6 Κομμάτια που Πρέπει να Έχετε Φέτος το Φθινόπωρο.

6 Κομμάτια που Πρέπει να Έχετε Φέτος το Φθινόπωρο.

Θυμάστε τι είπαμε στο προηγούμενο μας άρθρο, για την ζέστη που καλά κρατεί; Ξεχάστε το. Βιαστήκαμε να μιλήσουμε. Το κρύο διείσδυσε ξαφνικά στις ζωές μας και μας ήρθε λίγο απότομο. Όχι ότι μας χαλάει βέβαια, καιρός ήταν. Νισάφι με την ζέστη. Ιδρώτας, ταλαιπωρία, ζαλάδες και άλλα πολλά που συνθέτουν, το ελληνικό καλοκαίρι.

Φτάνει όμως. Τώρα, είναι εποχή που μπορείς να δεις τα πάντα στους δρόμους. Οι γυναίκες, φορούν ότι γυναικεια ρουχα βρουν μπροστά τους, αδιαφορώντας για τις καιρικές συνθήκες. Λίγο γιατί συνήθισαν, λίγο γιατί δεν έχουν κατεβάσει τα χειμωνιάτικα, πολύ θέλει νομίζετε να εμφανιστείς με την καπαρτίνα και το πέδιλο;

Βέβαια, εννοείται ότι εμείς δεν τα κάνουμε αυτά ε; Εμείς, όπως και το καλοκαίρι, θα δούμε 6 κομμάτια (γιατί είναι πάντα 6 ποτέ δεν το κατάλαβα), που αν έχεις, διαθέσιμα στην ντουλάπα σου, είσαι έτοιμη για όλα. Κάποια ρουχα γυναικεια, πρέπει να υπάρχουν στην ντουλάπα κάθε γυναίκας, έτσι ώστε να μην χάνει πολύτιμο χρόνο και να είναι πάντα εντυπωσιακή.

Ιδού, λοιπόν κυρίες μου, τα απόλυτα must για το Φθινόπωρο του 2017. Ατιμούτσικα. Πάλι για εσάς δουλεύουμε:

Ζακέτες

Εντάξει νομίζω ότι αυτό εννοείται. Εξάλλου, πανωφορια γυναικεια, οφείλουμε να έχουμε ούτως ή άλλως.
Οι μόδιστροι προτείνουν:
Φέτος η ζακέτα είναι σε χρώματα του Φθινοπώρου, γιατί αυτά αφορά άλλωστε. Μπορντώ, γκρι, μαύρο, μπλε σκούρο. Όσον αφορά, στο μήκος είναι μακριές και για να ζεσταίνουν, αλλά και να καλύπτουν ότι πρέπει να καλυφθεί.

Φόρεμα Maxi

Maxi φορεματα για το Φθινόπωρο φέτος, κορίτσια μου και όποιον πάρει ο χάρος. Εδώ το trend μας έρχεται από το Καλοκαίρι, που τα φορεματαείχαν την τιμητική τους.
Οι μόδιστροι προτείνουν:
Πολύ λελουδικό φέτος. Αεράτα, floral φουστάνια, που παραπέμπουν σε βραδυνα φορεματα, αλλά μπορούν να φορεθούν όλες τις ώρες.

Oversized Σακάκι

Μπορεί και αυτό να ανήκει στα πανωφορια γυναικεια, όπως η ζακέτα, αλλά δεν είναι το ίδιο. Φέτος, οι τροφαντούλες, κινούμαστε ελεύθερα. Τέλος, στα μεσάτα, με ένα κουμπί σακάκια, που έπρεπε να ρουφιέσαι για να τα βάλεις. Ότι πιο κομψό, είναι ένα σακάκι που θα ξεχειλίζει.
Οι μόδιστροι προτείνουν:
Μεγάλο, στυλ δεκαετία του 80’ που φυσάει φέτος. Σε μουντά χρώματα, εμπριμέ ή καρό.

Midi Φούστα

Καλά, οι φούστες χρειάζονται πάντα. Απλά για την εποχή οι mini φούστες δεν ενδείκνυνται, γιατί κάνει κρύο και δεν είναι ακόμα για καλτσόν. Οπότε η midi είναι η ιδανική λύση.
Οι μόδιστροι προτείνουν:
Όχι απαραίτητα πολύ κολλητή, σε διάφορα χρώματα. Σαφώς, το μαύρο, αλλά και άσπρο, εμπριμέ και πουά.

Παντελόνια – Κολάν

Καταρχήν ανήκει στα νεανικα ρουχαΠιστεύουμε όμως ότι, είναι και αυτονόητο. Αν έχεις παντελόνια, σε διάφορα χρώματα, πετάς μια μπλούζα από πάνω και πλατφόρμες και είσαι έτοιμη. Το παντελόνι είναι ότι καλύτερο για το τωρινό κρύο. Δεν είναι ούτε πολύ ζεστό ούτε πολύ κρύο
Οι μόδιστροι προτείνουν:
Κολλητό δέρμα. Είπαμε, δεκαετία 80’.

Πουκάμισο – Πουκαμίσα

Ένα πουκάμισο ή πουκαμίσα είναι ότι πιο ανάλαφρο και ζεστό συνάμα. Φυσικά, με μανικάκι. Ή γενικότερα μπορείτε να βάλετε μπλουζες γυναικειες, που να θυμίζουν πουκαμίσες. Και αυτό είναι πολύ τις μόδας.
Οι μόδιστροι προτείνουν:
Ανάλαφρες, χαλαρές πουκαμίσες με μανίκι, κατά προτίμηση τριών τετάρτων. Τα χρώματα συνεχίζουν να ακολουθούν το Φθινόπωρο, δεν παρεκκλίνετε καθόλου.

Πάει το καλοκαίρι κορίτσια δυστυχώς. Ξεχνάμε τις παραλίες και τις αμμουδιές, φοράμε τα Φθινοπωρινά και βγαίνουμε στην μάχη. Απλά εμείς, θα το κάνουμε με στυλ. Αμ! Πώς; Έτσι;
Άδραξε την ομπρέλα σου και κάνε μια βόλτα στο κατάστημά μας, για να βρεις ρουχα που ταιριάζουν σε εσένα και στο κρύο.

No tags 0