Τη Μπλούζα και τα Μάτια Σου

Τη Μπλούζα και τα Μάτια Σου

Λοιπόν κούκλα μου για ακόμη μια φορά, θα αναλύσουμε την πολύτιμη εμφάνιση σου. Αυτή την φορά θα μιλήσουμε για τις μπλούζες. Οι μπλούζες είναι εκείνο το κομμάτι που, τελικά, ορίζει το αποτέλεσμα. Καλώς ή κακώς, η μπλούζα είναι το ρούχο που ξεχωρίζει τις καλόγουστες επιλογές, από εκείνες που μπορούν να σε εκθέσουν ανεπανόρθωτα.

Όμως, να μην της φάμε το δίκιο. Μπορείς την έρμη να την συνδυάσεις με ότι, μα ότι, θες. Μπορείς να βάλεις από κάτω, παντελόνι, κολάν, φούστα ακόμα και φουστάνι, αρκεί να είναι το σωστό. Στα γυναικεια ρουχα δεν υπάρχουν περιορισμοί ούτως ή άλλως. Γιατί, αφενός υπάρχει μεγάλη γκάμα και αφετέρου γιατί, βεβαίως βεβαίως, ποιος μπορεί να περιορίσει τις γυναίκες;

Πάντως, η μπλούζα είναι καλόβολη και κακία δεν κρατάει, αφού με την βοήθεια της, μπορείς να πετύχεις αμέτρητους συνδυασμούς. Όμως, όσον αφορά στα γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθηεδώ μπορούμε να κάνουμε μερικά κολπάκια, για να βοηθήσουμε το σώμα μας να φαίνεται όσο καλύτερο γίνεται. Γιατί, πώς να το κάνουμε; Δυστυχώς, όταν η ζυγαριά μας δείχνει λίγο παραπάνω, πρέπει να ξέρουμε να ντυνόμαστε. Όχι, όχι δεν θα σε περιορίσω γλυκιά μου. Μην τρομάζεις. Τολμώ άλλωστε; Απλά θα σου δώσω κάποιες οδηγίες, για να δείχνεις πιο Θεά από ότι είσαι. Υπάρχουν μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθη που υπόσχονται ομορφιές.

Μην ανησυχείς καθόλου και πάλι σου βρήκαμε λύση. Μαζέψαμε μικρά, και ουχί ένοχα, μυστικά για όλες τις τσουμπωτές και ζηλευτές μας κυρίες. Η κάθε μια, σύμφωνα με το κορμί που διαθέτει, μπορεί να φορέσει τις κατάλληλες μπλουζες για παχουλες που να της ταιριάζουν και να την κολακεύουν.

Ας πούμε:

Ότι έχεις μεγάλο στήθος

Σαφώς και είναι ένα μεγάλο γυναικείο όπλο, αλλά θέλει και αυτό την προσοχή του για να τονίζεται όσο πρέπει και να μην καταντάει φτηνό.

Σου προτείνουμε λοιπόν, να αποφύγεις τα ζιβάγκο ή ότι άλλο κλείνει μέχρι πολύ ψηλά. Αντ’αυτού, μπορείς να προτιμήσεις μπλούζες με V λαιμόκοψη ή με ντεκολτέ, που τελειώνει ακριβώς εκεί που ξεκινάει το στέρνο. Τόσο όσο όμως. Πρόσεχε μην το κάνεις πρόστυχο. Δηλαδή. Όχι στις μπλούζες με διαφάνειες στο κόψιμο του στήθους ή με ξεχειλωμένες λεπτομέρειες. Το στήθος σου τραβάει ήδη τα βλέμματα, δεν χρειάζεται ενισχύσεις.

Το ιδανικό θα ήταν μια μπλούζα με το σωστό άνοιγμα στο ντεκολτέ, εφαρμοστή μέση και να ανοίγει λίγο μπρος την κοιλιά. Είτε έχεις πρόβλημα στην κοιλιά είτε όχι, θα αντισταθμίσει την κατάσταση. Αν, δε, έχει και μανίκι τριών τετάρτων, για να κρύβει τα μπρατσάκια, είναι ότι πρέπει.

Επίσης, πες όχι στα εφαρμοστά πουκάμισα. Είναι καλύτερα, να διαλέξεις μια αεράτη, καλοκαιρινή πουκαμίσα με λίγο σουφρίτσα στην μέση. Αν βάλεις και από μέσα ένα τοπ με λίγο φαρδιές τιράντες (όχι πολύ φαρδιές, γιατί δείχνουν το στήθος ακόμη μεγαλύτερο) που να κρύβουν το σουτιέν, είναι ότι καλύτερο.

Ότι έχεις θέμα στην κοιλιά (μεγάλο θέμα)

Αυτό είναι πρόβλημα. Το ξέρουμε. Αλλά υπάρχει και για την κοιλιά, το καμουφλάζ το σωστό. Γνωρίζουμε από μπλουζες μεγαλα μεγεθη και τα τερτίπια τους και θα βοηθήσουμε κι εδώ, αποτελεσματικά όπως πάντα. Άντε πάλι, τυχερούλα.

Εδώ, λοιπόν, ισχύει το αντίθετο από πάνω. Δηλαδή. Εδώ θέλουμε μπλούζες που να μην είναι εφαρμοστές στην μέση. Διότι, θα διογκώσουν την κοιλιά, ίσως και περισσότερο από ότι πρέπει. Καλό είναι, να προτιμήσεις μπλούζες, που ιδανικά, να δένουν κάτω από το στήθος. Έτσι θα αφήνουν την κοιλιά, να… κινείται ελεύθερη, χωρίς να δέχεται τα αδιάκριτα βλέμματα. Αν δεν δένει με ένα κορδονάκι, ας είναι εφαρμοστή στο στήθος, έστω.

Εννοείται πώς αποφεύγουμε οτιδήποτε κολλητό στην περιοχή της κοιλιάς. Όμως, αν θέλετε να φορέσετε μια διάφανη πουκαμίσα ή μια πιο αραχνοΰφαντη μπλούζα, καλά είναι να φοράτε από μέσα ένα στενό top. Θα μαζέψει τα περιττά. Το στενό top επιτρέπεται όμως, μόνο στην περίπτωση που θα φοράτε κάτι φαρδύ από πάνω. Ποτέ μόνο του.

Διαπιστώνεις, τελικά, και μόνη σου, ότι για όλα υπάρχει λύση. Το ότι έχουμε παραπανίσια “υπάρχοντα”, δεν σημαίνει ότι πρέπει να το ξέρουν και οι άλλοι. Αφού μπορείς να το κρύψεις, τουλάχιστον κάνε το καλά. Υπάρχει τρόπος και εμείς τον ξέρουμε.

Στο www.rave.com.gr θα βρεις ρουχα eshopπου θα ικανοποιήσουν τις απαιτήσεις σου στο έπακρο. Ρούχα για όλες τις αιθέριες παρουσίες μας!!!!

No tags 0