5 + 1 Style Tips για Αφράτες Κυρίες!

Με συγχωρείς διορθώνω… style tips για ρουχα για αφράτες κούκλες ήθελα να πω. Είσαι μια από αυτές; Κανένα πρόβλημα! Τώρα υπάρχουν τα κατάλληλα γυναικεια ρουχα και για εσένα.

Ζούμε στην εποχή της εικόνας. Και όχι δεν το λέω για καλό. Τα ΜΜΕ, προσπαθούν να προάγουν μια συγκεκριμένη εικόνα γυναίκας, φορώντας συγκεκριμένα ρουχα γυναικεια. Φυσικά δεν απαξιώνουμε κανέναν. Έκαστος έχει το στυλ του και καλά κάνει. Έτσι ακριβώς έχουμε και εμείς οι εύσωμες το δικό μας όμως και καλά κάνουμε επίσης.

Υπάρχει πάντα τρόπος να δείχνεις πανέμορφη και εκθαμβωτική, ακόμα και αν αυτό που χρειάζεσαι είναι γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη. Θα σου πούμε κάποια μυστικά για να τα φορέσεις, έτσι ώστε να αναδεικνύουν τη λάμψη και το προσωπικό σου εκτόπισμα. Δεν αρκεί να προμηθευτείς όποια ρουχα μεγαλα μεγεθη, βρεις μπροστά σου. Το θέμα είναι ποια ακριβώς.

Εξαπολύσαμε και πάλι τους πράκτορές μας και σου τα συγκεντρώσαμε. Διάβασε προσεκτικά λοιπόν. Θα δεις αμέσως διαφορά στην εμφάνισή σου.

Φορέματα που Στενεύουν στη Μέση

Τα φορεματα μεγαλα μεγεθη, που στενεύουν στη μέση ή και λίγο παραπάνω, δείχνουν τη σιλουέτα πιο ψηλή. Αυτό, αυτομάτως αφαιρεί πόντους. Από την άλλη, διαχωρίζουν το πάνω μέρος του σώματος με το κάτω, σμιλεύοντας το οπτικά.

Σε περίπτωση που προμηθευτείς φορεματα για παχουλες, που δεν χωρίζουν από μόνα τους, μπορείς να το κάνεις εσύ με μια ζώνη. Και ένα μυστικούλι… μην τη σφίξεις πολύ.

Βραδινό εντυπωσιακό φόρεμα
Maxi φόρεμα με βελούδινη δαντέλα στο μπούστο
Μάξι αμπιγιέ φόρεμα με στρας
Μοντέρνο φόρεμα με ζώνη

Διαφάνεια ή Μουσελίνα

Θέλεις να κρύβεις μπρατσάκια, κοιλίτσες, μπουτάκια κλπ. Σωστά; Το καλύτερο που έχεις να κάνεις είναι να επιλέξεις ρουχα για παχουλες, που να διαθέτουν μουσελίνα ή διαφάνεια.

Κερδίζεις διπλά. Και καλύπτουν και είναι και πολύ θηλυκά πάνω σου.

Με αυτόν τον τρόπο, μπορείς να φορέσεις και φαρδιά μανίκια, ό,τι εποχή κι ανα είναι. Αν είναι αέρινα δεν θα ζεσταίνεσαι.

Κολακευτική μπλε αέρινη φόρμα
Εντυπωσιακή μαύρη αέρινη φόρμα
Μαύρο κολακευτικό φόρεμα με Παγιέτες
Εντυπωσιακό αμπιγιέ φόρεμα με Παγιέτες

Παντελόνια σε ίσια γραμμή.

Ναι, ναι το ξέρω ότι φέτος επανήλθε η καμπάνα. Μην εξάπτεσαι δεν είναι για εμάς. Εμείς πρέπει να φοράμε παντελόνια σε ίσια γραμμή που ανήκουν στα ρουχα για ευσωμες. Το παντελόνι σε ίσια γραμμή δείχνει το σώμα ποιο αδύνατο. Του δίνει σχήμα. Δεν το αφήνει να φαίνεται άμορφο.

Ίσιο παντελόνι με τσέπες
Μαύρο παντελονοκολάν με διακριτικές λεπτομέρειες
Μπλε ελαστικό παντελόνι με διακοσμητικό γαζί

Μακριές μπλούζες.

Νομίζω είναι αυτονόητο το γιατί. Κοπανιέσαι στα γυμναστήρια; Έχεις τους κοιλιακούς της Βανδή; Όχι. Οπότε το καλύτερο που έχεις να κάνεις, είναι να φοράς μπλουζες για μεγαλα μεγεθη, αλλά μακριές. Εντάξει μην το παρακάνεις όμως ε; Κρύβουν, καλύπτουν και κολακεύουν. Δεν νομίζω ότι θες κάτι άλλο.

Ριχτή ασύμμετρη μπλούζα με στάμπα
Μακριά πουκαμίσα με ζώνη
Μαύρη μπλούζα με κόκκινη ανάγλυφη στάμπα

Maxi Φορέματα σε Σκούρα Χρώματα.

Μετά από τόσες συμβουλές, σου είναι γνωστό πια το πόσο σου ταιριάζουν τα μακριά φορεματα για μεγαλα νουμερα. Επίσης, φαντάζομαι να γνωρίζεις ότι τα σκούρα χρώματα “κόβουν”. Ο συνδυασμός όπως καταλαβαίνεις εγγυάται ένα ανεπανάληπτο αποτέλεσμα.

Αμπιγιέ φόρεμα με διαφάνεια και κρόσσια
Κρουαζέ φόρεμα με ζώνη
Αμπιγιέ μαύρο φόρεμα με Παγιέτες στο μπούστο

Φόρα από πάνω ζακέτα ή σακάκι.

Ειδικά τώρα που ο καιρός στο επιτρέπει μην ξεχνάς να φοράς από πάνω πανωφορια γυναικεια μεγαλα μεγεθη. Εκτός του ότι καλύπτουν, ολοκληρώνουν και την εμφάνιση στιλιστικά. Οπότε φρόντισε να έχεις τα κατάλληλα.

Μπεζ ζακέτα με τσέπες
Γκρι πλεκτή ζακέτα
Μονόκουμπο ριγέ σακάκι

Είδες που τελικά γίνεται και μάλιστα εύκολα; Θα γίνει ακόμα πιο εύκολα αν μπεις στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα rave.com.gr. Διαθέτουμε όλα όσα ζητάς, για να κάνεις φαντασμαγορικές εμφανίσεις!! ΚΑΛΗ ΕΠΙΤΥΧΙΑ!!

Δες όλη τη συλλογή μας εδώ www.rave.com.gr

No tags 2