6 Κομμάτια που Πρέπει να Έχεις Φέτος το Καλοκαίρι

6 Κομμάτια που Πρέπει να Έχεις Φέτος το Καλοκαίρι

Κάθε χρόνο “φωνάζουν” όλα τα sites και τα περιοδικά, για ορισμένα κομμάτια που πρέπει οπωσδήποτε να έχεις στην γκαρνταρόμπα σου. Θα σου φανεί περιττό αλλά δεν είναι. Πραγματικά, υπάρχουν κάποια ρουχα γυναικεια που επιβάλλεται να είναι διαθέσιμα, προκειμένου να σε βοηθήσουν σε μια δύσκολη στιγμή.

Μεταξύ μας, υπάρχουν δύσκολες στιγμές. Που δεν έχεις τι να βάλεις, που έβαλες δυο τρία κιλάκια παραπάνω και τα ρουχα για παχουλες είναι η μόνη σου επιλογή. Δεν πειράζει όμως, οι καμπύλες είναι διαχρονικές και αρέσουν σε όλους, ανεξαρτήτως φύλλου.

Αυτά τα κομμάτια, δεν είναι απαραιτήτως καινοτόμα. Μερικά είναι διαχρονικά και άλλα πάλι, είναι καινούριες προσαρτήσεις στον χώρο της μόδας. Σαφώς και δεν είπαμε να είσαι fashion victim, κανείς δεν το θέλει αυτό. Μπορείς όμως, να υποστηρίζεις το προσωπικό σου στυλ, ακολουθώντας τις τάσεις της μόδας, με στοιχεία της δικής σου προσωπικότητας. Αυτό σημαίνει στυλ. Να φοράς ότι θέλεις, αλλά να θυμίζεις πάντα γυναίκα της εποχής σου.

Τι κι αν τα ρουχα μεγαλα μεγεθη είναι το στοιχείο σου; Ακόμα καλύτερα. Σαφώς κι εσύ μπορείς να φροντίσεις να έχεις εκείνα τα ρουχα για ευσωμεςπου μπορούν να κινηθούν άνετα σε όλες τις περιστάσεις.

Για πάμε να τα δούμε. Και θέλω προσοχή ε! Το ζήτημα είναι σημαντικό.

  1. Το Μπλουζάκι Εσώρουχο

Συνήθως, όταν είσαι τροφαντούλα και χρησιμοποιείες ρουχα για παχουλεςκαλό είναι να φοράς ένα κορμάκι από μέσα. Όσο να ‘ναι μαζεύει. Τώρα το καλοκαίρι όμως, αν το κάνεις αυτό θα σκάσεις. Οπότε, το κλασικό μπλουζάκι εσώρουχο είναι ότι πρέπει για να καλύπτει τις ατέλειες. Φοριέται μέσα από μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθη, από φορεματα xlή από ότι άλλο επιλέξεις εσύ.

  1. Η Κοντομάνικη Μπλούζα

Ε, νομίζω πως ο λόγος είναι πρωφανής, αλλά ας πούμε δυο κουβέντες. Μια κοντομάνικη μπλούζα, ειδικά αν προέρχεται από τις μπλουζες μεγαλα μεγεθη, μπορεί να φορεθεί με τα πάντα. Άσε που, αν είναι αέρινη και λίγο ριχτούλα θα δροσίζεσαι κιόλας.

  1. Η Καλοκαιρινή Πουκαμίσα

Γιατί μπορεί να φορεθεί και ως πουκαμίσα, αλλά και ως πανωφόρι. Για τις δύσκολες, κρύες νύχτες του νησιού. Ξέρεις ε; Καλά, το ότι κρύβει τις ατέλειες είναι πλέον πασίγνωστο. Φοράς οτιδήποτε από μέσα, πετάς την πουκαμίσα σου από πάνω και είσαι έτοιμη.

  1. Το Καθημερινό σου Φόρεμα

Ένα καθημερινό φορεματάκι είναι ότι πρέπει όταν θες να ετοιμαστείς και να φύγεις γρήγορα. Φορά το φορεματάκι σου, τα σανδαλάκια σου και φύγαμε. Κορίτσι, οι δυο μας είμαστε. Οι ζουμερές γυναίκες είναι δύσκολο να το κάνουν αυτό. Οπότε τα φορεματα μεγαλα μεγεθησε απλή και φαρδιά γραμμή, είναι το ιδανικότερο.

  1. Το Καλό σου Φόρεμα

Εντάξει, καλό το “ρίξε κάτι πάνω σου να φύγουμε”, αλλά μερικές φορές, χρειάζεται περισσότερη προετοιμασία. Γιατί, καλοκαίρι είναι, μια συναυλία θα την πας. Να μην έχεις ένα καλό φόρεμα να σε συνοδεύσει; Τα βραδυνα φορεματαδεν φεύγουν από το προσκήνιο ποτέ. Τα έχουμε ξαναπεί. Το φουστάνι, χαρακτήριζε και θα χαρακτηρίζει την γυναίκα.

  1. Παντελόνι Αεράτο

Το αφήσαμε για το τέλος, αλλά είναι εξίσου σημαντικό. Αν είναι και παντελόνα, ακόμα καλύτερα. Καταρχήν, η κίνηση που έχει καθώς περπατάς, λειτουργεί σαν φυσικό air condition. Επίσης βρε κορίτσια, από όλα τα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθηείναι ότι πιο άνετο μπορείς να φορέσεις από κάτω. Λειτουργεί αντίστροφα με την μπλούζα, που αναφέρθηκε παραπάνω. Δηλαδή, φοράς αυτό και από πάνω ό,τι μα ό,τι θέλεις.

Τα πράγματα, λοιπόν είναι εύκολα κι απλά. Με έξι βασικά κομμάτια, θα βγάλεις όλο το καλοκαίρι. Ό,τι άλλα γυναικεια ρουχα και να ψωνίσεις, πάντα θα ταιριάζουν με αυτά. Είναι κομψά, άνετα, απαραίτητα και συνδυάζονται εύκολα.

Πάλι φροντίσαμε για την ενημέρωσή σου. Γιατί στην RAVE τα νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθη, είναι η ειδικότητά μας.

No tags 0