Αντέγραψε το Look της Πριγκίπισσας Meghan Markl!

Το απαστράπτον δαχτυλίδι στο χέρι της Meghan Markle, δεν είναι η μόνη προσθήκη που έκανε στο στυλ της, από τότε ξεκίνησε η σχέση της με τον Πρίγκιπα Χάρι. Η ντουλάπα της ηθοποιού έχει μεταμορφωθεί για να αντικατοπτρίζει καλύτερα τη μελλοντική της θέση στη βασιλική οικογένεια. Οι μίνι φούστες και τα καυτά φορέματα, αντικαταστάθηκαν από γυναικεία ρούχα σε πιο αυστηρό και σικάτο ύφος.

Για πάμε να δούμε όμως πιο προσεκτικά, τι επιλέγει για τις καθημερινές της εμφανίσεις.

1. Αγαπά το Total Black

Παρόλο που η Meghan Markle είναι μια λεπτεπίλεπτη γυναίκα με ιδανικές αναλογίες, και αυτή αγαπά το total black-ολόμαυρο look για τις εμφανίσεις της. Επιλέγει γυναικεία ρούχα σε ουδέτερο μαύρο χρώμα, που αποτελούν μια ασφαλή και απόλυτα κομψή επιλογή για κάθε περίσταση. Εντυπωσιακά καπέλα και μικροσκοπικά αξεσουάρ επιστρατεύονται για να δώσουν περισσότερο χαρακτήρα στο ντύσιμό της. Τι κι αν αυτή φαίνεται να έχει αφήσει πίσω της το έντονο μακιγιάζ , εσύ επέλεξε ένα ολόμαυρο σύνολο, συνδυάζοντάς το με το φωτεινό σου κραγιόν και εντυπωσιακά αξεκουάρ. Και κολακεύει, και μαγεύει!

2. Αεράτα Φορέματα

Σίγουρα θα σκέφτεσαι πως αν κι εσύ είχες το σώμα της, θα φορούσες ό,τι πιο κολλητό υπάρχει. Κι όμως! Το αέρινα φορέματα δεν αποτελούν μόνο μια επιλογή που κολακεύει εμάς τις τσουπωτές. Αλλά και μια τάση που οι μεγαλύτερες stars επιλέγουν. Τα αέρινα γυναικεία φορέματα δίνουν ανάλαφρο χαρακτήρα στο look σου, και ένα πιο θηλυκό αέρα σε κάθε σου εμφάνιση. Επέλεξε γυναικεία φορέματα που ανοίγουν από το στήθος και κάτω, σε midi ή maxi γραμμή.

3. Λουλούδια παντού

Τα μοτίβα είναι η τάση που έρχεται από τους μεγαλύτερους οίκους μόδας. Υπόσχεται να ντύσει με χρώμα όλα μας τα ρούχα. Φόρεσε λπυλούδια ή γεωμετρικά σχέδια, ακόμα και σε γυναικεία ρούχα για πιο ιδιαίτερες περιστάσεις. Προσδίδουν μια πιο μοντέρνα και «χαρούμενη» χροιά στο look σου, και σίγουρα θα σε κάνουν να ξεχωρίσεις από τις υπόλοιπες παρουσίες γύρω σου. Η Meghan Markle συνηθίζει να επιλέγει εντυπωσιακά, φλοράλ γυναικεία φορέματα. Ενώ τα υπόλοιπα στοιχεία που ολοκληρώνουν το ντύσιμό της, μένουν σε πιο ήσυχους, ουδέτερους τόνους.

Τελικά το να αποκτήσεις το look της μέλλουσας πριγκίπισσας Meghan Markle δεν είναι και τόσο δύσκολο! Εσύ τι λες;