Όπου ΓΑΜΟΣ & χαρά! 5 Εντυπωσιακές Ιδέες!

Έχει ανοίξει δειλά δειλά ο καιρός. Λέω δειλά γιατί όλο και κάτι εκπλήξεις μας κάνει, αλλά από ότι βλέπω, ο κόσμος έχει αρχίσει να βάζει τα ανοιξιάτικά του. Αυτή είναι και η περίοδος που θα ξεκινήσουν σιγά σιγά και οι γάμοι, στην απανταχού ελληνική επικράτεια.

Σε έχουνε καλέσει όμορφα κι ωραία με τιμή και δόξα και φυσικά θες πολύ να πας, για να τους τιμήσεις κι εσύ. Το θέμα όμως είναι, τι στο καλό ρουχα για γαμο θα φορέσεις, αφού ο κύριος Κέλσιος δεν έχει αποφασίσει ακόμα αν θα πάρει την ανοδική πορεία ή την καθοδική.

Ναι, ναι καλά μάντεψες. Και πάλι η Rave θα σου δώσει τη λύση για το τι ντυσιμο για γαμο, θα κάνεις, αφού και ξέρει και μπορεί. Τα κατάλληλα ρουχα, που θα μπορούσες να φορέσεις τη συγκεκριμένη περίοδο, δεν είναι άλλα από αμπιγιε φορεματα ή ολόσωμες φόρμες. Και θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη, αλλά και θα σε βοηθήσουν να καταπλήξεις το κοινό σου.

Αν σε μπερδέψαμε, ερχόμαστε ευθύς αμέσως να αποκαταστήσουμε τη ζημιά και να σου παραθέσουμε ένα ένα τι ακριβώς ρουχα για γαμο είναι πρέποντα, έτσι ώστε να εντυπωσιάσεις. Ξεκινάμε λοιπόν!

Εντυπωσιακή Αέρινη Φόρμα

Πρόσεξε πόσο πολυσύνθετο είναι αυτό το κομμάτι. Και εντυπωσιακή και αέρινη και φόρμα. Όπερ σημαίνει ότι θα περιλαμβάνει αέρινα, αραχνοΰφαντα υφάσματα που θα πέφτουν ομοιόμορφα, για να κρύβουν τα περιττά κιλάκια που αποκόμισες στις γιορτές. Επίσης, είναι φόρμα, άρα και πολύ άνετη για να ρίξεις τις φούρλες σου βρε αδερφέ. Τέλος, το εντυπωσιακή τα λέει όλα από μόνο του.

Εντυπωσιακή αέρινη φόρμα

Εντυπωσιακό Μάξι Φόρεμα

Τα φορεματα για γαμο, κρατούν τα σκήπτρα σε αυτές τις περιπτώσεις. Κατά κύριο λόγο το φόρεμα που θα επιλέξεις, καλό θα είναι να είναι μάξι. Είναι πιο εντυπωσιακό, χωρίς αυτό, βέβαια, να σημαίνει ότι είναι και κανόνας.

Εντυπωσιακό Αμπιγιέ Φόρεμα

Επίσης αντιπροσωπεύει επάξια τα φορεματα γαμου. Ειδικά αν παντρεύεται το παιδί σου, είναι ό,τι πιο κατάλληλο για πεθερες. Το μάκρος του είναι το ιδανικό για να μην γίνεται τολμηρό, αλλά και όσο πρέπει για να αναδεικνύει τη θηλυκότητα που κρύβεις μέσα σου ούτως ή άλλως. Επίσης, κυματίζει από πάνω του μια ασύμμετρα κομμένη διαφάνεια, για να καλύπτει και να κολακεύει.

Εντυπωσιακή Αέρινη Φόρμα με Παγιέτες

Πάμε και πάλι στις φόρμες, οι οποίες χαρακτηρίζονται για την αρχοντιά και το απαράμιλλο στυλ τους. Εδώ προτείνουμε μια φόρμα σε χτυπητό ανοιξιάτικο χρώμα, που λόγω της ενσωματωμένης διαφάνειας που διαθέτει, μοιάζει με φόρεμα. Οπότε μπορούμε να τη συγκαταλέξουμε στα φορεματα για γαμο – νεανικα. Το αιθέριο ύφασμά της, «συνοδεύει» τις κινήσεις σου με χάρη, συνθέτοντας ένα άριστο αποτέλεσμα. Οι Παγιέτες, δε, σφραγίζουν την επίσημη κουλτούρα της.

Αμπιγιέ Ολόσωμη Φόρμα

Θα κλείσουμε με μια άκρως εντυπωσιακή φόρμα, που δεν έχει σε τίποτα να ζηλέψει από τα κλασικά φορέματα για γάμο. Το μπούστο της στολίζεται με πολύχρωμες Παγιέτες και από εκεί και κάτω, μια υπέροχη διαφάνεια που θυμίζει τούλι, κάνει την εμφάνισή της. Από μέσα είναι παντελόνι, για να διευκολύνει τις κινήσεις. Το μεγαλύτερο όμως πλεονέκτημα είναι το αριστοκρατικό μαύρο χρώμα.

Όπου γάμος και χαρά, λοιπόν, εσύ θα είσαι πρώτη και μάλιστα η πιο καλοντυμένη. Στη Rave.com.gr, θα βρεις όλα αυτά τα βραδυνα φορεματα, που θα σε κάνουν να κινείσαι στην εκκλησία, αλλά και στο γλέντι με περισσή αυτοπεποίθηση.

No tags 4