ανεβαίνουν, τόσο πιο ανάλαφρα επιβάλλεται να γίνονται τα ρούχα μας. Δροσερά κομμάτια μόδας, γίνονται η Νο1 επιλογή μας για το καθημερινό μας ντύσιμο. Γιατί όμως να τα επιλέξουμε; Πάμε να δούμε…

Γιατί Αέρινα Ρούχα;

Για αυτή την κατηγορία, τα λόγια είναι περιττά. Επειδή όμως μια επανάληψη ποτέ δεν έβλαψε, πάμε να τα ξαναπούμε. Τα άερινα γυναικεία ρούχα καλύπτουν τα δύσκολα σημεία του σώματος, ενώ παράλληλα αποπνέουν έντονη θηλυκότητα. Επίσης, είναι άνετα και ευκολοφόρετα, και αποτελούν την ιδανική επιλογή για να δημιουργήσεις ένα δροσερό και παράλληλα μοδάτο look. Κι αν αυτά που επιλέγεις, είναι γυναικεία ρούχα μεγάλα μεγέθη, τότε τα «αεράτα» ρούχα είναι αυτά που θα σου χαρίσουν όχι μόνο στυλ και άνεση, αλλά και απαράμμιλη αυτοπεποίθηση.

ΒΟΛΑΝ

Η πιο αγαπημένη και girly τάση επέστρεψε δυναμικά αυτή τη σεζόν, βγάζοντας στην επιφάνεια την πιο θηλυκή μας πλευρά. Επέλεξε αέρινες γυναικείες μπλούζες με βολάν στα μανίκια ή περιμετρικά στο τελείωμά τους, ή φόρεσε γυναικεία φορέματα με βολάν, για δημιουργήσεις μια στυλάτη εμφάνιση.

Γιατί Βολάν;

Τι να πρωτοπώ. Σύμφωνα με έρευνες ανάμεσα σε άντρες, ένα πράγμα που θεωρούν απίστευτα σέξι, είναι το ρούχο να «κινείται» μαζί με τη γυναίκα. Όχι, μην μπερδεύεσαι, τα βολάν δεν είναι μόνο για τα ψηλά, καλλίγραμμα σώματα, αλλά και για εμάς τις πιο «κανονικές». Σε αντίθεση με όσα μπορεί να πιστεύεις, δεν προσθέτουν όγκο, αλλά αντίθετα αποτελούν ένα έξυπνο στυλιστικό τρικ που κρύβει έξυπνα τα «αφράτα» σημεία στο σώμα, ενώ παράλληλα προσδίσουν κίνηση και χάρη στο look μας. Κομψά, παιχνιδιάρικα βολάν, θα βρεις και σε γυναικεία ρούχα μεγάλα μεγέθη.

Με σύμμαχο τη Rave, υποδέξου για ακόμη μια φορά την ωραιότερη εποχή του χρόνου, φορώντας τα πιο όμορφα γυναικεια ρουχα της αγοράς.

No tags 0