Και η δε Γυνή… να μην Φοβάται Τίποτα

Και η δε Γυνή… να μην Φοβάται Τίποτα

Όλα του γάμου δύσκολα που λέει και ο θυμόσοφος λαός. Βέβαια, εννοεί τον κοινό βίο κι όχι την τελετή. Για τον κοινό βίο, εμείς δεν μπορούμε να σε βοηθήσουμε ιδιαίτερα. Τώρα όσον αφορά στην τελετή και στην δεξίωση που ακολουθεί, μπορούμε να σε βοηθήσουμε να είσαι εκθαμβωτική!

Ένας γάμος είναι μια κοινωνική εκδήλωση, που σου δίνει την δυνατότητα να λάμψεις και παρουσιαστείς, με τον καλύτερο, δυνατό τρόπο. Ακόμα και αν οι καμπύλες σου είναι τροφαντές και ζηλευτές, μπορείς να βρεις σίγουρα το ιδανικό ντυσιμο για γαμοΕίτε θέλεις να προσανατολιστείς σε αμπιγιε φορεματαείτε σε κάτι πιο απλό, αλλά όχι πιο λίγο, είμαστε οι κατάλληλοι για να σου δώσουμε τα φώτα.

Το πιο δύσκολο κομμάτι, είναι το τι ρουχα για γαμο θα επιλέξει η κάθε κυρία που θα παρευρεθεί, όποιος και να είναι ο ρόλος της.

Παρακάτω σου έχουμε τις διάφορες “κατηγορίες” που υπάρχουν σε ένα γάμο. Σίγουρα σε μια από αυτές θα αναγνωρίσεις τον εαυτό σου:

Η ΚΟΥΜΠΑΡΑ

Η αμέσως πιο σημαντική από την νύφη είναι, βεβαίως – βεβαίως, είναι η κουμπάρα. Η κουμπάρα είναι το πρόσωπο που είναι πιο κοντά από όλους, στους νεόνυμφους και γι αυτό άλλωστε την επιλέξανε. Οπότε, πρέπει η παρουσία της να είναι άψογη, για να μπορεί να σταθεί επάξια δίπλα τους. Στην κατηγορία Ρούχα για γάμο ή βάπτιση υπάρχουν φορεματα για κουμπαραπου σίγουρα δεν θα σε αφήσουν ασυγκίνητη. Ειδικά αν έχεις αναλάβει αυτή την “υποχρέωση”, θα μαγευτείς από τα ρούχα που μπορούμε να σου προσφέρουμε.

Η ΠΕΘΕΡΑ

Αν κατέχεις την θέση της θανάσιμης ή μη πεθεράς, πρέπει να είσαι απαστράπτουσα. Το παιδί σου παντρεύεται άλλωστε. Είναι η στιγμή που ονειρεύεται η κάθε μητέρα και ζει για αυτή από τότε που γεννάει. Να καμαρώσει το βλαστάρι της στην εκκλησία με δόξα και τιμή. Οπότε δεν έχεις άλλη επιλογή από το να είσαι τέλεια. Να λάμπεις στις φωτογραφίες, στην δεξίωση αλλά και στο χορό. Φορεματα για γαμο για πεθερες έχουμε και είναι και καταπληκτικά. Θα κολακεύσουν το σώμα σου, όποιος κι αν είναι ο σωματότυπός σου, και θα αναδείξουν τα καλύτερα σημεία του σώματός σου. Τι καλύτερο για εκείνη την ημέρα;

Η ΑΔΕΡΦΗ (ΤΟΥ ΓΑΜΠΡΟΥ ή ΤΗΣ ΝΥΦΗΣ)

Παντρεύω τον αδελφό μου / αδελφή μου. Είμαστε σίγουροι ότι πάντα ήθελες να το πεις αυτό. Όπως επίσης είμαστε σίγουροι, πως το πρώτο πράγμα που σκεφτόσουν ήταν τι θα φορέσεις. Έλα τώρα, πες την αλήθεια, το μυαλό σου πήγαινε πρώτα σε φορεματα για γαμο νεανικα. Και πολύ καλά έκανες, βέβαια, γιατί κομψό ντύσιμο δεν σημαίνει απαραίτητα και ξεπερασμένο. Περιηγήσου στην κατηγορία φορεματα γαμου και ανακάλυψε το κομμάτι που ταιριάζει στο δικό σου στυλ και προσωπικότητα. Άνετες και ταυτόχρονα απόλυτα κομψές επιλογές είναι η ιδανική “λύση” για μια τέτοια ιδιαίτερη περίσταση.

Η ΚΑΛΕΣΜΕΝΗ

Τελευταία αλλά όχι καταϊδρωμένη, είναι η απλή καλεσμένη. Τι κι αν ανήκεις σε αυτή την κατηγορία; Είναι μια πολύ καλή ευκαιρία για να ντυθείς άψογα, να φτιαχτείς και να έχεις την εμφάνιση που σου αρμόζει. Μην νομίζεις ότι όλα τα μάτια δεν θα είναι επάνω σου. Άλλωστε στους γάμους είναι γνωστή αυτή η δραστηριότητα. Συζητούν όλοι, όλους. Τι είπαν, που κοίταξαν, πώς έφαγαν, πόσο έφαγαν, αλλά κυρίως τι φόρεσαν. Δώσε τους ένα καλό λόγο να σε θυμούνται και ενδόμυχα να σε ζηλεύουν. Αφού πήγες που πήγες, τουλάχιστον να δώσεις την καλύτερη εντύπωση και να μην υστερείς σε τίποτα. Επένδυσε σε φορεματα για γαμο που μπορούν να είναι κλασσικά σικάτα όσος καιρός και αν περάσει, άλλωστε η μόδα είναι μία και είναι διαχρονική! Τώρα είναι η ευκαιρία σου να αποκτήσεις ένα απόλυτα όμορφο κομμάτι που θα σε “στολίσει” κατάλληλα σε κάθε περίσταση.

Όπως καταλαβαίνεις, είμαστε εδώ για να σου δώσουμε λύσεις, σε οποιοδήποτε ενδυματολογικό πρόβλημα υπάρχει. Γιατί στην RAVE ξέρουμε τις ανάγκες της κάθε γυναίκας και πράττουμε αναλόγως!

Εκτός από ρούχα για γάμο θα βρεις και ρούχα βραδινά και πολλές ακόμα επιλογές και για μεγάλα μεγέθη.

Μην ξεχάσουμε πως στο κατάστημα μας, Λεωφ. Μεσογείων 501 στην Αγία Παρασκευή μπορείς να δοκιμάσεις όλα μας τα ρούχα που είναι στο eshop μας αλλά και πολλά ακόμα.

No tags 0