Φόρεσε το Φόρεμα σου να φανεί η Ομορφιά σου

Φόρεσε το Φόρεμα σου να φανεί η Ομορφιά σου

Το φόρεμα αποτελούσε ανά τους αιώνες, εκείνο το ρούχο που απέπνεε θηλυκότητα. Έως και την δεκαετία του 1970, οι γυναίκες προτιμούσαν φορέματα, τις περισσότερες φορές, για να πλαισιώσουν την εμφάνισή τους. Ήταν κάτι σαν “επιταγή”, αφού ήταν το σήμα κατατεθέν για το φύλλο μας. Μεταξύ μας, μπορεί το ανδρόγυνο look να είναι άνετο, αλλά δεν μπορεί να συναγωνιστεί ένα κομψό και θηλυκό φόρεμα.

Ποιος δεν θυμάται την σκηνή με την Merilyn Monroe, να απολαμβάνει τον αέρα, ενώ το άσπρο και sexy φόρεμά της κυμάτιζε προκαλώντας εγκεφαλικά. Ακόμα και στην εποχή μας, που τα παντελόνια έχουν πάρει ισχυρό προβάδισμα, οι γυναίκες που θέλουν να αναδείξουν τη θηλυκότητά τους, επιλέγουν φουστάνια για τις ιδιαίτερες εμφανίσεις τους. Πρόκειται για ένα κομμάτι που κινείται με χάρη πάνω στο γυναικείο σώμα και απελευθερώνει όλο το sex appeal, που διαθέτουμε όλες μας.

Στα γυναικεια ρουχα συμπεριλαμβάνονται πολλά ήδη φορεμάτων, ικανά να ντύσουν με νοστιμιά και γούστο, οποιοδήποτε σιλουέτα. Δεν έχει σημασία αν η ζυγαριά σου δείχνει λίγο παραπάνω ή αν δεν διαθέτεις το τέλειο κορμί. Στα μεγαλα μεγεθη, υπάρχουν γυναικεία φορέματα– τεχνάσματα, που μπορούν να αναδείξουν την ομορφιά μιας γυναίκας. Ακόμα και τα φορεματα για παχουλες, έχουν και αυτά το στυλ τους, αρκεί να ξέρεις να τα “διαχειριστείς”.

Εμείς είμαστε στην διάθεση σου, για να σε καθοδηγήσουμε να κάνεις την σωστή επιλογή φορέματος, σύμφωνα με το σώμα και τις δυνατότητές σου. Μην φοβάσαι τα φορέματα. Μας προσδιορίζουν, άλλωστε. Λένε “τρέχεις πίσω από τα φουστάνια της” ή “του αρέσει ο ποδόγυρος”. Όταν θέλει κάποιος να αναφερθεί στο γυναικείο φύλλο, το μυαλό του πάει κατευθείαν στο φουστάνι.

Κάναμε, λοιπόν, την έρευνά μας, και συγκεντρώσαμε μια λίστα με τα φορέματα σου ταιριάζουν, σύμφωνα με τον σωματότυπο σου. Διάβασε την και ξεκίνα να αναθεωρείς το ντύσιμό σου, απελευθερώνοντας όλη την τσαχπινιά και τη χάρη που κρύβεις.

  1. Σωματότυπος Αχλάδι.

Ο σωματότυπος αχλάδι είναι εκείνος που είσαι στενή πάνω, και οι ζουμερές καμπύλες σου είναι στο κάτω μέρος του σώματος. Σε αυτή την περίπτωση, πρέπει να προτιμηθεί ένα φόρεμα που να είναι πιο εφαρμοστό στο πάνω μέρος, με στενή μέση, αλλά πλούσιο τελείωμα. Έτσι θα κρύψεις τα ψωμάκια, παχάκια ή όπως θες πες τα, που έχεις από την μέση και κάτω.

  1. Σωματότυπος Μήλο.

Στο σωματότυπο μήλο ανήκουν οι γυναίκες που τα έξτρα κιλάκια συσσωρεύονται στην περιοχή της κοιλιάς, και τα υπόλοιπα σημεία είναι συσχετικά αδύνατα. Σε αυτή την περίπτωση θέλουμε ένα φόρεμα ελαφρώς χαλαρό με κομψό και χαριτωμένο τελείωμα. Προσοχή όμως. Το φόρεμα εδώ πρέπει να έχει “σχήμα” και “χαρακτήρα” γιατί αλλιώς μπορεί να φέρει τα αντίθετα αποτελέσματα. Καλό θα ήταν το φόρεμα να σουρώνει λίγο στη μέση,ή εναλλακτικάμπορείς να προσθέσεις μια ζώνη δένοντάς την χαλαρά.

  1. Σωματότυπος Κλεψύδρα.

Εδώ γλυκιά μου είσαι τυχερή, ή τουλάχιστον πιο τυχερή από τις άλλες. Γιατί αν και υπάρχουν παχάκια, υπάρχει και αναλογία. Έχεις πιο πολλές επιλογές. Από ένα μακρύ φόρεμα σε ανάλαφρο στυλ, έως και ένα κοντό – όχι πολύ – αλλά με ριχτή φούστα. Το μυστικό εδώ είναι το φόρεμα, ό, τι κατάληξη και να έχει, να είναι αρκετά ανοιχτό στο στήθος και να αφήνει ακάλυπτους τους ώμους, για να αντισταθμίζει με το κάτω μέρος. Ειδικά αν έχεις και πλούσιο ντεκολτέ, ένα φόρεμα με βαθύ άνοιγμα, με φαρδιές τιράντες λίγο πιο κάτω από τους ώμους και γεμάτη φούστα, είναι ότι καλύτερο μπορείς να επιλέξεις.

Και μην ξεχνάς! Ο,τι σώμα κι αν έχεις, τα μάξι φορέματα αποτελούν μια διαχρονικά “σωτήρια” λύση για μια κολακευτική εμφάνιση γεμάτη στυλ. Αιθέρια και δροσερά, καλύπτουν έξυπνα τα προβληματικά σημεία του σώματος, και αποκαλύπτουν την πιο θηλυκή πλευρά σου.

Πιστεύουμε πως θα ταυτιστείς με κάποια από τις παραπάνω κατηγορίες, καθώς καλύπτουν τις γυναίκες με περίσσια κάλλη. Αν ακολουθήσεις αυτές τις απλές συμβουλές, θα ντυθείς χωρίς ενοχές. Τα φορέματα απευθύνονται σε όλες μας, μην τι ξεχνάς αυτό!

Στην κατηγορία μας φορέματα θα βρεις το φόρεμα που θα σε κάνει να αισθάνεσαι ακαταμάχητη και γοητευτική μέσα στον υπέροχο εαυτό σου!

No tags 0