Πώς Ψωνίζουμε Διαδικτυακά;

Θέλεις, και σε συμφέρει, να ψωνίζεις διαδικτυακά. Ξέρεις όμως πώς να το κάνεις σωστά; Υπάρχει ο κατάλληλος τρόπος και οι σωστές επιχειρήσεις, προκειμένου να ικανοποιήσουν τη διστακτικότητα των πελατών τους.

Στη σύγχρονη εποχή όλο και περισσότερες γυναίκες επιλέγουν το διαδίκτυο, για να αγοράσουν γυναικεια ρουχα.

Πάμε να δούμε γιατί:

  • Γιατί βρίσκεσαι στην άνεση του σπιτιού σου.
  • Γιατί δεν στριμώχνεσαι, μαζί με όλους τους υπόλοιπους.
  • Γιατί δεν περιμένεις στην ουρά, για το ταμείο ή το δοκιμαστήριο.
  • Γιατί τσεκάρεις όσο θες τα γυναικεια ρουχα που σε ενδιαφέρουν, χωρίς να σε κοιτάει στραβά η πωλήτρια.
  • Γιατί όλα, φορεματαμπλουζεςπανωφορια, είναι κατηγοριοποιημένα και τα βρίσκεις με το πάτημα ενός κουμπιού.
  • Γιατί το καλοκαίρι, που σκάει ο τζίτζικας, δεν ιδρώνεις βάλε βγάλε, όλη την ώρα.

Επικρατεί η εντύπωση, ότι δεν είναι πολύ ασφαλές να ψωνίζεις ρουχα γυναικεια από το διαδίκτυο. Ορισμένες κυρίες, φοβούνται (και με το δίκιο τους), ότι ίσως να μην τους κάνει αυτό που θα πάρουν και θα παιδευτούν να το αντικαταστήσουν. Φοβούνται επίσης, ότι το κατάστημα που θα απευθυνθούν, μπορεί να είναι αμφιβόλου προελεύσεως. Ωστόσο το κατάστημα φαίνεται από τη γενικότερη παρουσία του στο διαδίκτυο.

Να μερικοί τρόποι για να «ψάξεις» το e-shop που επέλεξες:

  • Κοίτα στο facebook. Τις αναρτήσεις, τη συχνότητα, τα σχόλια των υπολοίπων και την εικόνα του γενικότερα.
  • Μετά έλεγξε την ιστοσελίδα. Κανείς δεν θα έκανε μια πολύ ωραία και λειτουργική ιστοσελίδα, για να κοροϊδέψει τον κόσμο.
  • Ψάξε στο google τη διεύθυνση.
  • Πάρτους τηλέφωνο, μίλα μαζί τους.

Διπλοτσέκαρες, λοιπόν το μαγαζί και είναι οκ. Τώρα; Τώρα άκου τι πρέπει να κάνεις, για να έρθουν τα καταλληλότερα για εσένα ρούχα και να αποφύγεις τυχόν κούραση.

Από την RAVE, θα σε προτρέψουμε και πάλι, να ακολουθήσεις κάποιες συμβουλές – τεχνάσματα, για να καταλήξεις εκεί ακριβώς που θες. Εμείς στα παρέχουμε κι εσύ μπορείς να τα χρησιμοποιήσεις.

Πάμε να δούμε:

1. Μάθε το Νούμερό Σου

Βγάλε τη μεζούρα και μέτρα στήθοςμέση και γοφούς. Επειδή δεν έχουμε ρούχα από μια εταιρεία μόνο δεν μπορούμε να σου πούμε το νουμεράκι σου για κάθε ρούχο όμως μπορούμε να σου στείλουμε αυτό που σου ταιριάζει σε κάθε επιλογή σου. Οπότε κράτα σημειωμένα τα μέτρα σου κ στείλτα μας με την παραγγελία σου (στις σημειώσεις) ή πάρε μας τηλέφωνο.

2. Σημείωσε ό,τι σου Αρέσει

Σημείωσε τους κωδικούς των ρούχων της προτίμησής σου σε ένα χαρτάκι, για να τους θυμάσαι. Στείλτα μαζί με το νούμερο που φοράς, και αν θες και μια φωτογραφία, για να δούμε τον σωματότυπο σου. Έπειτα, σύμφωνα με τις πληροφορίες που θα μας έχεις δώσει, θα σε καθοδηγήσουμε στα κομμάτια που σου ταιριάζουν περισσότερο.

3. Προσοχή στο Χρώμα

Σαφώς και τα φανταχτερά χρώματα χτυπούν περισσότερο στο μάτι. Είναι όμως έτσι όπως φαίνονται στη φωτογραφία; Συνήθως όχι. Οπότε, καλό είναι να προτιμήσεις τα κλασικά χρώματα, που ταιριάζουν και με όλα.

4. Ζήτα και θα σου Δοθεί

Σου αρέσει ένα κομμάτι π.χ. από τα βραδυνα φορεματα και δεν υπάρχει στο νούμερό σου; Κανένα πρόβλημα. Πάρε μας τηλέφωνο και εμείς θα το φέρουμε. Γι αυτό αγχώθηκες; Σιγά το πράγμα

5. Προσοχή στα Μεταφορικά

Γιατί να πληρώνεις μεταφορικά; Αφού πάνω από 60 ευρώ είναι δωρεάν. Σε συμφέρει, λοιπόν, να συγκεντρώνεις τις αγορές σου. Δεν υπάρχει λόγος να επιβαρύνεσαι κάτι που μπορείς να γλυτώσεις.

Ασφάλεια στις Αγορές

Οι αγορές μέσα από το ηλεκτρονικό κατάστημα της RAVE είναι απόλυτα ασφαλής και δεν διατρέχετε κανέναν κίνδυνο. Μπορείτε να πληρώσετε με ασφάλεια με την πιστωτική σας κάρτα καθώς εμείς δεν αποθηκεύουμε πουθενά τα στοιχεία της κάρτας σας. Η συγκεκριμένη διαδικασία γίνεται στο περιβάλλον της τράπεζας και δεν έχετε κανένα φόβο να διαρρεύσουν τα στοιχεία σας.

Τώρα ξέρεις τι δικαιούσαι. Δεν φαντάζομαι να συμβιβαστείς με κάτι λιγότερο ε; Αγοράζουμε online ρούχα λοιπόν εύκολα και με ασφάλεια. 

Στην RAVE ξέρουμε και θέλουμε να φροντίζουμε τις μοναδικές κυρίες μας. Γιατί τη γυναίκα, πρέπει να την έχεις στα ώπα ώπα!!!

No tags 0