Πιο λαμπερά μαλλιά; Γίνεται!

Πιο λαμπερά μαλλιά; Γίνεται!

Λαμπερά μαλλιά

1. Βούρτσισμα

Μην βουρτσίζεις υπερβολικά τα μαλλιά σου γιατί η τρίχα σπάει και ατονεί. Όσο τα μαλλιά σου είναι ακόμα βρεγμένα προτίμησε μια χτένα με αρκετά μεγάλο διάστημα ανάμεσα στα “δόντια”. Με τον τρόπο αυτό δεν θα τραυματίζεις τα μαλλιά σου και θα μειώσεις κατά πολύ την ψαλίδα.

2. Λούσιμο

Η συχνότητα του λουσίματος καθορίζεται ανάλογα με τον τύπο μαλλιών μας. Λάβε υπ’ όψιν λοιπόν τις ανάγκες των μαλλιών σου και λούσε τα μαλλιά σου μόνο όποτε πρέπει.  Μην λούζεις τα μαλλιά σου κάθε μέρα, η υπερβολή κάνει κακό. Μια τόσο αυστηρή ρουτίνα καθαρισμού θα βλάψει και θα ξηράνει τα μαλλιά σου.

3. Προϊόντα μαλλιών

Τα πολλά τεχνητά, χημικά προϊόντα κάνουν κακό στα μαλλιά σου. Από τις βαφές μέχρι το conditioner και τη λακ, όλα χρειάζονται αλλά με μέτρο. Το καθημερινό styling, οι πολλές θεραπείες μαλλιών και τα προϊόντα καταλήγουν να κουράζουν και να ταλαιπωρούν τα μαλλιά.

4. Λάδι καρύδας

Το λάδι καρύδας εκτός από το δέρμα μπορεί να χρησιμοποιηθεί και για τα μαλλιά. Άπλωσε μια μικρή ποσότητα στις άκρες των μαλλιών σου και απόκτησε γρήγορα και εύκολα μεταξένια και λαμπερά μαλλιά.

No tags 0