ΔΕΝ ΠΑΧΑΙΝΟΥΝ, ΟΜΟΡΦΑΙΝΟΥΝ!

Σε αυτό το εξαιρετικά χρήσιμο άρθρο μας, θα κληθούμε να καταρρίψουμε έναν μύθο, όσον αφορά στα γυναικεια ρουχα. Επικρατεί η λανθασμένη άποψη ότι τα σχέδια στα ρουχα γυναικεια και τα μοτίβα, παχαίνουν. Είναι όμως πάντα έτσι; Δηλαδή τι; Εμείς που… τέλος πάντων έχουμε κάποια κιλάκια παραπάνω, δεν πρέπει ποτέ να φορέσουμε ρουχα με σχέδια; Κι αν μας αρέσουν; Αν είναι στη μόδα θα κάνουμε ότι δεν βλέπουμε;

Σου ‘χω νέα! Δεν είναι καθόλου έτσι. Κι όμως υπάρχουν φορές που μπορείς κι εσύ να φορέσεις νεανικα ρουχα με σχέδια και να σου πηγαίνουν κιόλας. Θα τα δούμε παρακάτω και μάλιστα ανά σωματότυπο για να σε βοηθήσουμε. Να έχεις ένα μπούσουλα βρε αδερφέ!

Εξάλλου μην ξεχνάς ότι τα σχέδια στα ρούχα, είναι ιδιαίτερα ενδιαφέροντα. Δίνουν μια πικάντικη διάθεση στο ντύσιμο. Μην τα φοβάσαι. Εδώ θα σου πούμε και κάτι που ίσως δεν έχεις ξανακούσει. Ό,τι σωματότυπο κι αν έχεις, υπάρχει το αντίστοιχο σχεδιαστικό μοτίβο που σου ταιριάζει, δηλαδή:

Οι κάθετες ρίγες δίνουν μπόι.

Τα έντονα σχέδια στις  μπλουζες ή το πάνω μέρος από τα  φορεματα αποσπούν την προσοχή από την περιφέρεια.

Τα floral, ευνοούν ιδιαίτερα τις παχουλές κυρίες.

Για να δούμε πότε επιτρέπεται να βάλεις σχέδια και μοτίβα και πότε όχι:

Τι επιτρέπεται:

Σωματότυπος Κλεψύδρα

Μπλουζες γυναικειες με ντραπέ, ανοιχτούς ώμους να φαίνονται, κρουαζέ με ψηλούς γιακάδες που δένουν στο πλάι και σχέδια ή μοτίβα ή διακοσμητικά που τονίζουν το ντεκολτέ. Δηλαδή το δυνατό σας σημείο. Άλλωστε μην ξεχνάμε ότι εσείς μπορείτε να βάλετε ότι θέλετε.

Έντονες κάθετες ρίγες στο κάτω μέρος του σώματος. Θα σε δείχνει πιο ψηλή και κλέβει από την περιφέρεια

Σωματότυπος Ανεστραμμένο Τρίγωνο

Στις φούστες και στα φορεματα, έντονα μοτίβα με λεπτομέρειες. Δίνουν μια αίγλη, που αποσπά την προσοχή από οποιαδήποτε ατέλεια.

Χτυπητά μοτίβα στην περιοχή της μέσης. Δίνουν έντονη έμφαση στο σημείο και δημιουργείται μια ισορροπία σε σχέση με τα υπόλοιπα μέρη του σώματος.

Σωματότυπος Μήλο

Στα παντελόνια, σχέδια και μοτίβα σε υφάσματα με έντονη υφή, λεπτομέρειες στο μπατζάκι. Θα τραβούν την προσοχή στο πολύ κάτω μέρος του σώματος και θα αποπροσανατολίζουν το βλέμμα από τα παχάκια.

Φούστες και φορεματα, με απαλά και πιο ήσυχα μοτίβα, καθώς και λεπτομέρειες στους ώμους και στη λαιμόκοψη. Γενικότερα ήσυχα μοτίβα. Θέλουμε να κάνουμε θόρυβο αλλά όχι πολύ.

Σωματότυπος Αχλάδι

Μπλούζες με όγκο, έντονα σχέδια, μοτίβα και χρώματα. Ας το διασκεδάσουμε λοιπόν.

Τι απαγορεύεται:

Όχι μοτίβα με χοντρά υφάσματα. Τα χοντρά υφάσματα απαγορεύονται γενικώς, όταν υπάρχουν παραπανίσια κιλά. Κάνουν το αποτέλεσμα ακόμα πιο βαρύ από ότι είναι.

Νομίζω ότι σου δώσαμε αρκετές επιλογές και λόγους, για να εντάξεις φέτος τα σχέδια στην γκαρνταρόμπα σου. Άλλωστε μην ξεχνάς ότι το απόλυτο trend του Φθινοπώρου έχει να κάνει με τα μοτίβα & τα φλοράλ pattern σε όλα τα κομμάτια της γκαρνταρόμπας σου!

Με μια ματιά στο ηλεκτρονικό μας κατάστημα rave.com.gr, κάνε δικά σου τα ρουχα, με σχέδια λουλούδια ή οτιδήποτε άλλο. Θα σε βοηθήσουν να αναδείξεις τη λαμπρή προσωπικότητα που κρύβεται μέσα σου!!

Δες όλη μας τη συλλογή εδώ www.rave.com.gr

No tags 2