Φθινόπωρο 2017 #Οι_Fashion_Bloggers_προτείνουν

Φθινόπωρο 2017 #Οι_Fashion_Bloggers_προτείνουν

Μπρρρρρ κρύοοοο. Άντε καλέ, που τσίμπησες αμέσως. Ποιο κρύο; Δεύτερο καλοκαίρι περνάμε. Έτσι μου ‘ρχεται να ζητήσω κι άλλη άδεια (όχι αφεντικούλι αστειεύομαι).

Η ζέστη έχει κατσικωθεί και δεν λέει να φύγει. Ευτυχώς κάνει λίγο δροσούλα το βράδυ και κοιμόμαστε σαν άνθρωποι. Τι ωραία εποχή όμως το Φθινόπωρο ε; Βέβαια, δεν ξέρεις τι ρουχα να βάλεις, αλλά εμείς τι κάνουμε εδώ; Σ’ αφήσαμε ποτέ έτσι;

Εδώ που τα λέμε, αυτός ο καιρός, είναι για εμάς που έχουμε κάποια κιλάκια παραπάνω, και τα ρουχα για μεγαλα μεγεθη τα έχουμε ανάγκη. Η εποχή σηκώνει τα ριχτούλια, τα φαρδούλια, τις ζακέτες, που όσο να πεις κρύβουν. Διότι το καλοκαίρι, όσο και να θες να το μαζέψεις, κάτι θα φανεί. Τώρα όμως; Βουρ για νέες περιπέτειες, με εμφανίσεις που θα αφήσουν εποχή.

Μην ανησυχείς λοιπόν, γιατί οι Fashion Bloggers (κάτι κορίτσια που χρησιμοποιώντας το γούστο και τον προσωπικό τους τρόπο ζωής, ασκούν μεγάλη επιρροή στις τάσεις της μόδας), έχουν ήδη αποφανθεί για τα γυναικεια ρουχατου Φθινοπώρου. Διότι, εντάξει – θα μου πεις – είμαι λίγο φαγανή, θέλω και να κρύψω, αλλά θέλω και να ακολουθώ το ρεύμα της εποχής. Γιατί; Άλλωστε, πέρα από την πλάκα, η μόδα δεν απευθύνεται μόνο στις καλλίγραμμες. Αν ήταν έτσι, οι υπόλοιπες θα βγαίναμε έξω γυμνές (Μπα!).

Γιαααα πάμε:

Δερμάτινα

Ναι, καλά είδες. Δερμάτινα. Γιατί όχι; Τι σόι επαναστάτες είμαστε; Το δέρμα προχωρά επί ίσοις όροις φέτος. Ναι, μπορούμε και οι τροφαντούλες να το βάλουμε. Μην το παρακάνεις μόνο. Αρκέσου σε παντελόνια δερμάτινα, τα οποία ούτως ή άλλως είναι από τους βασικότερους αντιπροσώπους από τα νεανικα ρουχα μεγαλα μεγεθη.

Κεντήματα και Δαντέλα

Όχι δεν θα μοιάζεις στην γιαγιά σου. Το trend μας έρχεται από το 2015 και παραμένει. Επί το πλείστον, λοιπόν, βραδυνα φορεματαμε κεντήματα και δαντέλα και θα θυμίζεις και λίγο νοσταλγία και ρομαντισμό, αλλά και λίγο δεκαετία 80’.

Δεκαετία 80’

Δανειζόμαστε την τελευταία φράση της προηγούμενης παραγράφου, για να σου παραθέσουμε την επόμενη τάση, που μας έρχεται από την δεκαετία του 80’. Τι ωραία δεκαετία, τι ωραία και αγνά ήταν όλα. Τέλος πάντων, δεν είναι της παρούσης.

Λίγο το κόψιμο, λοιπόν, λίγο οι αυστηρές γραμμές με κιτς πινελιές, λίγο η υπερβολή, λίγο και τα ρουχα για παχουλεςπου παραπέμπουν στην μαμά. Άμπρακατάμπρα, κυρία μου!!!! Το 80’ είναι και πάλι στην μόδα. Όχι, που δεν θα ήταν.

Μοτίβα

Γιούπιιιιιιιι! Έχουμε ξαναπεί ότι τα μοτίβα ευνοούν τα μεγαλα μεγεθηδιότι τραβούν την προσοχή, αλλού, και δημιουργούν αυταπάτη, ως προς τα παχάκια. Απλά πιο πολύ, προτιμήστε τα, σε μπλουζες για μεγαλα μεγεθη.

Oversized!!!! (Δηλαδή ρουχα γυναικεια μεγαλα μεγεθη)

Ναι, ναι, ναιιιιιιιιιιιι. Φέτος κορίτσι μου γλυκό, έχουμε την τιμητική μας. Θα φορεθούν πολύ τα νεανικα ρουχα σε μεγαλα μεγεθη, από όλες. Όσο πιο μεγαλα θα είναι, τόσο καλύτερα. Η χρονιά θα μπορούσε να ονομαστεί “Η εκδίκηση της Στρουμπουλής”.

Ντεκολτέ

Ε, καλά. Αυτό δεν νομίζω ότι έφυγε και ποτέ από την μόδα. Παλιώνει το παντοδύναμο στήθος;;; Οπότε τα βγάζουμε έξω άφοβα φέτος (όχι ότι τις άλλες χρονιές είχαμε θέμα…).

Όπως βλέπεις, καλή μου αφράτη κυρία, φέτος η μόδα, ράφτηκε στα μέτρα των απανταχού, ζουμερών κοριτσιών. Εκμεταλλεύσου το και μην αφήνεις την ευκαιρία να πάει χαμένη. Όλοι εμείς που λατρεύουμε το φαγητό λίιιιγο παραπάνω, φέτος παίρνουμε το αίμα μας πίσω. Καιρός δεν ήτανε;

Γυναικεία Ρούχα και σε Μεγάλα Μεγέθη

Μείνε ενημερωμένη, μπες στο rave.com.gr και βρες όλα τα ιδανικά κομμάτια, που θα σε συντροφεύσουν κατά την διάρκεια του Φθινοπώρου και βάλε τα γυαλιά στα πρότυπα της πασαρέλας!!

No tags 1