10 tips για σοφιστικέ ντύσιμο

10 tips

1. Διάλεξε μονόχρωμα φορέματα σε καθαρές γραμμές
Ένα σικάτο μονόχρωμο φόρεμα σε Α γραμμή θα σου χαρίσει την άνεση και το στυλ που επιζητάς για ένα σικάτο, office look. Μην ξεχνάς πως τα άνετα, αέρινα φορέματα μπορούν να κολακεύσουν το σώμα και να κρύψουν ατέλειες.

2. Tα σωστά τα χρώματα, κάνουν την διαφορά
Αν θες να τραβήξεις τα βλέμματα επέλεξε έντονα φορέματα που θα μαγνητίσουν τα βλέμματα. Για ένα σοφιστικέ ντύσιμο προτίμησε πιο ώριμα, ουδέτερα χρώματα (όπως μαύρο, γκρι, μπεζ ή μπλε), και δημιούργησε ένα «σοβαρό» outfit.

3. Μονοχρωμία η… «θαυματουργή»
Ό, τι κι αν επιλέξεις, επέλεξε σικάτα αξεσουάρ που θα αναβαθμίσουν το ντύσιμό σου. Για ένα πιο «ισορροπημένο» look προτίμησε αξεσουάρ ίδιου χρώματος με τα ρούχα σου.

4. Ρούχα «πασπαρτού» 
Επένδυσε σε ρούχα που ταιριάζουν σε σένα και προσάρμοσε κάθε φορά το ντύσιμό σου. Μια μονόχρωμη μπλούζα, ένα τζιν και μαύρα αξεσουάρ είναι μια σίγουρη επιλογή για ένα ντύσιμο ιδανικό για το γραφείο ή την βραδινή σου έξοδο.

5. Less is more
Τα αξεσουάρ μπορεί να είναι εντυπωσιακά όμως μην ξεχνάς το μέτρο για τις καθημερινές σου εμφανίσεις. Το λιτό, είναι και σικάτο.

6. Φλατ παπούτσια
Προτίμησε ένα όμορφο, καλής ποιότητας ζευγάρι παπούτσια, ακόμα και φλατ, και άσε στην άκρη γόβες που δείχνουν φθηνές. Τα τακούνια δεν είναι ο μόνος τρόπος για να κάνεις το ντύσιμό σου κλασάτο.

7. Όταν δεν ξέρεις τι να βάλεις, η λύση είναι μία
Όταν έρχεται μια από αυτές τις μέρες που η ντουλάπα μοιάζει να μην έχει τίποτα καλό, διάλεξε το μαύρο. Ένα total black, ολόμαυρο ντύσιμο είναι ό,τι πιο chic μπορείς να επιλέξεις.

8. Deux-pieces κοστούμι
Ένα κοστούμι σε σκούρα χρώματα είναι μια κλασσική επιλογή για ένα σοφιστικέ business look. Βγάλε το σακάκι και τα υφασμάτινα παντελόνια από την ντουλάπα και μεγαλούργησε.

9. Το λευκό πουκάμισο
Μπορείς να το συνδυάσεις με τα πάντα, με φούστα ή παντελόνι, και να δημιουργήσεις στο λεπτό το τέλειο look.

10. Ένα τη φορά
Αν επιλέξεις ένα κομμάτι με έντονα σχέδια, επέλεξε «ήσυχα» αξεσουάρ και παπούτσια για να κρατήσεις ισορροπία στο ντύσιμό σου. Ο χρυσός κανόνας… διάλεξε ένα «έντονο» κομμάτι τη φορά και τα υπόλοιπα κομμάτια σε ουδέτερους τόνους.

No tags 0