Τι θα βάλεις την Καθαρά Δευτέρα

ΠΡΟΣ ΟΛΑ ΤΑ ΠΛΗΘΩΡΙΚΑ ΚΟΡΙΤΣΙΑ…
 

Τι γυναικεια ρουχα θα βάλεις το τριήμερο της Καθαράς Δευτέρας; Άρχισαν τα τριήμερα γλυκιά μου, ε και ο καλός σου όλο και κάπου θα σε περπατήσει. Μεσολάβησε και του Αγίου Βαλεντίνου, λίγο οι απόκριες, μια εκδρομούλα θα την πάτε.

Ξέρω πως το πρώτο πράγμα που έχεις στο μυαλό σου, είναι τι στο καλό ρουχα γυναικεια, θα πάρεις μαζί σου. Είτε είναι καινούριο αμόρε, είτε παλιό, πρόκειται για μια καλή ευκαιρία, να χαλαρώσετε και να περάσετε χρόνο μαζί.

Έστω κι αν είσαι από τα πιο πληθωρικά κορίτσια και χρειάζεσαι ρουχα μεγαλα μεγεθη, υπάρχουν πάντα επιλογές σε ρουχα για παχουλες, προκειμένου να είσαι και θηλυκή και άνετη δίπλα στον καλό σου. Όλες τις ώρες… αν καταλαβαίνεις τι εννοώ (σου κλείνω πονηρά το μάτι).

Πάμε λοιπόν να δούμε τι πρέπει να πετάξεις στη βαλίτσα.                

ΠΑΝΤΕΛΟΝΙΑ

Εκδρομή είπαμε και στα ρουχα μεγαλα μεγεθη που θα ψωνίσεις, πρέπει να συμπεριλάβεις τα παντελόνια. Αρκετά τζιν, αλλά και υφασμάτινα, θα σε βγάλουν ασπροπρόσωπη από το πρωί μέχρι το βράδυ.

Tip 1: Πέτα κι ένα κολάν στο sac voyage, χαμένο δεν θα πάει.

Tip 2: Με τα κατάλληλα αξεσουάρ (κοσμήματα, παπούτσια) τα παντελόνια μπορούν να χρησιμοποιηθούν, έως και για βραδινό ντύσιμο.

ΜΠΛΟΥΖΕΣ

Φρόντισε να προτιμήσεις μπλουζες γυναικειες μεγαλα μεγεθη, κυρίως άνετες, για τις βόλτες στα σοκάκια δίπλα στη φύση. Όμως, πάρε και μια πιο καλή για το βράδυ, μια ριχτή, ένα πουκάμισο ή ακόμα και μια πουκαμίσα. Υπάρχουν αρκετές επιλογές όσον αφορά στις μπλουζες μεγαλα μεγεθη, για να εντάξεις στο δυναμικό σου.

ΦΟΡΕΜΑΤΑ

Ακριβώς όπως το άκουσες. Ακόμα και βραδυνα φορεματα. Γιατί μια βραδινή έξοδο θα την κάνεις δεν μπορεί. Εντάξει δεν είπαμε να το παρακάνεις με τα φορεματα μεγαλα μεγεθη, κάνα δυο είναι μια χαρά.

Tip: Φρόντισε να μην είναι πολύ αμπιγιέ. Μην ξεχνάς πως είσαι εκδρομή. Χαλαρά!!

ΠΑΝΩΦΟΡΙΑ

Ακόμα κάνει κρύο και θα κάνει και τότε. Μάρτης γδάρτης λέγανε οι παλιοί. Και οι παλιοί ξέρανε. Δεν φαντάζομαι να ξεχάσεις τα πανωφορια γυναικεια μεγαλα μεγεθη. Στα μπουφαν για μεγαλα μεγεθη, δεν χρειάζονται πολλά. Αυτό που θα φοράς φτάνει και περισσεύει. Από εκεί και πέρα όμως ένα σακάκι ή ένα παλτό, ή ακόμα και ο συνδυασμός τους, είναι άκρως απαραίτητο, για παν ενδεχόμενο.

ΠΑΠΟΥΤΣΙΑ

Εδώ υπάρχουν μερικές κατηγορίες, οι οποίες πρέπει όμως να αντιπροσωπευτούν από ένα ζευγάρι:

Κατηγορία 1η: Τα αθλητικά που θα τα φοράς στον πηγεμό.

Κατηγορία 2η: Τα flat μποτάκια ή και ορειβατικά αναλόγως που θα πας.

Κατηγορία 3η: Τα πιο καλά για το βράδυ. Μπότες ψηλές ή ακόμα και ημίμποτο ψηλό. Δεν θα σου πρότεινα τις γόβες. Δεν ενδείκνυνται για εκδρομή. Μην σπάσεις και κανένα πόδι στο πλακόστρωτο.

ΕΣΩΡΟΥΧΑ

Έλα τώρα μην μου πεις ότι δεν το είχες σκεφτεί. Όμως σε αυτή την περίπτωση, εκτός από αυτά που διαθέτεις ήδη, (εύχομαι να το έχουν το σεξινές τους) πάρε και κάτι καινούριο. Θα τον εκπλήξεις ευχάριστα και δεν θα αγκομαχάει ο χριστιανός που πήρε τα όρη τα άγρια βουνά για να σε ευχαριστήσει.

Καλύψαμε όλες τις πιθανές λύσεις και επιλογές σε γυναικεια ρουχα μεγαλα μεγεθη, που μπορείς να πάρεις μαζί στην εκδρομή σου. Ξέρεις ότι στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα www.rave.com.gr θα βρεις όλα αυτά και άλλα πολλά και μάλιστα στις καλύτερες τιμές της αγοράς. ΚΑΛΑ ΝΑ ΠΕΡΑΣΕΙΣ!!

ΕΚΠΤΩΣΕΙΣ σε ΟΛΑ εδώ www.rave.com.gr

No tags 3