Μικρά Μυστικά Μεγάλου Μεγέθους #Vol_Μπλούζες

Μικρά Μυστικά Μεγάλου Μεγέθους #Vol_Μπλούζες

Στο προηγούμενο “μυστικό” μας άρθρο, ασχοληθήκαμε με τα φορεματα σε μεγαλα μεγεθη. Είπαμε τα εσώψυχά μας, για να βοηθήσουμε τις απανταχού τροφαντές κουκλάρες, να είναι ακόμα πιο κουκλάρες.

Ανέκαθεν, οι γυναίκες  που είχαν παραπάνω κιλάκια, ήταν μια κατηγορία από μόνες τους. Θα σας πω κάτι, εμπιστευτικά, και μετά θα το πετάξουμε στο πηγάδι. Όταν οι καμπύλες σου ξεχειλίζουν, οφείλεις να προσέχεις κάποια πράγματα. Μην αγχώνεσαι όμως. Δεν είναι τόσο δύσκολο όσο φαίνεται.

Τα ρουχα γυναικεια που θα φοράς ας είναι λίγο παραπάνω μελετημένα. Άλλωστε, κανείς δεν κέρδισε, αφήνοντας τα πράγματα στην τύχη.

Τώρα θα ασχοληθούμε με ένα άλλο, μεγάλο κεφάλαιο της γυναικείας γκαρνταρόμπας, τις μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθη. Διότι, σημαντικό το φόρεμα δεν λέω, αλλά και η μπλούζα δεν πάει πίσω. Είναι αποδεδειγμένο, ότι αλλάζοντας την μπλούζα, αλλάζεις όλη την εικόνα. Ακόμα και να φοράς τα ίδια ρούχα για δεύτερη συνεχόμενη μέρα, βάζοντας άλλη μπλούζα, θα δείχνεις εντελώς διαφορετική.

Φυσικά, κι εδώ χρειάζεται αγάπη και φροντίδα. Στα ρουχα για παχουλες υπάρχουν, ευτυχώς, απαράβατοι κανόνες, που μπορούν να σε βοηθήσουν να ξεχωρίσεις. Βέβαια, αυτό δεν σημαίνει ότι θα συμβιβαστείς με παλιομοδίτικα κομμάτια. Αντιθέτως. Μιλάμε για νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθη που μπορούν να συνοδεύσουν την δυναμική γυναίκα, της σημερινής εποχής.

Για ακόμη μια φορά, θα μοιραστούμε τα πολύτιμα μυστικά μας, μαζί σου. Κι όχι για κάποιο άλλο λόγο. Απλά γιατί πιστεύουμε ότι οι μπλουζες για παχουλες, είναι πολύ σημαντικές και πρέπει να φτάσουν με κάθε τρόπο, στα χέρια σου. Αρκεί, ο τρόπος που θα τις λάβεις και κυρίως που θα τις βάλεις, να είναι ο σωστός.

Εμείς ξέρουμε τον τρόπο τον σωστό τον έξυπνο και σου τον παραδίδουμε. Όχι να το παινευτούμε αλλά τα ρουχα μεγαλα μεγεθη γυναικεια είναι στο στοιχείο μας. Γιατί να το κρύψωμεν άλλωστε;;;;

Μανίκια

Δεν θέλω πάλι αντιδράσεις. Είπαμε ναι, μανίκια. Όπως και στα φορεματα μεγαλα μεγεθη, και οι μπλουζες μεγαλα μεγεθη, το σηκώνουν το μανικάκι τους. Το μπράτσο που λέγαμε; Αυτό που θέλουμε  να κρύψουμε; Α, να γεια σου. Ε και στις μπλούζες το ίδιο ισχύει.

Έξω οι Ώμοι

Τι πιο ωραίο και σέξυ από το στέρνο μιας γυναίκας, σε συνδυασμό με τους ώμους, να βρίσκονται σε κοινή θέα; Εννοούμε εκείνες τις μπλούζες στα ρουχα γυναικεια μεγαλα μεγεθη που έχουν λάστιχο στο πάνω μέρος. Αυτό, τους επιτρέπει να στέκονται ομοιόμορφα κάτω από τους ώμους και πάνω από το στήθος. Όμως, εδώ υπάρχει ένας περιορισμός. Αυτές οι μπλούζες ταιριάζουν σε γυναίκες με μικρό ή κανονικό στήθος.

Έξω οι Ώμοι, Μέσα το Στέρνο

Αλλά, τι; Τις φίλες μας με μεγάλο στήθος έτσι θα τις αφήναμε; Όχι, βέβαια. Μπορείς κι εσύ με το έξι νούμερο σουτιέν, να αφήσεις τους ώμους σου γυμνούς. Υπάρχουν τα αρμόζοντα ρουχα για ευσωμεσ και για σένα. Μπορείς να επιλέξεις μια μπλούζα που να έχει, ναι μεν, έξω τους ώμους αλλά να κλείνει από εκεί και πάνω, για να μπορέσεις να βάλεις σουτιέν. Σατανικό;;

Τουνίκ

Και πάμε, επιτέλους, στις τουνίκ. Ω! Ναι! Αυτά τα υπέροχα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη, που θα σε σώσουν πολλάκις από βέβαιη κηλίδωση. Τι σημαίνει κηλίδωση; Μα το ενδεχόμενο να εκτεθείς ανεπανόρθωτα, αν δεν διαθέτεις μια τουνίκ για να κρύψει ότι δεν πρέπει να φαίνεται. Και θα έχεις και ένα ανέμελο στυλ, που θα σε παραπέμπει σε άλλες εποχές.

Πουκαμίσες

Οι λατρεμένες μας πουκαμίσες, που τόσο έχουμε εκθειάσει στο παρελθόν. Και πώς να μην πούμε τα καλύτερα άλλωστε? Αφού είναι ένα κομμάτι που μπορεί να φορεθεί ακόμα και πάνω από κολλητά ρούχα. Τα οποία, ως γνωστόν, δυστυχώς, είναι απαγορευτικά για τις στρογγυλοβαλμένες κυρίες. Με την πουκαμίσα όμως τίποτα δεν απαγορεύεται. Την βάζεις από πάνω και καθάρισες.

Ασσύμετρη

Δηλαδή η μπλούζα που από την μια πλευρά είναι πιο μακριά από την άλλη. Γιατί, θα με ρωτήσεις τώρα εσύ και θα έχεις και δίκιο. Γιατί έτσι θα σου απαντήσω εγώ. Γιατί δίνει χάρη. Γιατί η μια πλευρά κουνιέται περισσότερο και αυτό προσδίδει γοητεία και μυστήριο.

Νομίζω πώς καλύψαμε επαρκώς και αυτή την κατηγορία στα μεγαλα μεγεθη γυναικειαπου ταλανίζει πολλές γυναίκες του συγκεκριμένου βεληνεκούς.

Κάνε μια βόλτα στο www.rave.com.gr δεν έχεις να χάσεις κάτι. Αντιθέτως, θα καταλάβεις, πως είμαστε σε θέση να σου προσφέρουμε, τα καλύτερα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη on line, που μπορείς να έχεις στην κατοχή σου.

Γιατί ότι λάμπει…. μπορεί να είναι και χρυσός.

No tags 0