Λάμψε με Παγιέτες! Πώς τις φοράμε;

Οι Παγιέτες είναι αναμφισβήτητα ο μεγάλος νικητής στις τάσεις στα γυναικεία ρούχα της νέας σεζόν. Τις είδαμε στις επιδείξεις μόδας των μεγαλύτερων σχεδιαστών, και στα outfits των ξένων αλλά και εγχώριων star. Τώρα, είμαστε κι εμείς έτοιμες να παρασυρθούμε στη λαμπερή δίνη της μόδας.

Πάμε να δούμε λοιπόν πως να φορέσεις γυναικεία ρούχα με Παγιέτες & θα πως να τα συνδυάσεις αρμονικά με τα υπόλοιπα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου, χωρίς υπερβολές.

Η Παγιέτα μας αρκεί.

Οι Παγιέτες είναι αρκετές για να μετατρέψουν κάθε ντύσιμο σε ιδιαίτερο & εντυπωσιακό. Θυμήσου πως η μόδα δε θέλει υπερβολές. Όταν τις επιλέγεις για το ντυσιμό σου, δεν χρειάζεται να φορέσεις πολλά αξεσουάρ ή φανταχτερά παπούτσια. Προσπάθησε να  κρατήσεις ήσυχους τόνους σε όλα τα υπόλοιπα κομμάτια που θα επιλέξεις, και άσε τις Παγιέτες να “κάνουν τη φασαρία”!

Κι αν υπάρχουν οι μέρες που δεν θες να αποχωρηστείς εκείνο το αγαπημένο σου μαύρο παντελόνι, και σπας το κεφάλι σου τι να φορέσεις για να δείχνεις εξίσου εκθαμβωτική, τότε υπάρχει η λύση! Και άνετη, και απαστράπτουσα, και με αέρινο ζακετάκι που καμουφλάρει τα περιττά!

Φόρεσέ το, υποστήριξέ το.

Είπαμε να ακολουθούμε τη μόδα, αλλά χωρίς να ξεφεύγουμε από το δικό μας προσωπικό στυλ, αυτό που μας αντιπροσωπεύει! Μη ξεχνάς επίσης, πως πάντα μα πάντα, έχουμε ως γνώμωνα το τι ταιριάζει στο σώμα μας και κολακεύει τη σιλουέτα μας. Αν κι εσύ έχεις κάποια αφράτα σημεία στο σώμα σου, μια ιδανική επιλογή είναι εκείνα τα γυναικεία ρούχα που «κλέβουν» στο μάτι, και δίνουν την αίσθηση πιο καλλίγραμμης σιλουέτας.

Ένα κομμάτι που μπορεί να σε βγάλει ασπροπρόσωπη σε κάθε ιδιαίτερη περίσταση, είναι ένα μονόχρωμο φόρεμα με λαμπερές λεπτομέρειες από Παγιέτες. Διαθέσιμο σε μαύρο, κυπαρισσί ή μπορντό, είναι εδώ για να σε κάνει να λάμψεις με κομψότητα & στυλ. Είναι το φόρεμα που επιλέγοντάς το, δεν χρειάζεται να ανησυχείς για το τι αξεσουάρ θα βάλεις, ή με τι παπούτσια να το συνδυάσεις. Από μόνο του είναι αρκετό για να κάνει τη διαφορά!

Τόλμησε με ασφάλεια.

Τόλμησε να παντρέψεις 2 τάσεις μαζί, μοτίβα και Παγιέτες μαζί! Σου ακούγεται υπερβολή; Κι όμως δεν είναι. Κι αν εσύ δεν ξέρεις πως, η μόδα σου δίνει την έμπνευση που χρειάζεσαι για να υπογραμμίσεις το προσωπικό σου στυλ και να υποκύψεις με τον πιο στυλάτο τρόπο, στις πιο κομψές τάσεις της σεζόν.

Μια αμπιγιέ μπλούζα με ζεβρέ σχέδιο & μαύρες, διακριτικές Παγιέτες, είναι η άψογη επιλογή για να συνδυάσεις με ασφάλεια 2 τάσεις μαζί. Το animal print είναι ένα πολύ ιδιαίτερο και διαχρονικό σχέδιο που δεν πρόκειται να φύγει ποτέ από τη μόδα. Είναι από τα γυναικεία ρούχα που ταιριάζουν εύκολα με πολλά κομμάτια της γκαρνταρόμπας μας, και αμέσως αναβαθμίζει το look μας.  

Δεν χόρτασες λάμψη; Ανακάλυψε κι άλλα εντυπωσιακά κομμάτια με Παγιέτες, για κάθε στυλ και κάθε σωματότυπο, και βρες αυτό που ταιριάζει σε σένα! Ας λάμψουμε κορίτσια μου!

Δες όλα τα γυναικεία ρούχα με Παγιέτες πατώντας εδώ!

No tags 2